EMBODY® Εστιασμένα Ηλεκτρομαγνητικά Πεδία για απόλυτη μυϊκή ενδυνάμωση & γράμμωση του σώματος

Το EMBODY® της εταιρείας BTL αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και την πλέον σύγχρονη και αποτελεσματική λύση της Αισθητικής Ιατρικής για την απόκτηση ενός νεανικού, δυνατού και γραμμωμένου σώματος.
Είναι εγκεκριμένο από το FDA και είναι η πρώτη παγκοσμίως θεραπεία σμίλευσης και γράμμωσης του σώματος, σχεδιασμένη να «χτίζει» μύες ενώ ταυτόχρονα μειώνει το λίπος, προσφέροντας την πιο αποτελεσματική, μη επεμβατική επιλογή αναδιαμόρφωσης του σώματος έως σήμερα.
Με το EMBODY® επιτυγχάνουμε παράλληλα μυϊκή ενδυνάμωση καθώς και γράμμωση σε όλες τις μυϊκές ομάδες, σε συνδυασμό με έντονη λιπόλυση στο υποδόριο λίπος, χωρίς να απαιτείται σωματική προσπάθεια και ενεργητική άσκηση.

EMBODY® |Η καινοτομία της τεχνολογίας HIFEM και τι επιτυγχάνει;

Είναι η μόνη τεχνολογία παγκοσμίως, που αυξάνει τη μυϊκή μάζα και μειώνει το λίπος.
Κάποιες από τις μέχρι τώρα συσκευές στόχευαν στο δέρμα για σύσφιγξη, ενώ άλλες στο λιπώδη ιστό για λιπόλυση (π.χ. κρυολιπόλυση, ραδιοσυχνότητες, εστιασμένοι υπέρηχοι, λέιζερ). Ορισμένες νεότερες συσκευές εκγύμνασης μυών με μικρορεύματα αποδίδουν ελάχιστα σε σχέση με το EMBODY® και κυρίως στα πιο επιφανειακά στρώματα της μυϊκής ομάδας.

Είναι ιδανική για όσους θέλουν να χτίσουν ένα λεπτό, δυνατό και γραμμωμένο σώμα καθώς χτίζει συνολικά τη μυϊκή δομή. Επιπλέον, όταν εφαρμόζεται στους γλουτούς επιφέρει την ανόρθωση τους με μη χειρουργικό τρόπο.

EMBODY® | Πως λειτουργεί;

Η πατενταρισμένη τεχνολογία του EMBODY® βασίζεται στην εφαρμογή υψηλού και εστιασμένου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου HIFEM (High-Intensity Focused Electro-Magnetic Field Technology) με αποκλειστική δράση, την έντονη και παρατεταμένη ενεργοποίηση του μυϊκού ιστού. Αυτό επιτυγχάνεται με τη δράση στο επίπεδο των μεμβρανών των κινητικών νευρώνων του μυϊκού ιστού.
Η εστιακά αποδιδόμενη ενέργεια του EMBODY® παράγει 20.000 ακούσιες, ισχυρές μυϊκές συσπάσεις στα 30 λεπτά που διαρκεί η συνεδρία. Οι συσπάσεις αυτές είναι υπερβολικά πιο δυνατές από εκείνες που προκαλούνται φυσιολογικά μέσω της γυμναστικής ή της κίνησης.

Τα αποτελέσματα των κλινικών ερευνών δείχνουν 16% (περισσότερη) αύξηση μυϊκής μάζας και 19% μείωση του λιπώδους ιστού.

Κατά τη διάρκεια των συνηθισμένων, εκούσιων μυϊκών συσπάσεων, οι μυϊκές ίνες χαλαρώνουν μεταξύ των νευρικών ερεθισμάτων, ρυθμιζόμενες κατάλληλα από σήματα του κεντρικού νευρικού συστήματος (ΚΝΣ).

Το EMBODY® προκαλεί συνεχόμενη, παρατεταμένη και ανεξάρτητη διέγερση, και μάλιστα με συχνότητα που δεν επιτρέπει τη χαλάρωση των μυών. Το τελικό αποτέλεσμα της δράσης του είναι η μεγιστοποίηση της σύσπασης και της παθητικής εκγύμνασης των μυών, οδηγώντας σε σημαντική αναδόμηση, υπερτροφία, αλλά και υπερπλασία αυτών.

Σε ότι αφορά τη διαδικασία της λιπόλυσης, κατά τη διάρκεια της θεραπείας, η ασκούμενη μυϊκή ομάδα στέλνει μηνύματα στον εγκέφαλο, ενημερώνοντας τον, ότι θα απαιτηθούν ιδιαίτερα μεγάλες ποσότητες ενέργειας, για να ανταποκριθούν στο σύνολο των αναγκών της προκλητής άσκησης.

Η διεργασία αυτή διεγείρει τον μεταβολισμό και τη λιπόλυση στην στοχευμένη περιοχή αλλά και στις παρακείμενες περιοχές.

Πριν τη θεραπεία: Χαλαρός μυς με μειωμένη πυκνότητα και όγκο.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας: Το EMBODY® προκαλεί πολύ δυνατές μυϊκές συσπάσεις, που αναγκάζουν τον μυ να ανταποκριθεί & να προσαρμοστεί με αποτέλεσμα την υπερτροφία του. Έτσι, ο μυς αρχίζει την αναδόμηση εκ των έσω, μέσω του πολλαπλασιασμού των ινών του και κατ' επέκταση την ανάπτυξή του.

Μετά τη θεραπεία: Η διαδικασία έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση της μυϊκής πυκνότητας και του όγκου, καθώς και τη δημιουργία νέων μυϊκών απολήξεων & ινών (υπερπλασία). Ταυτόχρονα, ενισχύεται η έκκριση επινεφρίνης, η οποία πυροδοτεί μια αλυσιδωτή αντίδραση με τελικό αποτέλεσμα την υπερμέγιστη λιπόλυση (απόπτωση - προγραμματισμένος θάνατος των λιποκυττάρων).

EMBODY®| Συχνές Ερωτήσεις

Η θεραπεία EMBODY® απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες, ανεξαρτήτως ηλικίας και φυσικής κατάστασης.

Αποτελεί μια εξαιρετικά ασφαλή θεραπεία, αφού διαθέτει όλες τις απαιτούμενες, διεθνείς πιστοποιήσεις ποιότητας και ασφάλειας που προέκυψαν έπειτα από διεξοδικές έρευνες, επιστημονικές μελέτες και κλινικές δοκιμές. Για αυτό και αποτελεί την αγαπημένη επιλογή πολλών διασημοτήτων από το χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης σε Ευρώπη και Αμερική.

Η θεραπεία με το EMBODY® είναι μη επεμβατική, απόλυτα ασφαλής, δεν παρουσιάζει προβλήματα και δεν απαιτεί χρόνο προετοιμασίας πριν ή μετά τη θεραπεία. Επίσης δεν απαιτείται χρόνος  αποθεραπείας.

Αντενδείκνυται σε άτομα με εμφύτευση βηματοδότη ή αρτηριακού μοσχεύματος, καθώς και σε ινσουλινοεξαρτώμενους διαβητικούς, πνευμονοπαθείς, άτομα με πυρετό καθώς και έγκυες γυναίκες.

Η θεραπεία με το EMBODY® εφαρμόζεται στις εξής περιοχές του σώματος:

 • Κοιλιά
 • Γλουτούς
 • Μηρούς
 • Προσαγωγούς

Η θεραπεία εφαρμόζεται με εξαιρετική επιτυχία στις περιοχές της κοιλιάς και των γλουτών, χαρίζοντας μια μοναδική αίσθηση κατά τη διάρκεια της. Παρά τις έντονες μυϊκές συσπάσεις που προκαλούνται, το EMBODY® χάριν στην πατενταρισμένη τεχνολογία του, εκτελεί κυκλικά παλμικές μαλάξεις και δονήσεις που προσδίδουν αίσθηση ανακούφισης, ευεξίας και χαλάρωσης. Η αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης συνεχίζεται και μετά το πέρας της θεραπείας, εξαιτίας της προκαλούμενης υπεραιμίας.

Συνήθως συστήνεται ένας κύκλος 4-6 συνεδριών, διάρκειας 30 λεπτών και η κάθε συνεδρία θα πρέπει να απέχει 2 με 3 μέρες από την επόμενη.

Το πρόγραμμα είναι πλήρως εξατομικευμένο με βάση την  αξιολόγηση της κατάστασης του σώματος και τις απαιτήσεις του ενδιαφερόμενου. Ανάλογα με τις περιοχές που θέλουμε να δουλέψουμε το πρόγραμμα μπορεί να συνεχιστεί.
Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ,προτείνεται   πρόγραμμα συντήρησης  (1 μηνιαία συνεδρία) για περεταίρω ενδυνάμωση και λιπόλυση και μεγαλύτερη διάρκεια του αποτελέσματος.

Τα αποτελέσματα είναι  ιδιαίτερα αισθητά από την πρώτη κιόλας συνεδρία, και άμεσα  ορατά εντός 2 έως 6 εβδομάδων από την ολοκλήρωση των εφαρμογών. Η διάρκεια του αποτελέσματος, συνεχίζεται κατά τους επόμενους 3 - 6 μήνες και διαρκεί περισσότερο από ένα χρόνο.

EMBODY® | Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα του EMBODY® είναι εντυπωσιακά και εμφανή από την πρώτη συνεδρία.

Κλινικές μελέτες απέδειξαν ότι μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος συνεδριών με  το EMBODY® οι λήπτες της θεραπείας αύξησαν την μυϊκή μάζα κατά 16% και μείωσαν το λίπος κατά 19% ταυτόχρονα, στις περιοχές εφαρμογής.

Πρίν και Μετά

EMBODY®| Πλεονεκτήματα & Οφέλη της Θεραπείας

 • Χτίζει και τονώνει όλους τους μύες
 • Τονίζει – Γραμμώνει τους κοιλιακούς
 • Ανορθώνει, τονώνει και δυναμώνει τους γλουτούς
 • Γρήγορη και Ανώδυνη θεραπεία 30 λεπτών – Χωρίς χρόνο αποκατάστασης
 • Άμεσα ορατά – μετρήσιμα αποτελέσματα μέσα στον πρώτο μήνα
 • Φυσικά αποτελέσματα που διαρκούν στον χρόνο
 • Είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες κάθε φύλου, κατάλληλο επίσης για γυναίκες στην εμμηνόπαυση αλλάκαι για μετά τον τοκετό
 • Εγκεκριμένο από τον FDA

EMBODY® | Πιστοποιήσεις

Το EMBODY® είναι το πλέον καινοτόμο επίτευγμα της τεχνολογίας, στη υπηρεσία της Αισθητικής Ιατρικής και διαθέτει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και διακρίσεις για την μη επεμβατική μυϊκή ενδυνάμωση και γράμμωση του σώματος.

 • FDA Η αυστηρή επιτροπή του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων πιστοποίησε το μηχάνημα EMBODY®.
 • European CE Mark Certification.

Bionome Health Club
Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.

Bionome Health Club

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στα 210 9011095 - 210 9020854 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP