header image

Ecocell – Endermologie

Καλέστε στο 210 9011095
ή Κλείστε ραντεβού

Τι είναι η Ενδερμολογία;

Η Ενδερμολογία αποτελεί παγκοσμίως την πλέον διαδεδομένη θεραπεία της κοσμητικής ιατρικής, για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, επιδερμικής χαλάρωσης και τοπικού πάχους. Περίπου 85.000 άνθρωποι καθημερινά δέχονται τη θεραπεία απολαμβάνοντας ένα βαθύ μηχανικό μασάζ και ταυτόχρονα λύνοντας προβλήματα αισθητικά και υγείας. Κατάλληλα πρωτόκολλα θεραπειών εφαρμόζονται σε κάθε άτομο επιλεκτικά, ανάλογα με το πρόβλημα που αξιολογείται.

Η φιλοσοφία της ενδερμολογίας στηρίζεται στην ηλεκτρονικά ελεγχόμενη δράση τριών κυλίνδρων, οι οποίοι μηχανοποιούν και κινητοποιούν τον δερματικό ιστό, αναδιπλώνοντας τον με μαλάξεις, ενώ η ταχύτητα και η ένταση προγραμματίζονται από πίνακα ελέγχου. Με άλλα λόγια είναι ένα ρυθμικό, μηχανικό μασάζ του δέρματος και του υποδόριου ιστού, με ταυτόχρονη άσκηση θετικής και αρνητικής πίεσης. Έτσι επιτυγχάνεται η ενεργοποίηση της λεμφικής και αγγειακής κυκλοφορίας και διευκολύνεται η αποβολή των κατακρατηθέντων υγρών και τοξινών.

Πως δρα και τι επιτυγχάνει η μέθοδος Ecocell®

Η μέθοδος Ecocell® ασκεί μηχανική δράση στο δέρμα. Πρόκειται για ένα ιατρικό μηχάνημα massage και soft laser υψηλής τεχνολογίας, εφοδιασμένο με μια κεφαλή 3 κυλίνδρων, που κατά  την εφαρμογή του ασκείται θετική πίεση σε ένα τμήμα του δέρματος και υποδόριου ιστού, το οποίο με αρνητική πίεση αναρροφάται και ανασηκώνεται ώστε να περάσει μέσα από το σύστημα των κυλίνδρων. H διέγερση της λεμφικής και αγγειακής κυκλοφορίας, «πυροδοτεί» τον κυτταρικό μεταβολισμό, με αποτέλεσμα τη μείωση του όγκου των λιποκυττάρων. Επιπλέον, η συνδυασμένη δράση στην επιδερμίδα και το χόριο, συνεισφέρει στην καλύτερη οξυγόνωση των κυττάρων και στην ενεργοποίηση των ινοβλαστών, για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.
Έτσι επιτυγχάνεται αναδόμηση του συνδετικού ιστού, με τελικό αποτέλεσμα τη βελτίωση της υφής της επιδερμίδας και την τόνωση του δέρματος.
Το σώμα «σμιλεύεται» και ανακτά τις γραμμές του.

Συνοπτικά η δράση της μεθόδου Ecocell® επικεντρώνεται στην: 

  • Αύξηση της αιματικής κυκλοφορίας  
  • Αύξηση της λεμφικής κυκλοφορίας
  • Αύξηση της συνεκτικότητας των ιστών
  • Οξυγόνωση και αποβολή υποπροϊόντων μεταβολισμού

Ποια η αίσθηση κατά την εφαρμογή;

Πρόκειται για μια μη επεμβατική και ανώδυνη θεραπεία η οποία παρέχει ένα αίσθημα ευεξίας και χαλάρωσης και δεν απαιτεί καμία ιατρική πράξη ή χρήση χημικών ουσιών. Απλά ενεργοποιεί και ανανεώνει κάποιες από τις φυσικές λειτουργίες του οργανισμού και του δέρματος.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Αυτό εξαρτάται από το βαθμό και το μέγεθος του προβλήματος που έχουμε στη συγκεκριμένη περιοχή.
Το επιστημονικό προσωπικό μας αφού αξιολογήσει το περιστατικό, θα σας συμβουλέψει για τον αριθμό των συνεδριών που θα χρειαστούν για το βέλτιστο αποτέλεσμα.Το πρόγραμμα που συνήθως προτείνουμε είναι 12 συνεδρίες.
Κάθε συνεδρία περιλαμβάνει 40 λεπτά στο μηχάνημα Ecocell και 20 λεπτά λεμφικό χειρομασάζ. Προτείνονται 2 συνεδρίες την εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας ο θεραπευόμενος φοράει ένα ειδικό κορμάκι, το οποίο διευκολύνει την κίνηση των κυλίνδρων στο σώμα και προστατεύει την υγιεινή του.

Αποτελέσματα

Τα θεαματικά αποτελέσματα της μεθόδου  Ecocell®, μπορούν να εμπεριστατωθούν με μετρήσεις και φωτογραφίες πριν, κατά τη διάρκεια και στο τέλος της θεραπείας.

Αυξάνοντας την μικροκυκλοφορία, η μέθοδος Ecocell® επιτυγχάνει την επανατοποθέτηση των λιποκυττάρων στους λοβούς τους, διευκολύνοντας ταυτόχρονα τα ελεύθερα λιπαρά οξέα να επανέλθουν στην κυκλοφορία και να καταναλωθούν, με αποτέλεσμα την άμεση ομαλοποίηση και βελτίωση της εμφάνισης της επιδερμίδας.

Links and Contacts
210 90 11 095 - 210 90 20 854
Λ. Κύπρου 67 - Αργυρούπολη
Ώρες λειτουργίας Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00