Κρυολιπόλυση - Kryokontur Plus

Κρυολιπόλυση με Kryokontur Plus & αποτέλεσμα σε 1 μόνο συνεδρία!

Τι είναι η κρυολιπόλυση;

Η κρυολιπόλυση (Cryolipolysis)  είναι H ΝΕΑ επαναστατική μη επεμβατική μέθοδος  λιπόλυσης, που βασίζεται σε εκτεταμένες έρευνες του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ & εκμεταλλεύεται την αδυναμία επιβίωσης των λιποκυττάρων απέναντι στο υπερβολικό ψύχος.

Εφαρμόζεται στην Αμερική από το 2010 όταν  πιστοποιήθηκε  και εγκρίθηκε από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων ( FDA ) και είναι το νέο όπλο της ιατρικής αισθητικής κατά της τοπικής συσσώρευσης λίπους.

Οι αρχικές έρευνες έδειξαν ότι τα λιπώδη κύτταρα που βρίσκονται στον υποδόριο ιστό, έχουν αποδειχτεί πιο ευάλωτα στις επιπτώσεις του κρύου σε σχέση με τον περιβάλλοντα ιστό. Μετά από σχετικές επιστημονικές έρευνες λοιπόν, επιβεβαιώθηκε ότι η ελεγχόμενη έκθεση του δέρματος σε θερμοκρασία 2,1 βαθμών Κελσίου προκαλεί την βιολογική καταστροφή - απόπτωση -  των λιποκυττάρων, καθώς κρυσταλλοποιούνται και αποβάλλονται μέσω του λεμφικού συστήματος.

Ταυτόχρονα  αποδείχθηκε ότι με την έκθεση σε ελεγχόμενη χαμηλή θερμοκρασία, δεν βλάπτονται οι γύρω ιστοί (νεύρα, δέρμα, αγγεία, μύες, κτλ).

Γιατί κρυολιπόλυση με Kryokontur plus;

Στο bionome health club έχουμε επιλέξει το  κορυφαίο ευρωπαϊκό σύστημα κρυολιπόλυσης Kryokontur plus του γερμανικού οίκου Inteccs που βασίζεται σε ένα πλήρως ελεγχόμενο μηχανισμό ψύξης ο οποίος καταστρέφει τα στοχευμένα  λιποκύτταρα με απόλυτη ακρίβεια.

Δείτε παρακάτω όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Kryokontur plus. 

Καινοτομία

 • Διαθέτει την πιο σύγχρονη τεχνολογία (compressor vs peltier) με απόδοση 90% έναντι 10% άλλων συστημάτων κρυολιπόλυσης
 • Το μοναδικό με επίπεδες και απόλυτα εργονομικές κεφαλές (και όχι μόνο με δύο πλάκες ψύξης όπως συμβαίνει σε παλαιότερα συστήματα)
 • Διαθέτει τη μεγαλύτερη επιφάνεια εφαρμογής 340cm2 & 350cm2 παγκοσμίως.

Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα θεραπείας σε μεγάλες περιοχές του σώματος (ακόμα και για άτομα που έχουν BMI>30) λόγω του μεγέθους της κεφαλής.

Ασφάλεια

 • Παρέχει συνεχή έλεγχο της θερμοκρασίας στην προς θεραπεία περιοχή.
 • Απόλυτα ασφαλής και ακριβής θεραπεία αφού διαθέτει αισθητήρες θερμοκρασίας σε όλη την επιφάνεια της κεφαλής.
 • Διατηρεί την θερμοκρασία στην επιφάνεια του δέρματος στους 2˚C και 6˚C στον λιπώδη ιστό, σύμφωνα με την διεθνή βιβλιογραφία (με ακρίβεια 0.1˚C καθ’ όλη την διάρκεια της θεραπείας).
 • Μηδενικό επίπεδο πόνου. Τα περισσότερα άτομα βρίσκουν τη θεραπεία αρκετά ευχάριστη.
 • Χωρίς παρενέργειες (εγκαύματα, μελανιές, ερεθισμός ή πόνος μετά τη θεραπεία).
 • Καμία πιθανότητα ανομοιόμορφου αποτελέσματος λόγω της ανατομικής κατασκευής της επίπεδης κεφαλής.
 • Δεν δημιουργείται χαλάρωση, λόγω ήπιας και όχι έντονης αναρρόφησης.

Αποτελεσματικότητα

 • Μικρότερος συνολικός χρόνος θεραπείας σε σχέση με άλλα συστήματα κρυολιπόλυσης, χάρη στην μεγάλη και επίπεδη κεφαλή (70 - 90' κοιλιά, 60 - 70  πλαϊνά κοιλιάς στην κάθε πλευρά, 60΄ προσαγωγοί στην κάθε πλευρά)
 • Απαιτείται συνήθως μόνο 1 συνεδρία έναντι περισσότερων που απαιτούνται με άλλα συστήματα.
 • Οριστικά και σίγουρα αποτελέσματα (μείωση κατά μέσο όρο 2,5-5 πόντους λίπους στην θεραπευόμενη περιοχή).
 • Μικρότερο συνολικά κόστος θεραπείας αφού απαιτείται μόνο 1 συνεδρία σε κάθε περιοχή.

Κρυολιπόλυση - Kryokontur Plus | Περιοχές Εφαρμογής

 • Κοιλιά
 • Πλαϊνά Κοιλιάς (Μέση)
 • Ψωμάκια περιφέρειας
 • Εσωτερικό Μηρών (Προσαγωγοί)
 • Πλάτη πλαϊνά
 • Μπράτσα
 • Γόνατα

Συχνές Ερωτήσεις

Αρχικά, γίνεται επιμέτρηση των περιοχών που χρήζουν θεραπείας και σημειώνονται  πάνω στο δέρμα του ατόμου. Ακολουθούν οι φωτογραφίες πριν τη θεραπεία, προκειμένου να μπορούμε να αξιολογήσουμε το αποτέλεσμα.
Στη συνέχεια  o λήπτης της θεραπείας ξαπλώνει σε ένα αναπαυτικό κρεβάτι και τοποθετούμε ένα ειδικό φύλλο (αντιπαγωτική γάζα)  πάνω στην επιφάνεια που πρόκειται να κάνουμε τη θεραπεία.
Το σύστημα κρυολιπόλυσης Kryokontur plus αποτελείται από μια κεντρική μονάδα και 1 κεφαλή (applicator), η οποία εφαρμόζεται στην προς θεραπεία περιοχή.
Αυτή η κεφαλή καλύπτει όλη την περιοχή (πχ της κοιλιάς)  σε αντίθεση με άλλες τεχνολογίες που καλύπτουν μικρότερη επιφάνεια.  Κατόπιν με την βοήθεια ήπιας αναρρόφησης επιτυγχάνεται η προσκόλληση της κεφαλής (applicator) κατευθείαν πάνω στον λιπώδη ιστό και τον ψύχει στους 2,1 βαθμούς Κελσίου.
Με την υπερσύγχρονη, καινοτόμο  τεχνολογία compressor έχουμε την δυνατότητα να παρέχουμε ακριβή και ομοιογενή ψύξη σε όλο το εμβαδόν της κεφαλής και όχι μόνο σε δύο πλάκες όπως συνηθίζεται σε άλλα συστήματα κρυολιπόλυσης.

Η θεραπεία ενδείκνυται για άτομα με φυσιολογικό βάρος, που παρ’ όλα αυτά ταλαιπωρούνται από συσσωρευμένο λίπος σε διάφορες περιοχές του σώματος.
Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες με τοπικό λίπος που ακόμα και μετά από εκτεταμένη δίαιτα και γυμναστική αυτό επιμένει.
Δεν απευθύνεται σε παχύσαρκα άτομα και δεν αποτελεί μέθοδο αδυνατίσματος.

Η Κρυολιπόλυση εφαρμόζεται στην Αμερική από το 2010 όταν  πιστοποιήθηκε  και εγκρίθηκε από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων ( FDA ) και σύμφωνα με το πανεπιστήμιο Χάρβαντ είναι το νέο όπλο της ιατρικής αισθητικής στην εξάλειψη της  τοπικής συσσώρευσης λίπους.
Εκτεταμένες μελέτες αποδεικνύουν ότι η θεραπεία είναι απόλυτα ασφαλής, αποτελεσματική και χωρίς παρενέργειες.

Η θεραπεία διαρκεί από 60 - 90 λεπτά  ανάλογα με την επιφάνεια της θεραπευόμενης περιοχής.
Η θεραπεία  είναι ανώδυνη αφού πρόκειται για μια μη επεμβατική διαδικασία. Τα άτομα που λαμβάνουν τη θεραπεία συνήθως ασχολούνται με το κινητό τους, βλέπουν τηλεόραση ή απλά χαλαρώνουν. Αρχικά νοιώθουν μια ελαφριά αίσθηση κρύου η οποία εξαφανίζεται μετά τα πρώτα 10 λεπτά. Τον υπόλοιπο χρόνο ο λήπτης της θεραπείας  δεν νιώθει κάποια ενόχληση. Έτσι, μπορεί να χαλαρώσει, περιμένοντας το τέλος της θεραπείας.
Μετά το τέλος της θεραπείας το άτομο μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες  χωρίς κανένα περιορισμό.
Είναι πιθανόν ωστόσο να υπάρξει κάποια ήπια ερυθρότητα στην περιοχή εφαρμογής, η οποία υποχωρεί πολύ σύντομα. Στην περίπτωση αυτή ακολουθεί ένα τοπικό μασάζ για την ενίσχυση της κυκλοφορίας και τη διάσπαση των νεκρωμένων λιποκυττάρων.

Μία μόνο συνεδρία! Δεδομένου του συγκριτικού πλεονεκτήματος που διαθέτει το σύστημα Kryokontur plus - μεγάλη και επίπεδη κεφαλή (applicator) με εμβαδό 340 και 350 cm και αισθητήρες θερμοκρασίας σε όλη την  επιφάνειά της -  είναι ικανό να ψύξει αποτελεσματικά όλη την περιοχή της θεραπευόμενης λιποζώνης  (πχ κοιλιά ) σε μία μόνο συνεδρία.
Το άτομο μπορεί να επαναλάβει τη θεραπεία στην ίδια περιοχή για ενίσχυση του αποτελέσματος εάν κριθεί απαραίτητο μετά από 2-3 μήνες και σε διαφορετική περιοχή μετά από ένα μήνα.

Τα πρώτα αποτελέσματα γίνονται ορατά δύο εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση  της θεραπείας, και ολοκληρώνονται σε διάστημα 3 μηνών, καθώς τόσο χρόνο χρειάζεται ο οργανισμός για να αποβάλλει με φυσικό τρόπο τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα.
Ο κατεστραμμένος λιπώδης ιστός αποπίπτει και παροχετεύεται στο διάστημα αυτό, χωρίς να επιβαρύνει τον οργανισμό και το άτομο που έχει λάβει τη θεραπεία  δεν αισθάνεται καμία ενόχληση. Αντιθέτως, παρατηρείται σταδιακή μείωση του στρώματος λίπους.
Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα μετρήσιμο και κλινικές μελέτες υποστηρίζουν ότι τις περισσότερες φορές μας οδηγεί σε ένα με δύο νούμερα μικρότερα ρούχα.
Η Κρυολιπόλυση Kryokontur plus υπόσχεται από 2,5 έως 5 cm μικρότερη περιφέρεια με μία μόνο συνεδρία και σε μία μόνο περιοχή εφαρμογής.
Έτσι επιτυγχάνουμε θεαματική διαμόρφωση του σώματος.  Επίσης σε αρκετές περιπτώσεις συμβάλλει στην μείωση της κυτταρίτιδας.

Kryokontur plus | Αποτελέσματα - Κλινικές μελέτες

Το αποτέλεσμα είναι οριστικό. Στην περιοχή που πραγματοποιήθηκε η θεραπεία, το τοπικό λίπος καταστρέφεται μόνιμα έως και 50%.

Το σύστημα Kryokontur plus με την νέα τεχνολογία compressor,  φθάνει να έχει απόδοση 90% σε αντίθεση με  10% που είχαν παλιότερα συστήματα.

Η Κρυολιπόλυση  Kryokontur plus υπόσχεται από 2,5 έως 5 cm μικρότερη περιφέρεια με μία μόνο συνεδρία και σε μία μόνο περιοχή εφαρμογής.

Το αποτέλεσμα στην θεραπευόμενη περιοχή, δεν επηρεάζεται από το αν ο λήπτης της θεραπείας  πάψει να γυμνάζεται, πάρει κιλά ή αλλάξει διατροφή.

Εμπειρίες Πελατών για την Θεραπεία Kryokontur Plus

Bionome Health Club
Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.

Συνδύασε τo Kryokontur Plus με μία από τις ακόλουθες θεραπείες

Η Κρυολιπόλυση  συνδυάζεται εξαιρετικά και με άλλες μεθόδους για την αντιμετώπιση του τοπικού λίπους, την εξάλειψη της κυτταρίτιδας, αλλά και την σύσφιξη της επιδερμίδας, ανάλογα με τις ανάγκες του περιστατικού.
Μπορούμε  να συνδυάσουμε ένα πρόγραμμα με θεραπείες EM BODY για σύσφιξη και γράμμωση των κοιλιακών ή ανόρθωση των γλουτών ή Θεραπεία με Κρουστικό Υπέρηχο (Accoustic Wave Therapy)  για γρηγορότερη παροχέτευση των κατεστραμμένων λιποκυττάρων από τον οργανισμό μέσω της λεμφικής κυκλοφορίας. Με τη θεραπεία Accoustic Wave Therapy ή Coax Med CRF  σμιλεύεται όλο το σώμα και αντιμετωπίζεται  παράλληλα η κυτταρίτιδα.

Επίσης συνδυάζουμε Μεσοθεραπεία Λιποδιάλυσης για την αντιμετώπιση τοπικού λίπους σε άλλες περιοχές ή Exilis Elite ραδιοσυχνότητες για σύσφιξη της επιδερμίδας στην θεραπευόμενη περιοχή ή σε άλλες.
Έτσι επιτυγχάνουμε  ένα συνολικά υγιές, όμορφο και καλλίγραμμο σώμα!

Read more +29 Μαρτίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδυασμός Coax Med CRF Body, Συνδυασμός Exilis Elite, Συνδυασμός SPM bust, Συνδυασμός SPM Vacuum Press, Συνδυασμός Κρουστικό Υπέρηχο, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

Morpheus8 Body

Read more +16 Μαρτίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδύασε μετά την εγκυμοσύνη, Συνδυασμός Coax Med CRF Body, Συνδυασμός SPM bust, Συνδυασμός Κρουστικό Υπέρηχο, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

Θερμολιπόλυση Exilis Elite

Read more +16 Μαρτίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδυασμός SPM Vacuum Press, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

CoaxMed CRF body

Read more +15 Μαρτίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδυασμός Coax Med CRF Body, Συνδυασμός Exilis Elite, Συνδυασμός SPM Vacuum Press, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

Θεραπεία Κυτταρίτιδας με Κρουστικό Υπέρηχο

Read more +15 Μαρτίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδυασμός Exilis Elite, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

Μέθοδος Hypoxi

Read more +16 Μαρτίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδυασμός Exilis Elite, Συνδυασμός Κρουστικό Υπέρηχο, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

SPM Vacuum Press

Bionome Health Club

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στα 210 9011095 - 210 9020854 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP