Laser Αποτρίχωση Alexandrite - Η μόνιμη λύση για Γυναίκες & Άνδρες!

Η Laser αποτρίχωση είναι η πλέον αποτελεσματική και μόνιμη μέθοδος αποτρίχωσης, κατάλληλη για γυναίκες και άνδρες, και σε αντίθεση με τις συνήθεις μεθόδους αποτρίχωσης – το αποτέλεσμα των οποίων είναι προσωρινό και πολλές φορές επώδυνο – βάζει οριστικό τέλος στο πρόβλημα της επίμονης τριχοφυΐας.

Στo bionome health club, έχουμε επιλέξει  το κορυφαίο ιατρικό laser  Alexandrite, 4ης γενιάς σύστημα Laser  GentleLase PRO  τoυ Αμερικάνικου οίκου  Candela με έγκριση από τον F.D.A.

Σε συνδυασμό με τους άριστα εκπαιδευμένους και έμπειρους συνεργάτες μας, είμαστε σίγουροι ότι καλύπτουμε στο μέγιστο τις ανάγκες αυτών που μας εμπιστεύονται και ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις τους.
Με το σύστημα Laser Candela GentleLase PRO  η αποτρίχωση είναι ευκολότερη, ταχύτατη, με μακροχρόνια οριστικά αποτελέσματα εξασφαλίζοντας μια απαλή και βελούδινη επιδερμίδα.

Γιατί Laser αποτρίχωση με Candela GentleLase PRO;

Ταχύτητα + Αποτελεσματικότητα + Ασφάλεια

Το σύστημα Laser GentleLase PRO είναι 4ης γενιάς ιατρικό Laser Alexandrite και παράγει παλμούς υψηλής ενέργειας. Εκπέμπει δέσμη φωτός με μήκος κύματος στα 755nm που απορροφάται από τη μελανίνη του τριχικού θύλακα, αφήνοντας τη γύρω περιοχή της επιδερμίδας ανεπηρέαστη.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, η επιδερμίδα προστατεύεται από μηχανισμό δυναμικής ψύξης (Dynamic Cooling Device), όπου ψυκτικό υγρό (cryogen, εγκεκριμένο από το FDA Αμερικής/ CE mark) ψεκάζει την επιδερμίδα, ψύχοντας τα ανώτατα στρώματά της.

Έτσι ο λήπτης της θεραπείας  αισθάνεται  ένα δροσερό παλμό του αέρα και μετέπειτα την ενέργεια του laser. Ο μηχανισμός αυτός προστατεύει και παρέχει τοπική αναισθησία κάνοντας τη θεραπεία ανώδυνη, ασφαλής και αποτελεσματική.

Laser Αποτρίχωση | Περιοχές εφαρμογής

Η  Αποτρίχωση με laser μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε περιοχή του σώματος και του προσώπου με ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και υπόσχεται απαλή, λεία και βελούδινη επιδερμίδα.

Οι πιο δημοφιλείς περιοχές στο Σώμα είναι:

 • Laser Πόδια (Μηροί, Γάμπες)
 • Laser Γλουτοί
 • Laser Μπικίνι
 • Laser Χέρια (Βραχίονες, Αντιβράχια)
 • Laser Μασχάλες
 • Laser Κοιλιά, Μέση
 • Laser Στήθος, Θηλές
 • Laser Full Body

και πολλές άλλες μικρότερες σε έκταση, περιοχές του σώματος.

Ενώ  η Laser Αποτρίχωση Προσώπου μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το πρόσωπο (full face) ή τοπικά σε μεμονωμένες περιοχές.

Οι πιο δημοφιλείς περιοχές στο Πρόσωπο είναι:

 • Laser Full Face
 • Laser Άνω χείλος (μουστάκι)
 • Laser Πηγούνι
 • Laser Παρειές
 • Laser Ζυγωματικά
 • Laser Φρύδια
 • Laser Μέτωπο
 • Laser Λαιμός, Αυχένας

Η αποτρίχωση με LASER στο πρόσωπο είναι η μόνη μόνιμη μέθοδος αποτρίχωσης.
Η Laser Αποτρίχωση Προσώπου αποτελεί την πλέον αποτελεσματική μέθοδο αποτρίχωσης της επιδερμίδας του προσώπου, και σε αντίθεση με τις συνήθεις μεθόδους αποτρίχωσης, το αποτέλεσμα των οποίων είναι προσωρινό και πολλές φορές επώδυνο, βάζει τέλος στο πρόβλημα της επίμονης τριχοφυΐας της επιδερμίδας γρήγορα και ανώδυνα. Οι συμβατικές μέθοδοι αποτρίχωσης όπως το κερί, οι κρέμες αποτρίχωσης, η αποτρίχωση με κλωστή, και το τσιμπιδάκι μπορούν μακροχρόνια να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στην επιδερμίδα του προσώπου όπως πανάδες, θυλακίτιδα, ευρυαγγείες, χαλάρωση ή ακόμη και σε ορισμένες περιπτώσεις αύξηση της τριχοφυΐας.
Στο bionome health club, η οριστική αποτρίχωση προσώπου επιτυγχάνεται με τη χρήση του πλέον  σύγχρονου συστήματος  laser Alexandrite GentleLase PRO, της Candela  που είναι και το τελευταίο της μοντέλο.
Επίσημες κλινικές μελέτες έδειξαν ότι η πλέον αποτελεσματική θεραπεία αποτρίχωσης είναι το long pulse Laser Alexandrite 755nm.
Το laser Alexandrite εκπέμπει μονοχρωματικό φως  μήκους κύματος 755nm το οποίο απορροφάται επιλεκτικά και αποκλειστικά από τη μελανίνη των τριχικών θυλάκων, αυξάνοντας τοπικά τη θερμοκρασία τους και προκαλώντας την σταδιακή αποδυνάμωση και τελικά την καταστροφή τους.
Πρόκειται για το πλέον εξειδικευμένο ιατρικό laser το οποίο χρησιμοποιείται αποτελεσματικά και για την αποτρίχωση ορμονοεξαρτώμενων περιοχών όπως είναι το πρόσωπο.

Η Laser Αποτρίχωση στα πόδια με το laser Alexandrite Candela GentleLase PRO βάζει τέλος στο συχνό ξύρισμα, καταργώντας την επίμονη τριχοφυΐα γρήγορα, ανώδυνα και οριστικά.
Το συχνό ξύρισμα, καθώς και οι συμβατικές μέθοδοι αποτρίχωσης όπως η χρήση αποτριχωτικής μηχανής, το κερί και οι κρέμες αποτρίχωσης αποδίδουν μέτρια αποτελέσματα, επηρεάζουν την ποιότητα τις τρίχας και αφήνουν τα σημάδια τους στο δέρμα μας, χωρίς να προσφέρουν οριστική λύση.
Στο bionome health club, η Laser Αποτρίχωση στα Πόδια επιτυγχάνεται με τη χρήση του πλέον  σύγχρονου συστήματος  laser Alexandrite GentleLase PRO, της Candela  που είναι και το τελευταίο της μοντέλο.
Τα πόδια είναι η μεγαλύτερη και πιο δημοφιλής  περιοχή για αποτρίχωση με laser στις γυναίκες.
Τα αποτελέσματα της Laser Αποτρίχωσης στα Πόδια είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία καθώς η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα μειώνεται αισθητά και οι τρίχες γίνονται πιο απαλές και ανοιχτόχρωμες.
Το επιθυμητό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται γρηγορότερα στις γυναίκες σε σχέση με τους άνδρες λόγω μικρότερης συγκέντρωσης κυκλοφορούντων ανδρογόνων στο αίμα.

Το μπικίνι είναι μια περιοχή που απασχολεί ιδιαίτερα τις γυναίκες τόσο για αισθητικούς όσο και για ιατρικούς λόγους.

Οι γυναίκες που χρησιμοποιούν τις παραδοσιακές τεχνικές πχ ξύρισμα, κερί κτλ υποφέρουν συχνά από υποτροπιάζουσες θυλακίτιδες και μόνιμα αντιαισθητικά σημάδια.

Η αποτρίχωση με laser στην ευαίσθητη αυτή περιοχή είναι μόνιμη και δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα, χωρίς παρενέργειες.

Οι μασχάλες επίσης είναι μια περιοχή που απασχολεί ιδιαίτερα τις γυναίκες αφού πρέπει να ξυρίζονται καθημερινά.

Ερεθισμοί, κακοσμία και μελάγχρωση στην περιοχή είναι από τα κυριότερα και συχνότερα προβλήματα που δημιουργούνται. Η αποτρίχωση με laser alexandrite GentleLase PRO είναι η λύση και για την περιοχή αυτή.

Laser Αποτρίχωση Alexandrite | Συχνές Ερωτήσεις

Οι συνεδρίες που  απαιτούνται για την ολοκλήρωση της αποτρίχωσης σώματος - με Laser Alexandrite - είναι συνήθως 6.
Σε περιοχές όπως είναι τα πόδια, τα χέρια και το μπικίνι, σε μόλις 6 συνεδρίες  επιτυγχάνεται ακόμη και πλήρης εξάλειψη της τριχοφυΐας.  Αντιθέτως,  σε ορμονο-εξαρτώμενες περιοχές  του σώματος όπως είναι το στήθος και η κοιλιά, αλλά και στο πρόσωπο, η μείωση της τριχοφυΐας είναι πιο βραδεία και χρειάζονται περίπου 8-10 συνεδρίες.
Ο αριθμός των συνεδριών  ποικίλει από άτομο σε άτομο και εξαρτάται από το χρώμα της επιδερμίδας, το χρώμα και το πάχος της τρίχας.

Οι συνεδρίες επαναλαμβάνονται κάθε 30 - 45 ημέρες έτσι ώστε οι τρίχες να βρίσκονται στην αναγενή φάση και η αποτρίχωση να είναι αποτελεσματική.
Ο κύκλος ζωής της τρίχας έχει 3 φάσεις, την αναγενή η οποία είναι ουσιαστικά η φάση ανάπτυξης, την καταγενή και την τελογενή κατά την οποία η τρίχα πέφτει. Ο κάθε τριχικός θύλακας βρίσκεται σε διαφορετικό στάδιο ανάπτυξης κατά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή της θεραπείας. Για να είναι αποτελεσματική η αποτρίχωση και να καταστραφεί οριστικά ο τριχικός θύλακας (που δέχεται τη δέσμη του laser) θα πρέπει να βρίσκεται στην αναγενή φάση, ώστε να προκληθεί ατροφία στη ρίζα του και να ανακοπεί ο κύκλος που οδηγεί στην επανέκφυσή του.
Επομένως, για να πετύχουμε όλα τα τριχοθυλάκια σε αναγενή φάση, οι πρώτες συνεδρίες θα πρέπει να γίνονται σε μεσοδιάστημα 30 - 45 μεταξύ τους. Τα μεσοδιαστήματα γίνονται ακόμη μεγαλύτερα (45 - 50 ημέρες) όσο η τρίχα αδυνατίζει.
Μεταξύ των συνεδριών, το δέρμα μένει καθαρό και απαλό χωρίς καθόλου τριχοφυΐα.

Ο χρόνος που διαρκεί η συνεδρία με  Laser Alexandrite είναι θεαματικά σύντομος, λόγω του ότι η κεφαλή του Laser Candela GentleLase PRO λειτουργεί με σάρωση στην περιοχή αποτρίχωσης.
Ωστόσο, εξαρτάται από την έκταση της περιοχής που αποτριχώνεται. Για παράδειγμα η αποτρίχωση στο άνω χείλος (μουστάκι) διαρκεί μόλις 5' ενώ  στα πόδια (full) διαρκεί περίπου 50’, ανάλογα πάντα με την ένταση της τριχοφυΐας του ενδιαφερόμενου.

Προϋπόθεση πριν τη συνεδρία laser αποτρίχωσης, είναι η περιοχή στην οποία θα εφαρμοστεί το laser να έχει ξυριστεί 2 ημέρες πριν  και οι τρίχες θα πρέπει να έχουν μήκος 2-3 mm. (εξαιρείται η περιοχή του προσώπου).
Σε κάθε συνεδρία αρχικά σχεδιάζονται οι σπίλοι  με λευκό μολύβι για αποφυγή τους, μετά τα όρια των περιοχών που πρόκειται να γίνει η θεραπεία και κατόπιν σαρώνεται ολόκληρη η περιοχή με δέσμη φωτός διαμέτρου 2 cm  με την ειδική κεφαλή που φέρει το laser Alexandrite.

Χάρη στο 4ης γενιάς Laser Alexandrite GentleLase PRO το οποίο διαθέτει δύο συστήματα ψύξης, η συνεδρία είναι πρακτικά ανώδυνη, πολύ γρήγορη και απόλυτα ανεκτή. Ωστόσο ο βαθμός της αίσθησης ποικίλει από άτομο σε άτομο και αν κριθεί απαραίτητο, σε κάποιες εξαιρετικά ευαίσθητες περιοχές, π.χ. μπικίνι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί επιπρόσθετα αναισθητική κρέμα.

 • Σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να παρουσιαστεί προσωρινό ερύθημα στην περιοχή εφαρμογής το οποίο υποχωρεί μέσα στις επόμενες ώρες.
 • Συστήνεται η χρήση ενυδατικής κρέμας και οπωσδήποτε η χρήση αντιηλιακού σκευάσματος μετά την θεραπεία για την προστασία της περιοχής από τον ήλιο.
 • Απαγορεύεται η πολύωρη έκθεση στον ήλιο μια εβδομάδα μετά την θεραπεία.

Η Laser αποτρίχωση σε σώμα και πρόσωπο είναι μια απολύτως ασφαλής θεραπεία και δεν υπάρχουν παρενέργειες. Το ιατρικό laser είναι ορατό φως, δεν είναι ακτινοβολία και δεν έχει καμία επίδραση σε δομές του δέρματος που δεν έχουν μελανίνη, τους γύρω ιστούς ή άλλα όργανα.

Τα Laser αποτρίχωσης έχουν μόνο ένα συγκεκριμένο στόχο, την αποδέσμευση φωτός στον τριχικό θύλακα και την καταστροφή του. Αυτό είναι απολύτως εξακριβωμένο και τεκμηριωμένο, για αυτό και  χρησιμοποιούνται εδώ και πολλές δεκαετίες στην αισθητική ιατρική.

Επίσης το σύγχρονο 4ης γενιάς  Laser Alexandrite Candela Gentlelase PRO  διαθέτει  αυτόματους μηχανισμούς ψύξης που προστατεύουν το δέρμα ακόμη και σε πολύ υψηλές ενέργειες. Επομένως μπορείτε άφοβα να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και να αποκτήσετε την βελούδινη επιδερμίδα που επιθυμείτε.

Οι περισσότεροι γυναικολόγοι  συμφωνούν ότι  η Laser αποτρίχωση μπορεί να γίνει άφοβα τόσο στη διάρκεια της εγκυμοσύνης όσο και του θηλασμού μιας και δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο το έμβρυο.  Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αποφεύγονται οι ευαίσθητες περιοχές όπως το μπικίνι και η κοιλιά καθαρά για προληπτικούς  λόγους.  Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση συστήνουμε στις ενδιαφερόμενες να έχουν την σύμφωνη γνώμη του γυναικολόγου που τις παρακολουθεί.

Η αποτρίχωση με laser Alexandrite είναι η μόνη ιατρική μέθοδος αποτρίχωσης που μπορεί να εγγυηθεί οριστική αποτρίχωση με μικρότερο αριθμό συνεδριών και καλύτερο αποτέλεσμα.
Η φωτόλυση ή IPL είναι τεχνολογία χαμηλότερης ισχύος απαιτείται  μεγαλύτερος  αριθμός συνεδριών και δεν οδηγεί σε μόνιμη εξάλειψη της τριχοφυΐας.

 • Nα επιλέξει επιστημονικά κέντρα τα οποία απασχολούν  εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό στη χρήση laser, διαθέτουν πιστοποιημένα συστήματα laser  που έχουν εγκριθεί από μεγάλους οργανισμούς όπως τον F.D.A. και επομένως είναι εξασφαλισμένη η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητά τους.
 • Να μην έχει μοναδικό κριτήριο επιλογής, τις εξαιρετικά χαμηλές τιμές και προσφορές που κυκλοφορούν στην αγορά, αφού πολλές φορές η τιμή ανά συνεδρία μπορεί να είναι πολύ χαμηλή αλλά η εφαρμογή  να γίνεται χωρίς λεπτομέρεια  ή /και με χαμηλή ένταση οπότε θα  χρειαστούν πολύ περισσότερες συνεδρίες και με αμφίβολο αποτέλεσμα.

To bionome health club είναι ένα σύγχρονο επιστημονικά κέντρο αισθητικής ιατρικής με πάνω από 30χρόνια παρουσίας στον χώρο, και με έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες στις εφαρμογές laser αποτρίχωσης.
Στο bionome health club χρησιμοποιούμε το πλέον σύγχρονο σύστημα τελευταίας γενιάς laser Alexandrite Candela GentleLase PRO, πιστοποιημένο από τον F.D.A. που σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία των συνεργατών μας εγγυώνται το αποτέλεσμα.
Η λεπτομέρεια στην εφαρμογή, η ακριβής τήρηση του πρωτοκόλλου (έντασης) ανάλογα με το περιστατικό και οι ανταγωνιστικές τιμές μας, αποτελούν επίσης σπουδαίους λόγους για να μας εμπιστευθείτε την λύση του προβλήματος της τριχοφυΐας σας.

Laser Αποτρίχωση | Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα της Laser Αποτρίχωσης με το Laser Candela GentleLase PRO είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα και εντυπωσιακά.
Η Laser αποτρίχωση οδηγεί από την πρώτη κιόλας συνεδρία σε μείωση της τριχοφυΐας μέχρι και 50% σε κάποιες περιοχές, ενώ οι τρίχες γίνονται πιο απαλές και  ανοιχτόχρωμες.
Η Laser αποτρίχωση προσώπου και σώματος  με  Alexandrite  (αλεξανδρίτης) αποτελεί την πιο ασφαλή και αποτελεσματική μέθοδο αποτρίχωσης με συχνότητα εκπομπής στα 755nm.
Τα αποτελέσματα εξαρτώνται από το σύστημα laser που χρησιμοποιείται, την εμπειρία του χειριστή, το χρώμα και την ποιότητα της τρίχας και του δέρματος, την περιοχή εφαρμογής καθώς και την ύπαρξη ή μη ορμονικών διαταραχών.
Οι περιοχές του σώματος (πόδια, μπικίνι, μασχάλες) εμφανίζουν πιο γρήγορα το τελικό αποτέλεσμα ενώ το πρόσωπο μπορεί να χρειαστεί περισσότερες συνεδρίες λόγω ορμονοεξάρτησης.
Το επιθυμητό αποτέλεσμα της οριστικής αποτρίχωσης επιτυγχάνεται γρηγορότερα στις γυναίκες σε σχέση με τους άνδρες λόγω μικρότερης συγκέντρωσης κυκλοφορούντων ανδρογόνων στο αίμα.

Laser Αποτρίχωση Alexandrite | 7 λόγοι για να την επιλέξετε

 • Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία.  
 • Είναι αποτελεσματική αφού είναι η μόνη μέθοδος αποτρίχωσης που εγγυάται μόνιμα αποτελέσματα ακόμη και στη δύσκολη ανδρική τριχοφυΐα.
 • Είναι ασφαλής & ανώδυνη. Η αίσθηση κατά τη διάρκεια εφαρμογής είναι ένα απαλό άγγιγμα, γι’ αυτό και μπορεί να εφαρμοστεί ακίνδυνα και στις πλέον ευαίσθητες περιοχές.  
 • Είναι ταχύτατη. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο μπορούν να  αφαιρεθούν οι τρίχες από μία ολόκληρη περιοχή σε αντίθεση με τις παραδοσιακές μεθόδους αποτρίχωσης.
 • Εκτός από αισθητικούς, επιβάλλεται και για ιατρικούς λόγους. Σε αντίθεση με τις συμβατικές μεθόδους αποτρίχωσης, που ευθύνονται  για τη δημιουργία  θυλακίτιδας, επιδείνωση των ευρυαγγειών, αύξηση της τριχοφυΐας και χαλάρωση του δέρματος, η  Αποτρίχωση laser δεν επηρεάζει τους πόρους και τη δομή της επιδερμίδας.
 • Το Laser Alexandrite είναι ιδανικό για την αποτρίχωση περιοχών του προσώπου όπως τα φρύδια και το μεσόφρυο στις οποίες η εφαρμογή άλλων μεθόδων φωτοαποτρίχωσης είναι αδύνατη.
 • Η Laser Αποτρίχωση με Laser Alexandrite Candela GentleLase PRO είναι ασφαλής και το καλοκαίρι σε ελαφρώς μαυρισμένα δέρματα, χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία του συστήματος ψύξης που διαθέτει.

Laser Αποτρίχωση Alexandrite | Επιλέξτε την προσφορά που σας ταιριάζει

Εμπειρίες Πελατών για την Laser Αποτρίχωση Alexandrite

Bionome Health Club
Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.

Συνδύασε Laser Alexandrite & με άλλες μεθόδους αποτρίχωσης

Bionome Health Club

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στα 210 9011095 - 210 9020854 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP