Coax Med CRF face

Αποτελεσματική αντιμετώπιση της δερματικής χαλάρωσης με ραδιοσυχνότητες  χωρίς νυστέρι!

Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες είναι παγκοσμίως η πλέον αποδεκτή και αποτελεί μία από τις πιο αποτελεσματικές  μη-επεμβατικές θεραπείες  για την αντιμετώπιση της  χαλάρωσης του δέρματος.

Οι ραδιοσυχνότητες  CoaxMed  CRF προσφέρουν αναίμακτο λίφτινγκ  σε πρόσωπο και λαιμό, ενώ την ίδια στιγμή βελτιώνουν την ποιότητα του δέρματος κάνοντας πιο δυσδιάκριτες τις ρυτίδες, τους διεσταλμένους πόρους, τις ουλές ακμής, ακόμα και τις πανάδες. Επίσης, οι ραδιοσυχνότητες συμβάλλουν στη συρρίκνωση του λίπους τοπικά σε περιοχές όπως το διπλοσάγονο.

Coax Med CRF face| Πως οι ραδιοσυχνότητες  εξασφαλίζουν το επιθυμητό αποτέλεσμα;

Η πολυδραστική πλατφόρμα Coax Med  CRF διαθέτει μια εξελιγμένη μορφή τεχνολογίας που ενσωματώνει σε μια συσκευή μονοπολική και διπολική ραδιοσυχνότητα. Η μονοπολική ραδιοσυχνότητα, αφορά τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος ενώ η διπολική τα πιο επιφανειακά.
Η καινοτομία αυτή, μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε το βάθος του δέρματος που θα δουλέψουμε με βάση  το μέγεθος της χαλάρωσης που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.
Χρησιμοποιώντας την  ειδική κεφαλή για εφαρμογές στο πρόσωπο, παρέχεται ένα ελεγχόμενο ποσό ενέργειας ραδιοσυχνοτήτων. Σε κάθε επαφή με το δέρμα, ο μηχανισμός της κεφαλής θερμαίνει ομοιόμορφα ένα μεγάλο όγκο του κολλαγόνου στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και των υποκείμενων ιστών του, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει το ανώτερο στρώμα του δέρματος με ψύξη.
Αυτή η ομοιόμορφη και σε βάθος δράση, προκαλεί άμεση σύσφιξη στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, και δίνει ένα αποτέλεσμα face lift ανώδυνα χωρίς νυστέρι.
Με την πάροδο του χρόνου παράγεται νέο και ανανεωμένο κολλαγόνο που συντελεί στην περαιτέρω σύσφιξη του δέρματος, με αποτέλεσμα πιο υγιή και λεία επιδερμίδα και πιο νεανική εμφάνιση.

Coax Med CRF face | Πεδία δράσης της Θεραπείας

Η μέθοδος  του αναίμακτου face lift με ραδιοσυχνότητες Coax Med RF  εφαρμόζεται με θεαματικά αποτελέσματα σε ολόκληρο το πρόσωπο και τον λαιμό ή τοπικά σε περιοχές όπως μέτωπο, βλέφαρα, περιοφθαλμικά , περιστοματικά, διπλοσάγονο που αντιμετωπίζουν τα παρακάτω προβλήματα:

 • Έντονη χαλάρωση σε πρόσωπο, λαιμό
 • Χαλάρωση Βλεφάρων
 • Ρυτίδες, σακούλες στην περιοχή των ματιών
 • Επιφανειακές και βαθιές ρυτίδες
 • Διεσταλμένοι πόροι
 • Ουλές ακμής
 • Τραχύτητα δέρματος
 • Διπλοσάγονο (Προγούλι) - μείωση τοπικού λίπους

Coax Med CRF face | Συχνές Ερωτήσεις

Οι ιδανικοί υποψήφιοι για θεραπεία με ραδιοσυχνότητες CoaxMed  RF είναι άτομα τα οποία έχουν πρόωρη γήρανση, μικρού αλλά και μεγάλου βαθμού χαλάρωση σε πρόσωπο και σώμα.
Τα άτομα που έχουν μεγάλο βαθμό χαλάρωσης, αν ξεκινήσουν θεραπεία με το CoaxMed  RF μπορούν να αποφύγουν το νυστέρι. Τα άτομα με μικρό βαθμό χαλάρωσης, μπορούν να προλάβουν την επίδραση της γήρανσης ώστε να διατηρήσουν το δέρμα τους νεανικό και σφριγηλό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες αφορά επίσης και άτομα με φωτογηρασμένη επιδερμίδα, και σε συνδυασμό με δερμοαπόξεση, και τα εξελιγμένα συστήματα αναδόμησης (peelings) που εφαρμόζουμε στο Bionome Health Club,  μπορούν να επαναφέρουν μια λεία και φωτεινή όψη στην επιδερμίδα τους.

Η μέθοδος του λίφτινγκ  - χωρίς νυστέρι -  με ραδιοσυχνότητες  Coax Med RF είναι μη - επεμβατική θεραπεία, απόλυτα ασφαλής, ανώδυνη και αναίμακτη. Πρόκειται για μια πολύ ευχάριστη θεραπεία σύσφιγξης του δέρματος και λείανσης των ρυτίδων. Η αίσθηση που δημιουργείται κατά την εφαρμογή είναι μια ήπια ζέστη εσωτερικά στο δέρμα, η οποία ωστόσο αμβλύνεται χάρη στο εξελιγμένο σύστημα ψύξης που διαθέτει το Coax Med RF.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίας η θερμοκρασία παρακολουθείται, με ειδικό μετρητή ώστε να επιτύχουμε την κατάλληλη θερμοκρασία εσωτερικά στο δέρμα και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας και αμέσως μετά ο λήπτης της θεραπείας μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες.
Με την ολοκλήρωση της συνεδρίας  Coax Med RF, το δέρμα είναι  πιο σφριγηλό, απαλό και νεανικό.
Με το πέρασμα του χρόνου παρατηρείται επιπλέον σφριγηλότητα, λόγω της συνεχούς σύνθεσης νέου κολλαγόνου.

Η συνεδρία διαρκεί 30' έως 45' ανάλογα με το μέγεθος της θεραπευόμενης περιοχής και την κατάσταση του δέρματος.
Επιπλέον χρόνος που προηγείται της θεραπείας, μπορεί να απαιτηθεί  για την προετοιμασία του δέρματος, καθώς και μετά την ολοκλήρωσή της εφόσον συνδυάζεται και με άλλη θεραπεία αντιγήρανσης π.χ. μεσοθεραπεία προσώπου,  ανάλογα με τις ανάγκες και τον τύπο του δέρματος.

Το ολοκληρωμένο πρωτόκολλο θεραπείας  με τις ραδιοσυχνότητες Coax Med  RF περιλαμβάνει κατά μέσο όρο 4-6 συνεδρίες, ωστόσο  η θεραπεία εξατομικεύεται ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος.
Οι συνεδρίες γίνονται κάθε εβδομάδα ή 15 ημέρες ανάλογα και με τον συνδυασμό άλλων θεραπειών που μπορεί να ακολουθούνται στο περιστατικό.

Σε αντίθεση με άλλες  παλαιότερες  μεθόδους ανάπλασης και σύσφιγξης  του δέρματος η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες CoaxMed  RF παράγει αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία.
H θεραπεία προκαλεί άμεση δημιουργία νέου κολλαγόνου και επιπλέον σύσφιγξη του δέρματος  με την πάροδο του χρόνου. Πρόσφατα δημοσιευμένες μελέτες καταδεικνύουν ότι μετρήσιμη βελτίωση σε επίπεδο σύσφιξης εμφανίζεται από τον πρώτο μήνα και ακολουθεί σταδιακή βελτίωση έως και 6 μήνες μετά.
Αναφορές έμπειρων κοσμητολόγων σημειώνουν ότι τα αποτελέσματα μπορούν να διαρκέσουν 24 μήνες ή και περισσότερο, ανάλογα με την πορεία φυσικής γήρανσης του λήπτη της θεραπείας.
Στο bionome health club προτείνουμε, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου θεραπειών πρόγραμμα συντήρησης με μία συνεδρία ανά 3μηνο για την διατήρηση μόνιμου αποτελέσματος.

Coax Med CRF face | Αποτελέσματα & Οφέλη της θεραπείας

 • Δραστική αντιμετώπιση της δερματικής χαλάρωσης του προσώπου και του λαιμού
 • Βελτίωση του περιγράμματος προσώπου (οβάλ)
 • Μακροχρόνια διέγερση σύνθεσης νέου κολλαγόνου
 • Άμεσα και ορατά αποτελέσματα
 • Διάρκεια, λόγω συνεχούς σύνθεσης νέου κολλαγόνου
 • Η θεραπεία προσφέρει αποτέλεσμα face lifting χωρίς νυστέρι
 • Η θεραπεία είναι μη επεμβατική, ασφαλής και αποτελεσματική
 • Μηδενικός χρόνος αποθεραπείας - άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες

Coax Med CRF face | Before - After

Bionome Health Club
Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.

Bionome Health Club

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στα 210 9011095 - 210 9020854 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP