Ριζική Αποτρίχωση – Apilus Ηλεκτρόλυση

Αποτρίχωση με Ηλεκτρόλυση (Ριζική με βελόνα) - Η ιδανική λύση για τις λευκές τρίχες!

Η αποτρίχωση με ηλεκτρόλυση (βελόνα) αποτελεί μια κλασσική δοκιμασμένη μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης, η οποία εφαρμόζεται με επιτυχία για πάνω από έναν αιώνα. Ακόμη και σήμερα αποτελεί μια μέθοδο που μπορεί να εγγυηθεί 100% ριζική αποτρίχωση για κάθε είδους ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, ανεξαρτήτως χρώματος (ιδιαίτερα για λευκές τρίχες) και τραχύτητας της τρίχας ή χρώματος του δέρματος, σε μικρές περιοχές του προσώπου.

Ηλεκτρόλυση APILUS - Καινοτομία  SM-500

Η συσκευή  APILUS  SM-500  διαθέτει ένα ηλεκτρονικό σύστημα στο οποίο προσαρμόζονται οι παράμετροι του ρεύματος που χρησιμοποιούνται ανάλογα με το είδος της τρίχας (χνούδι ή σκληρή τρίχα). Το είδος του ρεύματος που χρησιμοποιείται σε κάθε περίπτωση, είναι τέτοιο που καταστρέφει την τρίχα σε μερικά χιλιοστά του δευτερολέπτου, με αποτέλεσμα η αίσθηση του πόνου κατά την εφαρμογή να θεωρείται ανύπαρκτη.

Ριζική Αποτρίχωση με βελόνα | Πως δρα και τι επιτυγχάνει;

Η αποτρίχωση με βελόνα καταστρέφει μόνιμα τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας που είναι υπεύθυνα για την ανάπτυξή της, χάρη στην εισαγωγή μιας πολύ λεπτής αποστειρωμένης,-μιας χρήσης-  βελόνας στο θύλακα της τρίχας και της διοχέτευσης ρεύματος σε αυτόν.
Η σύγχρονη τεχνολογία θέλοντας να εξελίξει τη θεραπεία και να την κάνει περισσότερο αποτελεσματική, γρήγορη και ανώδυνη, δημιούργησε τη μέθοδο APILUS SM-500, μία συσκευή ηλεκτρικής αποτρίχωσης που συνδυάζει την κλασική μέθοδο ριζικής αποτρίχωσης με την καινοτομία.
Η συσκευή APILUS SM-500 έχει 5 μεθόδους αποτρίχωσης και 258 διαφορετικά προγράμματα που καλύπτουν κάθε πρόβλημα τριχοφυΐας. Προσφέρει γρήγορο και μόνιμο αποτέλεσμα χωρίς πόνο.
Επιπλέον, η συσκευή APILUS SM-500 έχει σχεδιαστεί ώστε να περιορίζει την έκταση της καταστροφής στο θύλακα της τρίχας και μόνο στα αναγεννητικά της κύτταρα, αφήνοντας ανέπαφους τους γύρω ιστούς του δέρματος.

Ριζική Αποτρίχωση APILUS | Συχνές Ερωτήσεις

Η διαδικασία δεν είναι επίπονη χάρη στην τεχνολογία του APILUS SM-500 , και είναι απόλυτα ανεκτή από τον ενδιαφερόμενο.
Η αποτρίχωση με το APILUS SM-500  γίνεται τρίχα-τρίχα, από τα έμπειρα χέρια μιας καταρτισμένης και σωστά ειδικευμένης αισθητικού. Δηλαδή, η αποστειρωμένη βελόνα εισέρχεται σε κάθε θύλακα και με τη διοχέτευση του ρεύματος προκαλείται θερμική καταστροφή της τρίχας. Αυτό σημαίνει ότι η μέθοδος αυτή, παρότι είναι απόλυτα αποτελεσματική σε κάθε είδους ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, ενδείκνυται κυρίως για μικρές περιοχές (πρόσωπο, στήθος). Πρόκειται για τεχνική που απαιτεί υπομονή, ακρίβεια και εμπειρία.

Σε μεγάλες περιοχές όπως τα πόδια, το ανδρικό στήθος και η πλάτη, χρησιμοποιούμε το εξελιγμένο 4ης γενιάς ιατρικό  σύστημα laser αποτρίχωσης  Alexandrite του οίκου CANDELA GentleLase Pro.
Με το σύστημα laser Alexandrite  GentleLase Pro η αποτρίχωση γίνεται με «σάρωση» μιας περιοχής και όχι τρίχα-τρίχα, και μας επιτρέπει  να έχουμε αποτελεσματικότερη, ταχύτερη, και πιο ανώδυνη εφαρμογή.

Τα αποτελέσματα της μεθόδου είναι εξαιρετικά και ορατά από τη πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Έτσι, ανάλογα με το πάχος των τριχών, ένα σημαντικό ποσοστό αδύναμων και λεπτών τριχών καταστρέφονται στη πρώτη συνεδρία, ενώ οι σκληρότερες τελικές λευκές ή ξανθές εκφυλίζονται σταδιακά, μέχρι τη πλήρη καταστροφή τους.

Η μέση διάρκεια της συνεδρίας είναι 15-20 λεπτά. Αυτό βέβαια εξαρτάται από την επιφάνεια της περιοχής αλλά και την έκταση της τριχοφυΐας.

Το ενδεικνυόμενο διάστημα μεταξύ των συνεδριών αποτρίχωσης με ηλεκτρόλυση είναι ένας περίπου μήνας.

Βεβαίως και συνδυάζονται άριστα οι μέθοδοι, σε περιπτώσεις ανάμεικτων (μαύρων και λευκών) τριχών.

Προηγείται η εφαρμογή του laser, όπου “διαβάζει” αποκλειστικά τις σκούρες τρίχες. Οι λευκές-ξανθές τρίχες μένουν ανεπηρέαστες από το laser λόγω της έλλειψης χρωστικής σε αυτές. Αμέσως μετά, μπορούμε εύκολα να διαχειριστούμε και τις λευκές-ξανθές που έμειναν, με τη μέθοδο της ηλεκτρόλυσης.

Bionome Health Club
Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.

Προτείνουμε επίσης Laser Αποτρίχωση με Αλεξανδρίτη Candela ή Διοδικό Laser Triton για μόνιμη λύση σε Πρόσωπο & Σώμα

Bionome Health Club

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στα 210 9011095 - 210 9020854 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP