CoaxMed CRF body

Λιποδιάλυση / Κυτταρίτιδα / Σύσφιξη σε μια θεραπεία!

Το  Coax Med CRF είναι το πλέον καινοτόμο μηχάνημα  ιατρικής αισθητικής στo οποίo συνδυάζονται δύο σύγχρονες τεχνολογίες. Οι ραδιοσυχνότητες RF (μονοπολική και διπολική) για σύσφιξη, και ο λιπολυτικός  υπέρηχος  χαμηλών συχνοτήτων (CAVITATION). Ο εκπληκτικός αυτός συνδυασμός επιτρέπει τη δράση της παραγόμενης ενέργειας σε βάθος, στο χόριο και τον υποδόριο ιστό με αποτέλεσμα την επιλεκτική καταστροφή των λιποκυττάρων και την απόλυτη σύσφιξη του δέρματος μέσω της διαρκούς παραγωγής νέου κολλαγόνου.

Επιπλέον το Coax Med CRF διαθέτει Vacuum που συνδυάζεται με τη ραδιοσυχνότητα, για λιπογλυπτική και για το απαραίτητο λεμφικό μασάζ στην αρχή, κατά την διάρκεια και στο τέλος κάθε θεραπείας και  προσφέρει έντονη αποιδηματική δράση.

Η πολυδραστική πλατφόρμα Coax Med CRF  διαθέτει 3 κεφαλές (δύο για το σώμα και μία για το πρόσωπο) και μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις υψηλού επιπέδου στα παρακάτω προβλήματα:

 • Τοπική Λιποδιάλυση
 • Μείωση / Εξάλειψη κυτταρίτιδας
 • Επιδερμική Σύσφιξη

Ραδιοσυχνότητες (RF) | Τι είναι & πως επιτυγχάνεται η σύσφιξη;

Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες είναι η κορυφαία θεραπεία σύσφιξης του δέρματος!
Η τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων (RF) είναι παγκοσμίως η πλέον αποδεκτή και αποτελεί μία από τις πιο αποτελεσματικές μη επεμβατικές θεραπείες για σύσφιξη και ανόρθωση του δέρματος αλλά και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Μέσω των ραδιοσυχνοτήτων γίνεται παροχή θερμότητας στους ιστούς, οδηγώντας σε παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης καθώς και αύξηση της αιματικής κυκλοφορίας ώστε να αντιμετωπιστεί η κυτταρίτιδα.
Οι ραδιοσυχνότητες βασίζονται στο γεγονός ότι το ηλεκτρικό ρεύμα υψηλής συχνότητας μπορεί να διεισδύει στα επιφανειακά στρώματα του δέρματος, θερμαίνοντας μόνο τους ιστούς που χρειάζονται βελτίωση, καθώς επίσης και τους ιστούς που διεγείρουν την φυσική παραγωγή νέου κολλαγόνου.
Η καινοτομία του μηχανήματος Coax Med είναι το εύρος των συχνοτήτων που διαθέτει, ώστε να επιλέξουμε εμείς το βάθος του δέρματος που θα δουλέψουμε με βάση το μέγεθος της χαλάρωσης και την παρουσία λίπους που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, αφού οι ραδιοσυχνότητες προκαλούν και λιποσυρρίκνωση.
Η θεραπεία αυτή λοιπόν είναι ιδανική για όσους έχουν χαλάρωση του δέρματος και μια ελαφριάς μορφής κυτταρίτιδα.

Cavitation | Τι είναι & πως επιτυγχάνεται η λιπόλυση;

Η τεχνολογία Cavitation είναι λιπολυτικός υπέρηχος χαμηλών συχνοτήτων. Μέσω των υπερήχων που εφαρμόζουμε με το Cavitation προκαλείται λιπόλυση δηλαδή αναίμακτη λιποαναρρόφηση.

Πιο συγκεκριμένα, η θεραπευτική δύναμη των υπερήχων Cavitation δημιουργεί μικρές φυσαλίδες αέρα στο εσωτερικό των λιποκυττάρων (μέσω ενός φυσικού φαινομένου γνωστού ως σπηλαίωση).

Το αποτέλεσμα είναι, ότι  οι φυσαλίδες συνενώνονται και σπάζουν, προκαλώντας τη λύση των λιποκυττάρων. Στη συνέχεια, το υγροποιημένο λίπος αποβάλλεται από τον οργανισμό με τη λεμφική κυκλοφορία.

Η θεραπεία αυτή ενδείκνυται για όσους έχουν περιττό λίπος στην περιοχή που τους απασχολεί, ή/και κυτταρίτιδα.

CoaxMed CRF|Συνδυασμός Cavitation + Ραδιοσυχνότητες(RF)

Η θεραπεία  με το Coax Med  CRF  συνδυάζει άριστα τις λειτουργίες των υπερήχων σπηλαίωσης (Cavitation), την τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων (RF)  και του λεμφικού μασάζ με αναρρόφηση (Vacuum), επιτυγχάνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα λιπογλυπτικής και σύσφιξης που μέχρι πρότινος ήταν εφικτό μόνο με επεμβατικές μεθόδους.

Ο συνδυασμός αυτός είναι η ιδανική θεραπεία για όσους έχουν τοπικό λίπος σε κάποιο σημείο του σώματός τους που μπορεί να συνοδεύεται από εμφανή κυτταρίτιδα  (δηλ. κυτταρίτιδα που φαίνεται σε όρθια στάση) και χαλάρωση.

Η επίδραση του RF  με την αύξηση της θερμοκρασίας στην περιοχή, βοηθάει στην αποτελεσματικότητα του Cavitation. Έτσι επιτυγχάνεται ταυτόχρονα λιπόλυση μέσω της απελευθέρωσης του λίπους από τα λιποκύτταρα και σύσφιξη μέσω της αύξησης της αιματικής και λεμφικής κυκλοφορίας.

Μέσα από τη θεραπεία μειώνεται η φλεβο -λεμφική στάση, βελτιώνεται η αποστράγγιση τοξινών, επιταχύνεται ο μεταβολισμός του λίπους και τονώνονται οι ινοβλάστες με αποτέλεσμα την εντυπωσιακή σύσφιξη της επιδερμίδας.

Coax Med CRF | Συχνές Ερωτήσεις

H θεραπεία είναι κατάλληλη για άνδρες και γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα χαλάρωσης του δέρματος, συσσώρευσης τοπικού πάχους σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος και ταλαιπωρούνται από κυτταρίτιδα.

Οι θεραπείες με το Coax Med CRF εφαρμόζονται σε σώμα και πρόσωπο, χρησιμοποιώντας αντίστοιχα την κατάλληλη κεφαλή του μηχανήματος, κατά περίπτωση.

Τα πιο δημοφιλή σημεία εφαρμογής στο σώμα είναι:

 • Κοιλιά
 • Πλαϊνά Μέσης
 • Μηρούς (Ψωμάκια)
 • Γλουτούς
 • Προσαγωγούς
 • Γάμπες
 • Μπράτσα
 • Στήθος

Ενώ με την αντίστοιχη κεφαλή για το πρόσωπο και χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων (μονοπολική & διπολική) γίνονται οι θεραπείες σύσφιξης σε:

 • Πρόσωπο
 • Λαιμό
 • Ντεκολτέ
 • Διπλοσάγονο

Μια πλήρης συνεδρία σώματος με ραδιοσυχνότητες, cavitation και vacuum μπορεί να κυμαίνεται από 40 έως 60 λεπτά, ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής, το περιστατικό που αντιμετωπίζουμε και το πρωτόκολλο θεραπείας που ακολουθούμε.

Ο αριθμός των συνεδριών ποικίλει ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, την έκταση του, και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του λήπτη της θεραπείας.

Ωστόσο μια συνήθης σειρά 8-12 συνεδρίες που εκτελούνται 1 έως 2 εβδομαδιαίως  είναι αρκετή και προσφέρει μετρήσιμα και ορατά αποτελέσματα.
Σε διάστημα 2 μηνών κάνοντας 1 έως 2 συνεδρίες  την εβδομάδα θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα στο τοπικό πάχος, και την κυτταρίτιδα. Τα αποτελέσματα είναι οριστικά και ορατά από την πρώτη συνεδρία.

Δεδομένου ότι πρόκειται για μια πρωτοποριακή & εντατική  θεραπεία, η μέθοδος Coax Med CRF  έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε μια σειρά από δύσκολα αισθητικά προβλήματα και κυρίως στην κυτταρίτιδα και το τοπικό λίπος αλλά βέβαια και στην χαλάρωση της επιδερμίδας.  Όλα τα θεραπευόμενα άτομα σε περιπτωσιολογικές μελέτες έδειξαν βελτίωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας, καθώς και μείωση του όγκου του ισχίου. Η μέση βελτίωση σε όλα τα περιστατικά σχετικά με την εμφάνιση της κυτταρίτιδας ήταν 83%.

Μετρήσεις του ισχίου έδειξαν μείωση 3,4 εκατοστών κατά μέσο όρο και όλα τα άτομα ανέφεραν αίσθημα συστολής του δέρματος, ως αποτέλεσμα της θεραπείας.

Ωστόσο, η διάρκεια της αποτελεσμάτων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από άλλους παράγοντες όπως τη δομή των ιστών, την ηλικία του ατόμου, το μεταβολισμό, την τυχόν λήψη φαρμάκων και την ύπαρξη ορμονικών διαταραχών και βέβαια τον τρόπο ζωής του και τις καθημερινές του συνήθειες.

Ενδέχεται να παρατηρηθεί ήπιο οίδημα στην περιοχή θεραπείας  μετά την πρώτη συνεδρία, το οποίο είναι απόλυτα φυσιολογικό και υποχωρεί μόνο του μετά από κάποιες ώρες.

Η θεραπεία με το  Coax Med CRF δεν συνιστάται σε εγκύους ή σε άτομα που πάσχουν από διάφορες παθήσεις, όπως διαβήτη ή νεφροπάθειες.

Σε κάθε περίπτωση κατά την λήψη του  ιατρικού ιστορικού, γίνεται εξακρίβωση της καταλληλότητας του ενδιαφερόμενου για τη θεραπεία και το επιστημονικό  προσωπικό του bionome health club, θα σας συμβουλέψει ανάλογα.

Coax Med CRF | Αποτελέσματα της θεραπείας

 

Τα αποτελέσματα της θεραπείας  με Coax Med CRF είναι άμεσα ορατά από την πρώτη συνεδρία και βελτιώνονται σταδιακά καθώς συνεχίζεται η φυσική παραγωγή κολλαγόνου και η αποβολή των νεκρών λιποκυττάρων μέσω της λέμφου. Συνοπτικά και με βάση το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, ο λήπτης της θεραπείας θα πρέπει να αναμένει:

 • Άμεσα και ορατά αποτελέσματα
 • Εντυπωσιακή σύσφιξη του δέρματος
 • Εξάλειψη του τοπικού πάχους στα σημεία θεραπείας
 • Μείωση/Εξάλειψη της κυτταρίτιδας
 • Βελτίωση της λεμφικής & φλεβικής κυκλοφορίας
 • Άμεση απώλεια πόντων από την πρώτη κιόλας συνεδρία
 • Λιπογλυπτική (επανόρθωση του δέρματος μετά από χειρουργείο λιποαναρρόφησης)
 • Μακροπρόθεσμη αναδόμηση κολλαγόνου

Πρίν και Μετά

Εφαρμογή coaxmed πριν και μετά

Coax Med CRF | Πλεονεκτήματα της θεραπείας

 • Μη- επεμβατική θεραπεία
 • Απόλυτα ασφαλής θεραπεία λόγω του εξελιγμένου συστήματος ψύξης της κεφαλής του
 • Μηδενικός χρόνος αποθεραπείας / άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες
 • Εφαρμόζεται με απόλυτη ασφάλεια και επιτυχία όλο το χρόνο
 • Συνδυασμός 3 τεχνολογιών σε μία θεραπεία / αντιμετώπιση σύνθετων προβλημάτων

Εμπειρίες Πελατών για την Θεραπεία Coax Med CRF

Bionome Health Club
Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.

Συνδύασε τo Coax Med CRF με μία από τις ακόλουθες θεραπείες

kryokontur σε γυναίκα ξαπλωμένηRead more +19 Φεβρουαρίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδύασε μετά την εγκυμοσύνη, Συνδυασμός Coax Med CRF Body, Συνδυασμός Exilis Elite, Συνδυασμός Morpeous8, Συνδυασμός SPM Vacuum Press, Συνδυασμός Κρουστικό Υπέρηχο, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

Κρυολιπόλυση – Kryokontur Plus

Εφαρμογή Morpheus8 στα πόδια γυναίκαςRead more +29 Μαρτίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδυασμός Coax Med CRF Body, Συνδυασμός Exilis Elite, Συνδυασμός SPM bust, Συνδυασμός SPM Vacuum Press, Συνδυασμός Κρουστικό Υπέρηχο, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

Morpheus8 Body

εφαρμογή exilis σε γυναικείο μπράτσοRead more +16 Μαρτίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδύασε μετά την εγκυμοσύνη, Συνδυασμός Coax Med CRF Body, Συνδυασμός SPM bust, Συνδυασμός Κρουστικό Υπέρηχο, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

Θερμολιπόλυση Exilis Elite

Εφαρμογή με Κρουστικό Υπέρηχο σε γυναικείο σώμαRead more +15 Μαρτίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδυασμός Coax Med CRF Body, Συνδυασμός Exilis Elite, Συνδυασμός SPM Vacuum Press, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

Θεραπεία Κυτταρίτιδας με Κρουστικό Υπέρηχο

Μεσοθεραπεία alidya στους μηρούς με ραγάδεςRead more +15 Μαρτίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδυασμός Coax Med CRF Body, Συνδυασμός Morpeous8, Συνδυασμός Κρουστικό Υπέρηχο, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

Μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας ALIDYA

EMBODY: Επαναστατική Θεραπεία Σώματος για ανδρα και γυναικαRead more +12 Μαρτίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδυασμός Coax Med CRF Body, Συνδυασμός Exilis Elite, Συνδυασμός SPM Vacuum Press, Συνδυασμός Κρουστικό Υπέρηχο, Σύσφιξη Σώματος & Μπράτσων

EMBODY

Bionome Health Club

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στα 210 9011095 - 210 9020854 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP