Ecopeel - Δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους

Η Δερμοαπόξεση  με μικροκρυστάλλους είναι μια θεραπεία αναζωογόνησης του δέρματος.
Είναι μία από τις πιο δημοφιλείς  θεραπείες για άνδρες και γυναίκες, με άμεσα αποτελέσματα και καθόλου χρόνο αποθεραπείας.
Με την ειδική τεχνολογία του Ecopeel το οποίο παρέχει ελεγχόμενη ρυθμική απόξεση της επιδερμίδας, επιτυγχάνεται η βαθιά απολέπιση και λείανσή της. Ουσιαστικά πρόκειται για έναν  βαθύ καθαρισμό του δέρματος του προσώπου αλλά και περιοχών  του σώματος, που βελτιώνει τις κυτταρικές λειτουργίες αφού απαλλάσσει το δέρμα από νεκρά κύτταρα και άλλους ρύπους. 

Γιατί χρειάζεται η θεραπεία της Δερμοαπόξεσης; 

Το δέρμα στις νεότερες ηλικίες, διαθέτει φυσικούς εσωτερικούς μηχανισμούς για την υγιή εμφάνιση και προστασία του. Όμως η ηλικία, ο ήλιος, το περιβάλλον, η διατροφή, και τα χημικά συντηρητικά των αμφιβόλου ποιότητας καλλυντικών, δυσχεραίνουν ή και αναστέλλουν τις λειτουργίες του δέρματος, προκαλώντας μια θαμπή, ξηρή και γερασμένη επιδερμίδα.
Η θεραπεία της δερμοαπόξεσης με τεχνολογία Ecopeel και την χρήση ειδικών κεφαλών με μικροκρυστάλλους, είναι μια θεραπεία  παραγωγής κολλαγόνου & ελαστίνης, που βοηθά θεαματικά την ανάπλαση του δέρματος ενώ συγχρόνως απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και την λιπαρότητα.

Δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους | Ενδείξεις

Η θεραπεία της δερμοαπόξεσης με μικροκρυστάλλους ενδείκνυται για γυναίκες και άνδρες ανεξαρτήτου ηλικίας. Πιο συγκεκριμένα εφαρμόζεται στις παρακάτω ενδείξεις:

 • Περιστατικά με θαμπό και κουρασμένο δέρμα
 • Πολυάριθμοι & διεσταλμένοι πόροι στην επιδερμίδα
 • Λιπαρότητα, σμηγματόρροια
 • Ακμή, ουλές ακμής
 • Πανάδες, μέλασμα
 • Λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το στόμα
 • Ραγάδες σώματος

Δερμοαπόξεση Ecopeel | Συχνές Ερωτήσεις

Πριν την  θεραπεία της δερμοαπόξεσης, προηγείται σχολαστικός καθαρισμός του δέρματος του προσώπου,  ή της περιοχής του σώματος όπου πρόκειται να γίνει η θεραπεία.
Στη συνέχεια ακολουθεί η εφαρμογή της  δερμοαπόξεσης. Πρόκειται για ένα είδος μηχανικού πίλινγκ με τη χρήση  της ειδικής συσκευής Ecopeel.  Το μηχανικό αυτό peeling βασίζεται στην προσβολή της επιφάνειας του δέρματος με μικροκρυστάλλους Οξειδίου του Αλουμινίου, με σκοπό την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, παρασύροντας ταυτόχρονα ρύπους και σμήγμα.
Το Ecopeel εφαρμόζοντας σημειακά, υψηλή αναρρόφηση, θερμική δράση, ισχυρή κινητική ενέργεια μικροκρυστάλλων, επιτυγχάνει μια ολοκληρωτική ανάπλαση των λειτουργιών και δομών του δέρματος σε βάθος. Ακολουθεί εφαρμογή ορού με Υαλουρονικό και βιταμίνες και τέλος εφαρμόζεται  ειδική μάσκα αποθεραπείας ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας.
Με την ολοκλήρωση της θεραπείας το αποτέλεσμα είναι απαλή και λαμπερή επιδερμίδα χωρίς ίχνος σμήγματος και διεσταλμένους πόρους.

Αμέσως μετά τη δερμοαπόξεση, και με την ολοκλήρωση της απολέπισης, η επιδερμίδα είναι φωτεινή, καθαρή με βελούδινη υφή.
Η περιοχή εφαρμογής  δεν παρουσιάζει κανένα ερεθισμό αφού ακολουθεί εξατομικευμένο πρωτόκολλο αποκατάστασης και ενυδάτωσης της επιδερμίδας.

Η δερμοαπόξεση  με το Ecopeel είναι μια ανώδυνη, απόλυτα ασφαλής, μη επεμβατική θεραπεία.
Ένα από τα πλεονεκτήματα της θεραπείας, είναι ότι δίνει στο δέρμα τα ίδια αποτελέσματα με το χημικό peeling, χωρίς όμως παρενέργειες δηλαδή παροδικές δυσχρωμίες. Έτσι ο λήπτης της θεραπείας μπορεί  να  επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες  χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μια ολοκληρωμένη θεραπεία δερμοαπόξεσης με μικροκρυστάλλους, και την θεραπεία που συνοδεύει το εξατομικευμένο πρωτόκολλο διαρκεί 60 λεπτά.
Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτείται εξαρτάται από την κλινική εικόνα του δέρματος και ανάλογα με το περιστατικό που αντιμετωπίζουμε. Τα πρωτόκολλα που εφαρμόζονται είναι εξατομικευμένα για τον κάθε ενδιαφερόμενο.
Μία μόνο συνεδρία αρκεί για μια άμεσα λαμπερή, καθαρή από ρύπους και σμήγμα αλλά ταυτόχρονα ξεκούραστη επιδερμίδα. Ωστόσο, για τη διατήρηση νεανικού και φρέσκου δέρματος, χωρίς λεπτές ρυτίδες, λιπαρότητα, πόρους και σμηγματόρροια κυρίως σε άτομα με τάση ακμής,  χρειάζεται ένα πρωτόκολλο 4-6 περίπου συνεδριών κάθε 2  εβδομάδες.

Δεν  χρειάζονται ειδικές προφυλάξεις  μετά την θεραπεία. Επιβάλλεται όμως η αποφυγή έκθεσης στο ήλιο και η χρήση αντιηλιακής προστασίας, καθώς και η  αποφυγή μακιγιάζ την ίδια ημέρα μετά τη θεραπεία, προκειμένου να έχουμε πλήρη αποκατάσταση του δέρματος.
Στην περίπτωση που είναι απαραίτητο το μακιγιάζ έχουμε την δυνατότητα να το παρέχουμε στο κέντρο μας, αμέσως μετά τη συνεδρία με ειδικά προϊόντα μακιγιάζ Jane Iredale τα οποία χάρη στα ορυκτά μέταλλα που περιέχουν δεν φράσσουν τους πόρους αλλά έχουν και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες καθώς και δείκτη αντηλιακής προστασίας spf 50+ για πλήρη κάλυψη και προστασία.
Η εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα σας δώσουν όλες τις απαραίτητες συμβουλές για την εφαρμογή της αντηλιακής σας προστασίας κατά την διάρκεια της ημέρας.

Η Δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους  εφαρμόζεται από το φθινόπωρο έως την άνοιξη και ο ρυθμός επανάληψης των θεραπειών γίνεται σύμφωνα με τις ανάγκες του δέρματος.
Η  θεραπεία δεν εφαρμόζεται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, λόγω έντονης ηλιακής ακτινοβολίας.

Δερμοαπόξεση Εcopeel | Αποτέλεσμα & Οφέλη της Θεραπείας

Μετά την εφαρμογή το αποτέλεσμα είναι λαμπερή, καθαρή από ρύπους και σμήγμα, φρέσκια και φωτεινή επιδερμίδα, με μεγάλη ελαστικότητα και βελούδινη υφή.

Όπως διαπιστώνεται από τα κλινικά αποτελέσματα,  με τη θεραπεία της δερμοαπόξεσης με μικρο-  κρυστάλλους επιτυγχάνεται:

 • Απομάκρυνση των ρύπων, διάνοιξη των πόρων και βελτίωση την διαδερμικής διαπερατότητας του δέρματος
 • Απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της κεράτινης στοιβάδας, προκαλώντας την αναπαραγωγή, πύκνωση και ανάδειξη των νέων και υγιών κυττάρων
 • Αποκατάσταση των διαταραχών των δομών των ιστών και κυττάρων, με βελτίωση της ένυδρης ουσίας και της συνοχής τους
 • Βελτίωση της μικροκυκλοφορίας, με συνέπεια την καλύτερη αιμάτωση, οξυγόνωση, μεταβολισμό και εσωδερμική κάθαρση
 • Παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης μέσω της θερμικής και μηχανικής διέγερσης των ινοβλαστών

Bionome Health Club
Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.

Bionome Health Club

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στα 210 9011095 - 210 9020854 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP