header image

Diode Laser - APEX 800

Καλέστε στο 210 9011095
ή Κλείστε ραντεβού

Τα Diode laser, αποτελούν την 4η κατά σειρά εξελιγμένη γενιά laser που χρησιμοποιούνται σε εξειδικευμένες εφαρμογές ιατρικής αισθητικής.
H μονοχρωματική, ενισχυμένη ακτίνα φωτός που παράγει το συγκεκριμένο σύστημα laser, μεταφέρει υψηλή φωτεινή ενέργεια και θερμότητα σε καθορισμένους ιστούς αφήνοντας ανέπαφο το υγιές δέρμα.


Αποτρίχωση Laser = Ταχύτητα + Αποτελεσματικότητα + Ασφάλεια

H αποτρίχωση με laser είναι μια απόλυτα ασφαλής και σίγουρη μέθοδος για την εξάλειψη της τριχοφυΐας. 

Το συγκεκριμένης τεχνολογίας Diode laser APEX 800 της αμερικάνικης εταιρείας IRIDEX που χρησιμοποιούμε στο bionome  health club, παράγει κατά την εφαρμογή εξελιγμένη φωτεινή δέσμη η οποία απορροφάται από τη μελανίνη της τρίχας, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνει επιλεκτική εστίαση ενέργειας στο θύλακο της τρίχας και να τον καταστρέφει, χωρίς να επηρεάζει την επιδερμίδα ή τον υπόλοιπο οργανισμό. Παράλληλα, είναι εξοπλισμένο με εξειδικευμένο μηχανισμό ψύξης για απόλυτη προστασία της επιδερμίδας. 

Ο χρόνος της εφαρμογής είναι θεαματικά σύντομος, λόγω του ότι η κεφαλή του συγκεκριμένου laser λειτουργεί με σάρωση στην προς θεραπεία περιοχή.
Επίσης, ο τρόπος που είναι σχεδιασμένη αυτή η τεχνολογία επιτρέπει να ανταποκρίνεται καλά σε όλους τους τύπους δέρματος (ακόμη και σε μαυρισμένο από τον ήλιο ή το σκουρόχρωμο μεσογειακό δέρμα), σε λεπτές και χοντρές τρίχες, καθώς και σε όλες τις περιοχές του σώματος, όπως πρόσωπο, χέρια, μασχάλες, πλάτη, πόδια, στήθος, μπικίνι. 

Τα Diode laser θεωρούνται κατάλληλα για αποτρίχωση σε άτομα κάθε ηλικίας ή φύλου, με εξαιρετικά αποτελέσματα.

 

Πλεονέκτημα bionome

Στο bionome  health club, διαθέτουμε δύο εξελιγμένα συστήματα laser GentleLase Pro της εταιρείας Candela και Diode laser APEX 800 της εταιρείας IRIDEX και αυτό μας δίνει τη δυνατότητα για οριστική αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. 
Πολλές φορές τα δερματολογικά laser αποτρίχωσης μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, ιδίως σε περιπτώσεις που παρατηρείται ανθεκτική τριχοφυΐα ή συνυπάρχουν ορμονικοί λόγοι και πιθανή χορηγούμενη φαρμακευτική αγωγή.
Ο συνδυασμός των συστημάτων βοηθά να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικότερα κάθε τύπος και χρώμα δέρματος και κάθε τύπος ή χρώμα τρίχας. Επιπλέον, ανάμεσα στις συνεδρίες μιας ίδιας περιοχής μπορεί να εφαρμοστούν διαφορετικά laser, ανάλογα με το περιστατικό.


Ακμή - Θεραπεία με Laser

Η εφαρμογή των laser στην αντιμετώπιση της ενεργούς ακμής έχει μελετηθεί και χρησιμοποιείται ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια. Οι κλινικές έρευνες έδειξαν ότι η παραγωγή σμήγματος μπορεί να περιοριστεί ή και να σταματήσει τελείως, επιφέροντας θερμική επίδραση στο σμηγματογόνο αδένα. Το ποσοστό των βακτηρίων P. Acne μειώνεται μέσω της φωτο-ευαισθητοποίησης της πορφυρίνης που παράγεται από τα βακτήρια.
Με την παρουσία του φωτός προκαλείται φωτο-χημική αντίδραση η οποία παράγει ατομικό οξυγόνο από την πορφυρίνη. Το ατομικό οξυγόνο είναι πάρα πολύ ενεργό και καταστρέφει την μεμβράνη των βακτηρίων επιτυγχάνοντας ισχυρή αντιβακτηριδιακή  δράση. 

Η μείωση της δραστηριότητας των σμηγματογόνων αδένων ολοκληρώνει το αποτέλεσμα.

Στο bionome  health club, για την αντιμετώπιση της ενεργούς ακμής καθώς και των ουλών ακμής χρησιμοποιούμε εξελιγμένα συστήματα Laser (Diode και Fractional CO2) σε συνδυασμό με εξειδικευμένες θεραπείες, ανάλογα βέβαια με τη σοβαρότητα του κάθε περιστατικού που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.
Σκοπός της κάθε θεραπείας είναι η μείωση του αριθμού των βακτηριδίων P. Acnes, η εξάλειψη της έμφραξης του πόρου του σμηγματογόνου αδένα και η βελτιστοποίηση της ποιότητας και της ποσότητας παραγωγής σμήγματος.

Το σύστημα Diode Laser APEX 800 εφαρμόζεται για τη θεραπεία ακμής και των ήπιων ατροφικών ουλών ακμής. Το συγκεκριμένο laser δεν αποφλοιώνει την επιδερμίδα και στοχεύει τους ιστούς του δέρματος που περιέχουν νερό. Πιο συγκεκριμένα, ο μηχανισμός της δράσης του συνίσταται στην αύξηση της θερμοκρασίας του νερού που περιβάλλει το σμηγματογόνο αδένα. Αυτό οδηγεί σε συρρίκνωση του αδένα με επακόλουθο τη μειωμένη παραγωγή σμήγματος.

Links and Contacts
210 90 11 095 - 210 90 20 854
Λ. Κύπρου 67 - Αργυρούπολη
Ώρες λειτουργίας Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00