Ποιοί Είμαστε – Φιλοσοφία

Η Φιλοσοφία μας  “Βιονομία – Υγεία – Ομορφιά”

Το πολυδύναμο κέντρο ιατρικής αισθητικής και αδυνατίσματος bionome health club  έχει διανύσει ήδη 35 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας  στο χώρο και συνεχίζουμε!
Με αφορμή την ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου για βελτίωση της αισθητικής του εικόνας και με σεβασμό στην μοναδικότητα της ανθρώπινης ύπαρξης, ιδρύσαμε το bionome health club.

Σημαντικά βήματα  στην επιτυχημένη πορεία μας:

  • 1989 – Ιδρύεται το 1ο Ινστιτούτο Αισθητικής από την Κα Δέσποινα Δαμιανού – Αισθητικό, Διατροφολόγο, Ρεφλεξολόγο, & Ειδική στον Ηλεκτροβελονισμό με μετεκπαίδευση στην Ιταλία.
  • 2006 Μετά από 17 χρόνια εμπειρίας και συνεχούς εξειδίκευσης ιδρύει το πολυδύναμο κέντρο ιατρικής αισθητικής και αδυνατίσματος bionome health club.
  • 2023 Η ιδρυτής του bionomehealth club σε συνεργασία με τον γιό της πτυχιούχο την Ιατρικής σχολής Αθηνών και ειδικευόμενο στην Πλαστική & Επανορθωτική Χειρουργική σχεδιάζουν το επόμενο βήμα…

Γιατί όμως bionome health club?

Βιονομία είναι η επιστήμη των νόμων της φύσης και επομένως της ζωής.

Η βιονομία σε συνδυασμό με την σωστή αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας, τα νέα επιστημονικά δεδομένα της ιατρικής αισθητικής που βασίζονται στις βιολογικές φυσιολογικές αντιδράσεις των ιστών του δέρματος και την εξειδικευμένη γνώση στο πεδίο της αντιγήρανσης και της διαιτολογίας, αποτελούν την βάση της φιλοσοφίας που σχεδιάστηκε οργανώθηκε και λειτουργεί το bionome health club.

Αποδεχόμενοι τους νόμους της φύσης και επομένως της ζωής, δεν υποσχόμαστε να σταματήσουμε το χρόνο, μπορούμε όμως αξιοποιώντας την σύγχρονη τεχνολογία την επιστημονική γνώση και την πολύχρονη εμπειρία μας, να ελαχιστοποιήσουμε τα σημάδια του και να βελτιώσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα ή ατέλεια της εξωτερική σας εμφάνισης.

Σκοπός της ολιστικής μας προσέγγισής,  είναι να αναγεννήσουμε το σώμα και το δέρμα σας όχι μόνο με θεραπευτικές μεθόδους αλλά και με συνεχή ενημέρωση για μια καλύτερη ποιότητα υγείας. H ολιστική και εξατομικευμένη προσέγγιση μας περιλαμβάνει τα ακόλουθα στάδια:

  • Επιστημονική διάγνωση
  • Υπεύθυνη ενημέρωση
  • Εξατομικευμένα πρωτόκολλα θεραπείας

Προσεγγίζοντας και εσείς την υγεία και την αισθητική φροντίδα της εξωτερικής σας εμφάνισης με ρεαλισμό, διάθεση για βελτίωση, και σωστή επιλογή (επιστημονική αντιμετώπιση), μπορείτε να παραμείνετε για πάντα υγιείς και όμορφοι, ικανοποιώντας το αίσθημα της αυτοπεποίθησης και της προσωπικής σας ευεξίας.

Στόχος μας

ήταν και παραμένει η παροχή  υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών έτσι ώστε να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες των πελατών μας και να προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία που ξεπερνάει τις προσδοκίες τους!
Η σύγχρονη ιατρική αισθητική, μελετώντας τους μηχανισμούς του δέρματος, και παρουσιάζοντας προηγμένα σκευάσματα και θεραπείες, είναι επίσης σύμμαχος μας στη μάχη με το χρόνο.

Δέσμευσή μας

Είναι να παραμείνουμε πιστοί στις αρχές που μας έχουν καθιερώσει και να συνεχίσουμε με επιμονή, αφοσίωση και ειλικρίνεια να παρέχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες και προϊόντα, πρωτοστατώντας στην εισαγωγή και εφαρμογή καινοτόμων θεραπευτικών μεθόδων, επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες και στην διαρκή εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού  μας, για να ικανοποιούμε τις προσδοκίες σας.

Γιατί πιστεύουμε ότι… 

Η υγεία και η ομορφιά είναι δικαίωμα αλλά και ανάγκη όλων μας !!!

TOP