Advanced Strech Mesotherapy

Η Ενέσιμη Μεσοθεραπεία σύσφιξης αποτελεί μια εξαιρετική θεραπεία για την πρόληψη της  χαλάρωσης και γήρανσης  του δέρματος  αλλά και για την καταπολέμησή της όταν αυτή έχει ήδη εμφανιστεί.

Με την βοήθεια μικροενέσεων εγχύουμε ενδοδερμικά διάφορες ουσίες (Υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, αμινοξέα, ιχνοστοιχεία κ.α. ) που είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη και αναδόμηση της επιδερμίδας. Έτσι  επιτυγχάνουμε εντυπωσιακή  σύσφιξη, ενυδάτωση, τόνωση και ανάπλαση γενικά του δέρματος, στο σώμα αλλά και στο πρόσωπο.

Advanced Strech Mesotherapy | Τι ουσίες περιλαμβάνει;

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία σύσφιξης (Advanced Strech Mesotherapy) που εφαρμόζουμε στο bionome health club, είναι μια ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα κορυφαίας τεχνολογίας που προάγει την φυσική βιογένεση, με υψηλή ποσόστωση Υαλουρονικού Οξέως,αμινοξέα, DMAE, ιχνοστοιχεία και βιταμίνη Β5 για την τόνωση και σύσφιξη του δέρματος, σε διάφορες περιοχές του σώματος.

Συστατικά του σκευάσματος: Υαλουρονικό οξύ,αμινοξέα, πολυβιταμινούχο σύμπλεγμα (ρετινόλη, θειαμίνη, ριβοφλαβίνη, νικοτιναμίδιο, δεξπανθενόλη, πυριδοξίνη, ασκορβικό οξύ, εργοκαλσιφερόλη, τοκοφερόλη).

Δράσεις των συστατικών του προϊόντος:

  • Το Yαλουρονικό οξύ ενυδατώνει βαθιά το δέρμα, αποκαθιστά το εσωτερικό του περιβάλλον, και βοηθά στη διατήρηση των φυσικών λειτουργιών του δέρματος.
  • Οι βιταμίνες και τα ανόργανα άλατα βελτιώνουν την μικροκυκλοφορία, την κυτταρική αναπνοή και την ανταλλαγή θρεπτικών ουσιών.
  • Τα αμινοξέα είναι τα δομικά στοιχεία για τη σύνθεση των πρωτεϊνικών δομών μέσα στα υπάρχοντα κύτταρα, καθώς και για τη δημιουργία νέων κυττάρων.
  • Η DMAE διεγείρει τη δραστηριότητα των ινοβλαστών και μυοϊνοβλαστών, με αποτέλεσμα την παραγωγή κολλαγόνου και την ανάπτυξη νέων κυττάρων. Η DMAE ως αποτέλεσμα αυξάνει τη σφριγηλότητα του δέρματος και μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση του μυϊκού τόνου του σώματος.

Μεσοθεραπεία σύσφιξης | Περιοχές εφαρμογής

Η Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Σύσφιξης (Advanced Strech Mesotherapy) εφαρμόζεται με εξαιρετική επιτυχία στις ακόλουθες περιοχές του σώματος:

  • Κοιλιά
  • Πλαϊνά μέσης
  • Μηρούς (εσωτερικά & εξωτερικά)
  • Γόνατα
  • Μπράτσα

Μεσοθεραπεία σύσφιξης | Συχνές Ερωτήσεις

H  Μεσοθεραπεία Σύσφιξης είναι μια διαδικασία απλή, μη επεμβατική, ανώδυνη και χωρίς  χρόνο αποθεραπείας.

Στο bionome health club, εφαρμόζουμε τη Μεσοθεραπεία Σύσφιξης  είτε ενέσιμα με έγχυση του πλούσιου διαλύματος κάτω από την επιδερμίδα, είτε με τη χρήση του συστήματος τελευταίας τεχνολογίας micro needling SkinPen, με το οποίο δημιουργούμε μικρά κανάλια στην επιφάνεια της επιδερμίδας μέσα από τα οποία τα διαλύματα μεσοθεραπείας φθάνουν στο απαιτούμενο βάθος.

Η Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Σύσφιξης (Advanced Strech Mesotherapy) είναι μη επεμβατική θεραπεία, και απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες. Είναι κατάλληλη θεραπεία για άτομα με δέρμα φωτογηρασμένο, με λεπτές και βαθιές ρυτίδες και έντονη χαλάρωση.

Η εφαρμογή είναι σύντομη. Ενδεικτικά αναφέρουμε (σε μηρούς και γλουτούς), διαρκεί περίπου 20 λεπτά.

Συνήθως ένα ολοκληρωμένο πρωτόκολλο περιλαμβάνει 4 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 10 ημερών.

Το αποτέλεσμα είναι ορατό από την πρώτη κιόλας εβδομάδα και το επιθυμητό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται σταδιακά και αθροιστικά με την ολοκλήρωση του κύκλου της θεραπείας.

Η Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Σώματος είναι απόλυτα ασφαλής, αφού πρόκειται για μια θεραπεία μη επεμβατική, ανώδυνη και χωρίς  χρόνο αποθεραπείας.

Η αποτελεσματικότητα και η ασφάλειά της έχουν πιστοποιηθεί από κλινικές μελέτες.

Μετά την εφαρμογή πιθανώς να εμφανιστούν στο δέρμα ελαφρύ οίδημα και εκχυμώσεις και ίσως κάποια ενόχληση στα σημεία όπου έγιναν οι εγχύσεις. Πρόκειται για παροδικά φαινόμενα που υποχωρούν μετά από λίγες ημέρες.

Λόγω των πολλών μικροενέσεων πρέπει το δέρμα να διατηρηθεί καθαρό για 12-24ώρες και να μην γίνει χρήση κρεμών και καλλυντικών.

Συνδυαστικό Πρωτόκολλο για Εξαιρετικά Αποτελέσματα

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο θεραπείας που ακολουθούμε στο bionome health club η Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Σύσφιξης (Advanced Strech Mesotherapy)   συνδυάζεται - στην ίδια συνεδρία - με τις κορυφαίες τεχνολογίες Exilis Elite (ραδιοσυχνότητες & υπερήχους) ή Coax Med CRF για ακόμα καλύτερα και μόνιμα αποτελέσματα.

Συνήθως η θεραπεία με το Exilis Elite ή το Coax Med CRF προηγείται της  Ενέσιμης Μεσοθεραπείας Σύσφιξης για να αυξήσει την απορρόφηση των ουσιών που χρησιμοποιούνται και να επιτύχουμε μεγαλύτερη σύσφιξη και ανόρθωση του δέρματος.

Σκοπός της συνδυαστικής θεραπείας, είναι η λειτουργία των κυττάρων σε ένα καλύτερο περιβάλλον και η διέγερση των ινοβλαστών για παραγωγή καλής ποιότητας κολλαγόνου. Έτσι, προκαλείται ανανέωση των κυττάρων με τρόπο φυσικό, διαδικασία που μεταφράζεται σε ανανέωση της επιδερμίδας του σώματος.

Το αποτέλεσμα είναι εμφανές και θεαματικό από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Αυξάνεται η σφριγηλότητα της επιδερμίδας  καθώς και η ενδογενής ενυδάτωση του δέρματος, χαρίζοντας νεανική όψη.

Πρίν και μετά την εφαρμογή

Bionome Health Club
Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.

Συνδύασε τη Advanced Strech Mesotherapy με μία από τις ακόλουθες θεραπείες

Read more +19 Φεβρουαρίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδύασε μετά την εγκυμοσύνη, Συνδυασμός Coax Med CRF Body, Συνδυασμός Exilis Elite, Συνδυασμός Morpeous8, Συνδυασμός SPM Vacuum Press, Συνδυασμός Κρουστικό Υπέρηχο, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

Κρυολιπόλυση – Kryokontur Plus

Read more +29 Μαρτίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδυασμός Coax Med CRF Body, Συνδυασμός Exilis Elite, Συνδυασμός SPM bust, Συνδυασμός SPM Vacuum Press, Συνδυασμός Κρουστικό Υπέρηχο, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

Morpheus8 Body

Read more +16 Μαρτίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδύασε μετά την εγκυμοσύνη, Συνδυασμός Coax Med CRF Body, Συνδυασμός SPM bust, Συνδυασμός Κρουστικό Υπέρηχο, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

Θερμολιπόλυση Exilis Elite

Read more +16 Μαρτίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδυασμός SPM Vacuum Press, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

CoaxMed CRF body

Read more +15 Μαρτίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδυασμός Coax Med CRF Body, Συνδυασμός Exilis Elite, Συνδυασμός SPM Vacuum Press, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

Θεραπεία Κυτταρίτιδας με Κρουστικό Υπέρηχο

Read more +15 Μαρτίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδυασμός Exilis Elite, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

Μέθοδος Hypoxi

Bionome Health Club

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στα 210 9011095 - 210 9020854 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP