Ηλεκτρομυοδιέγερση (EMS)

45 λεπτά αρκούν, για ένα σφιχτό και καλλίγραμμο σώμα!

Η Ηλεκτρική Μυϊκή Διέγερση (Electronic Muscle Stimulation)  είναι μια κλασσική μέθοδος  για μυϊκή ενδυνάμωση και σύσφιξη του σώματος.

Η γράμμωση στους κοιλιακούς, η τόνωση όλων των μυϊκών ομάδων και η σύσφιξη των γλουτών και των μπράτσων επιτυγχάνεται αποτελεσματικά με ένα πρόγραμμα ηλεκτρομυοδιέγερσης.

Αν και η μέθοδος της ηλεκτρομυοδιέγερσης είναι γνωστή εδώ και χρόνια, παρόλα αυτά, ο τύπος του μηχανήματος και κυρίως η σωστή εφαρμογή του, είναι αυτά που θα σας δώσουν τα άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα που τόσο επιθυμείτε.

Η μέθοδος EMS προτείνεται για γυναίκες και άνδρες.

Ηλεκτρομυοδιέγερση EMS | Πως δρα και τι επιτυγχάνει η θεραπεία;

Η ηλεκτρομυοδιέγερση  (EMS) βασίζεται στην πρόκληση συστολής των μυών με τη χρήση ηλεκτρικών παλμών και συχνοτήτων.

Ως εκ τούτου, ουσιαστικά πρόκειται για τεχνολογία η οποία επιφέρει μυϊκή σύσπαση μέσω ηλεκτρικών ερεθισμάτων. Αυτό γίνεται με το λεγόμενο ρεύμα διέγερσης (δηλαδή ρεύμα χαμηλής συχνότητας),με το οποίο τα κινητικά νεύρα διεγείρονται και τελικά οδηγούν σε σύσπαση των μυών.

Το ρεύμα διέγερσης παράγεται από  το σύγχρονο μηχάνημα ηλεκρομυοδιέγερσης CELLOTHERM EMS 24, - γερμανικής τεχνολογίας - και παρέχεται με ειδικά υπο-αλλεργικά ηλεκτρόδια που τοποθετούνται πάνω στο δέρμα στις μυϊκές ομάδες που θέλουμε να διεγείρουμε.  Η αλληλουχία των παλμών προκαλεί κίνηση στους μύες  με αποτέλεσμα την βελτίωση της ροής του αίματος και την αύξηση της πρόσληψης του οξυγόνου.

Με άλλα λόγια προκαλείται ακούσια σύσπαση στους μύες. Αυτό σημαίνει ότι οι μύες γυμνάζονται χωρίς να απαιτείται καμία προσπάθεια.

Μεγάλο πλεονέκτημα της συγκεκριμένης θεραπείας είναι ότι καλύπτει πολλαπλές ανάγκες. Ανάλογα με το αν ο στόχος είναι η σύσφιξη ή/και το τοπικό αδυνάτισμα, χρησιμοποιούνται ρεύματα με διαφορετικό μήκος, ένταση και συχνότητα.

ems εφαρμογή στους γλουτούς γυναίκας

EMS CELLOTHERM | Θεραπείες & πεδία εφαρμογής

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας εκτελούνται οι εξής λειτουργίες που συμβάλλουν αποτελεσματικά στη διαμόρφωση του σώματος:

 • Ενεργοποίηση του κυκλοφορικού συστήματος
  Χαμηλές συχνότητες οδηγούν στις συστολές που είναι ανάλογες με το massage. Αυτές βοηθούν τον ιστό να απαλλαγεί από κατακρατήσεις υγρών και λίπους. 
 • Μείωση λίπους
   Κάθε συστολή καταναλώνει ενέργεια. Όσο γρηγορότερα εξαντληθεί η ενδογενής ενέργεια, ενεργοποιούνται τα αποθέματα από τον περιβάλλοντα λιπώδη ιστό. 
 • Σύσφιξη & ενδυνάμωση των μυών
  Κατά τη διάρκεια της θεραπείας η τόνωση των μυών είναι ορατή και οδηγεί στην αύξηση του μυϊκού τόνου και την σύσφιξη του σώματος.

Οι  παραπάνω κύριες λειτουργίες του  CELLOTHERM EMS 24 συνδυάζονται σε προγράμματα σύσφιξης για πόδια, κοιλιά, μέση, στήθος και μπράτσα με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Το μηχάνημα CELLOTHERM EMS 24 διαθέτει εξειδικευμένα προγράμματα  για :

 • Σώμα (σύσφιξη, τοπικό αδυνάτισμα, κυτταρίτιδα)
 • Στήθος (ανόρθωση, σύσφιξη)
 • Πρόσωπο (σύσφιξη)

Ηλεκτρομυοδιέγερση EMS | Συχνές Ερωτήσεις

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας EMS, το 90% όλων των μυών ενεργοποιούνται διαδοχικά με κάθε σύσπαση. Επιπλέον, οι συσπάσεις των μυών είναι δυνατότερες και πιο έντονες σε σύγκριση με την μεμονωμένη εθελούσια σωματική άσκηση.

Συγκριτικά με την συμβατική προπόνηση με βάρη, ενεργοποιούνται και εδώ οι βαθύτεροι μύες, γεγονός που οδηγεί στον καλύτερο εσωτερικό συγχρονισμό των μυών.

Με βάση αυτά τα επιστημονικώς αποδεδειγμένα δεδομένα, μπορείτε να έχετε πολύ πιο σημαντικά αποτελέσματα και σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Προτείνεται συνήθως ένα πρόγραμμα 12 συνεδριών, με συχνότητα  2-3  φορές την εβδομάδα.

Για συντήρηση και πρόληψη, προτείνονται 2 επαναληπτικές συνεδρίες  το μήνα.   

Σε περιπτώσεις έντονης μυϊκής και επιδερμικής χαλάρωσης προτείνουμε συνδυαστικά προγράμματα με τα μηχανήματα Exilis Elite, Coax Med CRF , SPM Vacuum Press  και πρωτόκολλα μεσοθεραπείας.

Η συνεδρία διαρκεί 45' διάστημα αρκετό, ώστε μέσα σε λίγες συνεδρίες να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Αυτό συμβαίνει γιατί μια θεραπεία EMS ισούται με 200 φορές περισσότερο από μια φυσιολογική εκγύμναση στο γυμναστήριο

Η ηλεκτρομυϊκή διέγερση προσφέρει εντυπωσιακό αποτέλεσμα μέσα σε λίγο διάστημα. Η φυσική απόδοση αυξάνεται, το ποσοστό της λιπώδους μάζας και τα κιλά μειώνονται, η μυϊκή μάζα και η αντοχή αυξάνονται, ενώ οι μύες γραμμώνονται ήπια και οι προβληματικές ζώνες συσφίγγονται.

Σε γενικές γραμμές βελτιώνονται η ευεξία και η ευκινησία.

Μετά τις 10 συνεδρίες τα αποτελέσματα είναι ορατά. Πολλά άτομα αρχίζουν να βλέπουν αλλαγές και μετά την πέμπτη συνεδρία.

Εμπειρίες Πελατών για την Θεραπεία EMS

Bionome Health Club
Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.

Συνδύασε τη θεραπεία EMS με μία από τις ακόλουθες θεραπείες

kryokontur σε γυναίκα ξαπλωμένηRead more +19 Φεβρουαρίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδύασε μετά την εγκυμοσύνη, Συνδυασμός Coax Med CRF Body, Συνδυασμός Exilis Elite, Συνδυασμός Morpeous8, Συνδυασμός SPM Vacuum Press, Συνδυασμός Κρουστικό Υπέρηχο, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

Κρυολιπόλυση – Kryokontur Plus

Εφαρμογή Morpheus8 στα πόδια γυναίκαςRead more +29 Μαρτίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδυασμός Coax Med CRF Body, Συνδυασμός Exilis Elite, Συνδυασμός SPM bust, Συνδυασμός SPM Vacuum Press, Συνδυασμός Κρουστικό Υπέρηχο, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

Morpheus8 Body

εφαρμογή exilis σε γυναικείο μπράτσοRead more +16 Μαρτίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδύασε μετά την εγκυμοσύνη, Συνδυασμός Coax Med CRF Body, Συνδυασμός SPM bust, Συνδυασμός Κρουστικό Υπέρηχο, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

Θερμολιπόλυση Exilis Elite

coaxmed γυναίκα μετράει το σώμα τηςRead more +16 Μαρτίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδυασμός SPM Vacuum Press, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

CoaxMed CRF body

Εφαρμογή με Κρουστικό Υπέρηχο σε γυναικείο σώμαRead more +15 Μαρτίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδυασμός Coax Med CRF Body, Συνδυασμός Exilis Elite, Συνδυασμός SPM Vacuum Press, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

Θεραπεία Κυτταρίτιδας με Κρουστικό Υπέρηχο

Γυναίκα με το μηχανημα hypoxiRead more +15 Μαρτίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδυασμός Exilis Elite, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

Μέθοδος Hypoxi

Bionome Health Club

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στα 210 9011095 - 210 9020854 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP