Lipo Mesotherapy

Η Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Λιποδιάλυσης υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα!

Η συσσώρευση λίπους στο σώμα και το πρόσωπο είναι ένα φαινόμενο που προβληματίζει άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας.

Ειδικότερα με το πέρασμα του χρόνου, η απώλεια του επίμονου τοπικού λίπους καθίσταται όλο και δυσκολότερη. Τη λύση έρχεται να δώσει η Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Λιποδιάλυσης.

Η θεραπεία LipoMesotherapy είναι μια ενδολιπιδική θεραπεία, που επεμβαίνει στις λιποαποθήκες του σώματος και του προσώπου (διπλοσάγονο) και αποτελεί μια  σίγουρη επιλογή για την  οριστική αντιμετώπιση του επίμονου τοπικού πάχους αλλά  και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Lipo Mesotherapy | Τι είναι & πως δρα η θεραπεία;

Η  Μεσοθεραπείας Λιποδιάλυσης είναι μη επεμβατική, ανώδυνη και χωρίς  χρόνο αποθεραπείας.

Στο bionome health club, εφαρμόζουμε στη Μεσοθεραπεία Λιποδιάλυσης το κορυφαίας τεχνολογίας διάλυμα που βασίζεται στη χρήση μίας ουσίας που δημιουργεί ο ίδιος ο οργανισμός για την καύση του λίπους του.
Πρόκειται για το δεσοξυχολανικό οξύ, το οποίο παράγεται από το συκώτι για να διασπά τις μεμβράνες των λιποκυττάρων, ώστε να απελευθερώνονται τα λιπαρά οξέα και να αποβάλλονται μέσω της λεμφικής κυκλοφορίας.
Η βιοτεχνολογία  κατάφερε να αναπαραγάγει την ουσία αυτή στο εργαστήριο και να δημιουργήσει ένα βιοσυμβατό δραστικό συστατικό που χρησιμοποιείται με θεαματικά αποτελέσματα για τη λιποδιάλυση στα σημεία του τοπικού πάχους.
Η  έγχυση του διαλύματος κάτω από την επιδερμίδα, γίνεται με τη χρήση ειδικού πιστολιού μεσοθεραπείας, φθάνοντας στο απαιτούμενο βάθος. Στόχος μας με την τεχνική αυτή είναι να απελευθερώνουμε στον ιστό όση ποσότητα βιοσυμβατής ουσίας είναι απαραίτητη για τη λιποδιάλυση, σύμφωνα με τον εντοπισμό και το πλήθος των περίσσιων λιποκυττάρων

Μεσοθεραπεία Λιποδιάλυσης στο Bionome και λύστε το πρόβλημα του τοπικού λίπους με ασφαλή, μη επεμβατικό τρόπο.

Lipo Mesotherapy | Περιοχές εφαρμογής

 

Η Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Λιποδιάλυσης  εφαρμόζεται σε ανατομικές περιοχές του σώματος με τοπική συσσώρευση λίπους,  αλλά και στο πρόσωπο (διπλοσάγονο) όπου είναι εξαιρετικά αποτελεσματική.

  • Κοιλιά
  • Πλάτη
  • Πλαϊνά μέσης
  • Γλουτούς
  • "Ψωμάκια" Περιφέρειας
  • Μηρούς (εσωτερικά & εξωτερικά)
  • Γόνατα (εσωτερικά)
  • Μπράτσα
  • Διπλοσάγονο
  • Αυχένας "σαμαράκι"
Μεσοθεραπεία Λιποδιάλυσης στο Bionome

Συχνές Ερωτήσεις

Η Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Λιποδιάλυσης είναι μη επεμβατική θεραπεία, και απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες.
Οι κατάλληλοι υποψήφιοι για την θεραπεία είναι άτομα με μεσαίο σωματικό βάρος ή ελαφρώς υπέρβαροι, με τοπική συσσώρευση λίπους  σε ανατομικές περιοχές, σημεία δηλαδή στα οποία το λίπος επιμένει, παρά τη δίαιτα και τη σωματική άσκηση.

Στο bionome health club εφαρμόζουμε εξατομικευμένα πρωτόκολλα θεραπειών, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου. Συνήθως ένα ολοκληρωμένο πρωτόκολλο περιλαμβάνει 2-4 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 3-4 εβδομάδων.

Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο & ορατό από την δεύτερη κιόλας εβδομάδα και επιτυγχάνεται σταδιακά και αθροιστικά με την ολοκλήρωση του κύκλου των θεραπειών.
Επίσης, μετά τη θεραπεία παράλληλα με την απώλεια τοπικού λίπους, παρατηρείται και σύσφιξη του δέρματος, κάνοντάς το να δείχνει πιο σφιχτό και νεανικό

Η Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Λιποδιάλυσης είναι απόλυτα ασφαλής, αφού βασίζεται στη δράση μιας ουσίας βιοσυμβατής με τον οργανισμό. Είναι μια θεραπεία μη επεμβατική, ανώδυνη και χωρίς  χρόνο αποθεραπείας.
Η αποτελεσματικότητα και η ασφάλειά της έχουν  πιστοποιηθεί από κλινικές μελέτες.

Μετά την εφαρμογή, πιθανώς να εμφανιστούν στο δέρμα ελαφριές μελανιές, ελαφρύ οίδημα και κάποια ενόχληση στα σημεία όπου έγιναν οι εγχύσεις. Πρόκειται για παροδικά φαινόμενα που υποχωρούν μετά από λίγες ημέρες.

Lipo Mesotherapy | Πλεονεκτήματα της θεραπείας

 • Οριστική μείωση του αριθμού των λιποκυττάρων στην περιοχή της θεραπείας
 • Καταπολέμηση τοπικού πάχους & μείωση πόντων με μόνιμο αποτέλεσμα
 • Καλλίγραμμο σώμα με αρμονικές καμπύλες ακόμα και σε μελλοντική αύξηση σωματικού βάρους
 • Λεία και ομοιόμορφη επιδερμίδα

Εμπειρίες Πελατών για την Θεραπεία Lipo Mesotherapy

Bionome Health Club
Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.

Συνδύασε τη Lipo Mesotherapy με μία από τις ακόλουθες θεραπείες

kryokontur σε γυναίκα ξαπλωμένηRead more +19 Φεβρουαρίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδύασε μετά την εγκυμοσύνη, Συνδυασμός Coax Med CRF Body, Συνδυασμός Exilis Elite, Συνδυασμός Morpeous8, Συνδυασμός SPM Vacuum Press, Συνδυασμός Κρουστικό Υπέρηχο, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

Κρυολιπόλυση – Kryokontur Plus

Εφαρμογή Morpheus8 στα πόδια γυναίκαςRead more +29 Μαρτίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδυασμός Coax Med CRF Body, Συνδυασμός Exilis Elite, Συνδυασμός SPM bust, Συνδυασμός SPM Vacuum Press, Συνδυασμός Κρουστικό Υπέρηχο, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

Morpheus8 Body

εφαρμογή exilis σε γυναικείο μπράτσοRead more +16 Μαρτίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδύασε μετά την εγκυμοσύνη, Συνδυασμός Coax Med CRF Body, Συνδυασμός SPM bust, Συνδυασμός Κρουστικό Υπέρηχο, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

Θερμολιπόλυση Exilis Elite

coaxmed γυναίκα μετράει το σώμα τηςRead more +16 Μαρτίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδυασμός SPM Vacuum Press, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

CoaxMed CRF body

Εφαρμογή με Κρουστικό Υπέρηχο σε γυναικείο σώμαRead more +15 Μαρτίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδυασμός Coax Med CRF Body, Συνδυασμός Exilis Elite, Συνδυασμός SPM Vacuum Press, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

Θεραπεία Κυτταρίτιδας με Κρουστικό Υπέρηχο

Γυναίκα με το μηχανημα hypoxiRead more +15 Μαρτίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδυασμός Exilis Elite, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

Μέθοδος Hypoxi

Bionome Health Club

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στα 210 9011095 - 210 9020854 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP