Αδυνάτισμα - Διατροφή

Χάστε τα περιττά κιλά με εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής.

Αναμφισβήτητα το επιπλέον βάρος (περιττά κιλά), είναι ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που απασχολεί όλο και περισσότερους ανθρώπους. Και είναι σε όλους γνωστό, ότι η παχυσαρκία δεν είναι μόνο πρόβλημα αισθητικής αλλά κυρίως υγείας.

Το επιπλέον βάρος συνήθως δεν οφείλεται σε ορμονικούς παράγοντες, όπως λανθασμένα είναι ευρέως γνωστό. Ο βασικότερος λόγος στην αύξηση του βάρους είναι η μεγάλη πρόσληψη τροφής. Όταν το σώμα μας προσλαμβάνει περισσότερη τροφή από ότι χρειάζεται για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του, την ανάπτυξή του και τις λειτουργίες του, αποθηκεύει την περίσσια ενέργεια στα λιποκύτταρα του με τη μορφή λίπους. Η παραπάνω διαταραχή του ισοζυγίου ενέργειας είναι η βασικότερη αιτία που οδηγεί στην αύξηση του ποσοστού λίπους στο σώμα μας.

Η καλή και ισορροπημένη διατροφή αποδεδειγμένα συμβάλλει στην υγεία και την ευεξία, στον έλεγχο του σωματικού βάρους, και στη βελτίωση της εμφάνισης.

Αδυνάτισμα - Διατροφή | Ολιστική Προσέγγιση

Στο bionome health club, αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα της παχυσαρκίας με μια ολιστική επιστημονική προσέγγιση και προσφέρουμε ολοκληρωμένες και απόλυτα επιτυχείς λύσεις για τη ρύθμιση του βάρους σας.
Στοχεύουμε σε σταθερά αποτελέσματα μέσω της διατροφικής εκπαίδευσης, από την εξειδικευμένη διατροφολόγο -συνεργάτη μας, και την υιοθέτηση υγιεινών συνηθειών που θα σας γίνουν τρόπος ζωής.
Η ισορροπημένη διατροφή που προτείνουμε, στηρίζεται στη μεσογειακή δίαιτα και δεν βασίζεται σε μεμονωμένες τροφές που δήθεν υπόσχονται υπερβολικά μεγάλη απώλεια βάρους γρήγορα.
Κάτι τέτοιο θα είχε ως αποτέλεσμα να πάρετε ξανά τα περιττά κιλά εξίσου γρήγορα! Η ιδανική δίαιτα είναι εκείνη που οδηγεί φυσιολογικά στην επαναφορά στα ιδανικά κιλά και στη διατήρηση του φυσιολογικού βάρους. Ταυτόχρονα είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και προάγει την καλή υγεία.
Επιπλέον, δίνουμε έμφαση στην εξατομικευμένη προσέγγιση, δηλαδή δημιουργούμε ατομικό πρόγραμμα διατροφής ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου και αν χρειαστεί το προσαρμόζουμε εκ νέου κατά τη διάρκεια της διατροφικής του παρακολούθησης. Επίσης μπορούμε να σχεδιάσουμε προτάσεις για ειδικές απαιτήσεις διατροφής (π.χ. κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, αμέσως μετά από αυτήν, ειδικές απαιτήσεις υγείας κλπ.).
Παράλληλα μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίσετε προβλήματα τοπικής συσσώρευσης λίπους (σε μηρούς, γλουτούς, κοιλιά), κυτταρίτιδας και χαλάρωσης του δέρματος με τις πλέον σύγχρονες μη επεμβατικές θεραπείες όπως Κρυολιπόλυση, Exillis Elite, CoaxMed CRF κά

Η ολιστική προσέγγισή μας για την απώλεια του βάρους σας, αποτελείται από τα εξής στάδια:

Υπεύθυνη Ενημέρωση

Κατά την πρώτη συνεδρία το επιστημονικό προσωπικό μας, θα σας ενημερώσει για τις αρχές της υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής. Επίσης θα σας μάθει να αγαπάτε το σώμα σας, να τρέφεστε σωστά και να φροντίζετε την υγεία σας.

 Επιστημονική διάγνωση

Επίσης η πρώτη συνεδρία περιλαμβάνει τη λήψη ιατροφαρμακευτικού ιστορικού, ιστορικού βάρους,  ιστορικό  διατροφικών συνηθειών και τρόπου ζωής και άσκησης, καθώς και τις απαραίτητες μετρήσεις όπως σωματομέτρηση, και λιπομέτρηση.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία αποτελούν τη βάση δεδομένων, επάνω στην οποία στηρίζεται ο σχεδιασμός και η σύνταξη του κατάλληλου διατροφικού προγράμματος (διαιτολόγιο) για την επίτευξη του στόχου που είναι το ιδανικό βάρος που επιθυμείτε για το σώμα σας.

Το πρόγραμμα διατροφής (διαιτολόγιο) που θα σας προτείνουμε μετά την αξιολόγηση των παραπάνω παραμέτρων, είναι εξατομικευμένο τόσο σε ποσότητα, όσο και σε ποιότητα (σύνθεση τροφής), έχοντας βέβαια λάβει υπόψη το κοινωνικό και γευστικό προφίλ σας.

Συνεχής Υποστήριξη

Κατά την διάρκεια εφαρμογής του διαιτολογικού σας προγράμματος υπάρχει συνεχής παρακολούθηση και υποστήριξη από εξειδικευμένη διατροφολόγο, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για απώλεια βάρους αλλά και σωματική υγεία και ευεξία.

Η απώλεια βάρους ενθαρρύνεται μέσα από μία ευχάριστη διαδικασία, κατά την οποία προάγεται η υιοθέτηση της ορθής διατροφικής συμπεριφοράς.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος και την επίτευξη του ιδανικού βάρους για το σώμα σας, μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί ένα πρόγραμμα συντήρησης και διατήρησης του βάρους σας, με παράλληλο πρόγραμμα ενδυνάμωσης των μυών και της επιδερμίδας σας.

Αδυνάτισμα - Διατροφή | Συχνές Ερωτήσεις

Το κόστος  της διατροφικής παρακολούθησης είναι 50€ /μήνα.

Η διατροφική παρακολούθηση από την ομάδα μας, περιλαμβάνει:

  • Διατροφική εκπαίδευση
  • Εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής για μείωση ή διατήρηση βάρους
  • Ανάπτυξη τεχνικών για την αποφυγή επαναπρόσληψης βάρους

Οι συνεδρίες της διατροφικής παρακολούθησης γίνονται κατά κανόνα ανά δύο εβδομάδες, ωστόσο υπάρχει ευελιξία στη συχνότητα. Κάθε συνεδρία έχει σκοπό να διασφαλίσει την κάλυψη των διατροφικών αναγκών με βάση την πρόοδο των αποτελεσμάτων που έχουν επιτευχθεί πάνω στο διαιτολογικό πρόγραμμα που έχουμε σχεδιάσει.

Η διάρκεια της συνεδρίας είναι 30΄, και περιλαμβάνει τις σχετικές μετρήσεις, την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων και την σύνταξη νέου διαιτολογίου για τις επόμενες 15 ημέρες.

Τα προγράμματα διατροφικής παρακολούθησης απευθύνονται σε εφήβους, γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιακών ομάδων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα παχυσαρκίας.
Επίσης μπορούμε να σχεδιάσουμε προτάσεις για ειδικές απαιτήσεις διατροφής (π.χ. κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, αμέσως μετά από αυτήν, ειδικές απαιτήσεις υγείας κλπ.).

Bionome Health Club
Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.

Συνδύασε ένα πρόγραμμα διατροφής με μία από τις ακόλουθες θεραπείες

kryokontur σε γυναίκα ξαπλωμένηRead more +19 Φεβρουαρίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδύασε μετά την εγκυμοσύνη, Συνδυασμός Coax Med CRF Body, Συνδυασμός Exilis Elite, Συνδυασμός Morpeous8, Συνδυασμός SPM Vacuum Press, Συνδυασμός Κρουστικό Υπέρηχο, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

Κρυολιπόλυση – Kryokontur Plus

Εφαρμογή Morpheus8 στα πόδια γυναίκαςRead more +29 Μαρτίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδυασμός Coax Med CRF Body, Συνδυασμός Exilis Elite, Συνδυασμός SPM bust, Συνδυασμός SPM Vacuum Press, Συνδυασμός Κρουστικό Υπέρηχο, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

Morpheus8 Body

εφαρμογή exilis σε γυναικείο μπράτσοRead more +16 Μαρτίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδύασε μετά την εγκυμοσύνη, Συνδυασμός Coax Med CRF Body, Συνδυασμός SPM bust, Συνδυασμός Κρουστικό Υπέρηχο, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

Θερμολιπόλυση Exilis Elite

coaxmed γυναίκα μετράει το σώμα τηςRead more +16 Μαρτίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδυασμός SPM Vacuum Press, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

CoaxMed CRF body

Εφαρμογή με Κρουστικό Υπέρηχο σε γυναικείο σώμαRead more +15 Μαρτίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδυασμός Coax Med CRF Body, Συνδυασμός Exilis Elite, Συνδυασμός SPM Vacuum Press, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

Θεραπεία Κυτταρίτιδας με Κρουστικό Υπέρηχο

Γυναίκα με το μηχανημα hypoxiRead more +15 Μαρτίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδυασμός Exilis Elite, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

Μέθοδος Hypoxi

Bionome Health Club

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στα 210 9011095 - 210 9020854 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP