Medik8 Peels

Medik8 διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά peeling που ανταποκρίνεται σε κάθε τύπο δέρματος.
Όλα τα peeling είναι σχεδιασμένα  με την τεχνολογία βραδείας αποδέσμευσης (time release system), αποδίδοντας στην επιδερμίδα τα οξέα αργά με την πάροδο του χρόνου, ώστε το δέρμα να μην καταπονείται.
Απολαύστε ορατά αποτελέσματα με την μικρότερη δυνατή ενόχληση χωρίς χρόνο αποθεραπείας!
Τα χημικά πίλινγκ της Medik8 είναι διαλύματα  οξέων απολέπισης επαγγελματικής χρήσης  και εφαρμόζονται στο   δέρμα με ένα μικρό πινέλο για να βοηθήσουν στην αναδόμηση και την ανάπλασή του.
Η Medik8 είναι μια κορυφαία εταιρεία, ηγέτης στο χώρο της αναδόμησης του δέρματος που βοηθά τους πελάτες μας να επιτύχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα μέσω των  εξειδικευμένων θεραπειών που εφαρμόζουμε στο Bionome Health Club, παρέχοντας παράλληλα μια εκτεταμένη γκάμα περιποίησης στο σπίτι για την προσωπική  τους  ρουτίνα.
Οι εξειδικευμένοι Skin Advisors του Bionome Health Club, θα χαρούν να σας προσφέρουν μια εξατομικευμένη γκάμα προϊόντων Medik8 CSA για το σπίτι, για να βελτιστοποιήσετε τα αποτελέσματα και να επιτύχετε ένα όμορφο δέρμα μακροπρόθεσμα.

Medik8 Peels στο Bionome Health Club

Τα χημικά πίλινγκ της Medik8 μπορούν να εφαρμοστούν είτε σαν  μονοθεραπεία  αλλά αλλά και σε ένα πακέτο 6 θεραπειών με την διαδικασία επιπέδων (layering) , για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα  αναδόμησης του δέρματος για μακροπρόθεσμα οφέλη!
Είναι λίγο σαν να πηγαίνετε στο γυμναστήριο. Μπορείτε να πηγαίνετε περιστασιακά, αλλά τα πραγματικά αποτελέσματα θα έρθουν όταν ακολουθήσετε ένα συστηματικό  πρόγραμμα σε βάθος χρόνου.
Στο Bionome Health Club διαθέτουμε όλη την γκάμα των peeling Medik8 και εφαρμόζουμε εξατομικευμένα και συνδυσατικά πρωτόκολλα θεραπείας.
Η Κα Δαμιανού και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της  μετά από μια πλήρη δεμαοανάλυση με το ψηφιακό διαγνωστικό σύστημα 3D LifeViz,  θα σας συμβουλεύσουν για το κατάλληλο πρωτόκολλο θεραπείας που ταιριάζει καλύτερα στο δέρμα σας με βάση τα αποτελέσματα που αναζητάτε.
Η Φωτοθεραπεία Dermalux LED αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της θεραπείας μας καθώς  επιταχύνει τις φυσικές διαδικασίες αποκατάστασης του δέρματος για την καταπολέμηση των σημαδιών γήρανσης, (συμπεριλαμβανομένων των γραμμών και των ρυτίδων στο πρόσωπο, τα χέρια ή το σώμα) ηλιακά εγκαύματα, δερματικές βλάβες, ακμή, μελάγχρωση.
Η Φωτοθεραπεία Dermalux LED γενικά προάγει την υγεία στο δέρμα με τη θεραπευτική δύναμη του φωτός.

Signature Rewind™ Peel

Μια στοχευμένη σύνθεση που βοηθά στην προώθηση της παραγωγής κολλαγόνου, μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων και εξαφανίζει τις ατέλειες. Το αποτέλεσμα είναι ένα σφριγηλό και ανανεωμένο δέρμα.
Τα οξέα: 25% glycolic, 20% mandelic, 5% pyruvic pH 2.2

Signature Even™ Peel

Ένα peeling λεύκανσης που στοχεύει τις βλάβες από τον ήλιο, την υπερμελάγχρωση και το θαμπό, ανομοιόμορφο δέρμα. Το Even Peel  εξασθενεί ορατά τη μελάγχρωση για πιο ομοιόμορφη, λαμπερή επιδερμίδα. Βοηθά στην ελαχιστοποίηση της παραγωγής μελανίνης, και δρα ρυθμιστικά στο σχηματισμό περαιτέρω μελάγχρωσης.
Τα Οξέα: 40% lactic, 10% glycolic pH 2.2 

Signature Clarity™ Peel

Ένα ισχυρό μείγμα οξέων για την εξισορρόπηση των φλεγμονών της ακμής  και την αποσυμφόρηση της επιδερμίδας. Θέτει γρήγορα τις βλάβες  υπό έλεγχο και μειώνει δραστικά τον κίνδυνο μελλοντικών εξανθημάτων. Ξεμπλοκάρει τους πόρους, ελαχιστοποιεί το σχηματισμό μετατραυματικών κηλίδων και βοηθά στην ανανέωση των κυττάρων του δέρματος. Το αποτέλεσμα είναι μια καθαρή χωρίς ακμή επιδερμίδα.
Τα οξέα: 25% mandelic, 11% glycolic, 11% lactic, 2% salicylic, 1% LHA pH 2.2

Universal AHA™ Peel

Κατάλληλο για κάθε ηλικία και κάθε τύπο δέρματος. Δίνει ορατή λάμψη και φωτεινότητα στην επιδερμίδα, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, αποσυμφορεί και αναζωογονεί το δέρμα.
Τα οξέα: 8% glycolic, 8% lactic, 8% mandelic pH 2.2

Sensitive  PHA™ Peel

Ιδανικό για εξαιρετικά ευαίσθητο ή με τάση ερυθρότητας δέρμα. Βελτιώνει την υφή του δέρματος, εξισορροπεί την φλεγμονή. Επίσης ενισχύει την προώθηση ενός ισχυρότερου δερματικού φραγμού.
Τα οξέα:30% gluconolactone pH 2.2                  

Eye Reveal™ Peel

Μια εξαιρετικά αποτελεσματική λύση χωρίς χρόνο αποθεραπείας για τα σημάδια γήρανσης γύρω από την περιοχή των ματιών. Βοηθά στην ενεργοποίηση της παραγωγής κολλαγόνου, λειαίνει την υφή, ελαχιστοποιεί τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες.
Τα οξέα: 8% mandelic acid, 4.5% lactic acid, 3% gluconolactone pH 2.2

Mono Glycolic TR

Ένα ισχυρό άλφα υδροξυ οξύ που λειτουργεί αποτελεσματικά για την ανανέωση των κυττάρων του δέρματος. Τα αποτελέσματα; Μείωση των φραγμένων πόρων, λεία επιφάνεια της επιδερμίδας και τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης για ένα πιο υγιές δέρμα.
Οι περιεκτικότητες: 30%, 50%, 70%, pH 2,2

Mono Lactic TR

Ένα ισχυρό αλλά ήπιο άλφα υδροξυ οξύ που βοηθά στην ενεργοποίηση της κυτταρικής ανανέωσης ενώ αναστέλλει την τυροσινάση. Τα αποτελέσματα;  Φρέσκο, βαθιά ενυδατωμένο ​​και υγιές δέρμα με πιο ομοιόμορφη και λαμπερή επιδερμίδα.
Οι περιεκτικότητες: 30%, 50% pH 2,2

Mono Mandelic TR

 Ένα άλφα υδροξυ οξύ με τη δύναμη ενός βήτα υδροξυ οξέος. Διασπά αποτελεσματικά τους δεσμούς των νεκρών κυττάρων, ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος ενώ ενεργοποιεί την κυτταρική ανανέωση. Τα αποτελέσματα; Μια ανανεωμένη, λαμπερή και καθαρή επιδερμίδα.
Οι περιεκτικότητες: 30% pH 2,2

Medik8 Peels | Συχνές Ερωτήσεις

Τα χημικά peeling της Medik8 είναι κατάλληλα για όλους  τους τύπους δέρματος. Η Medik8 έχει δημιουργήσει μια μεγάλη γκάμα θεραπειών που ξεκινάει  από το Sensitive PHA Peel κατάλληλο για πολύ ευαίσθητα δέρματα μέχρι τα ισχυρά mono peeling που χρησιμοποιούν οξέα υψηλής περιεκτικότητας και στοχεύουν και στα πιο επίμονα προβλήματα του δέρματος.

Τα πίλινγκ έχουν σχεδιαστεί για να απολεπίζουν το δέρμα και να το βοηθούν να ενεργοποιεί συνεχώς τον μηχανισμό της κυτταρικής του ανανέωσης.
Κατά γενικό κανόνα, αναμένεται ήπια απολέπιση  περίπου την 3η ημέρα μετά τη θεραπεία και για τις επόμενες 2-3  ημέρες. Βεβαίως, κάθε δέρμα είναι διαφορετικό και έχει διαφορετική συμπεριφορά.
24 ώρες μετά το peeling,  το δέρμα σας πιθανόν να παρουσιάσει μια  ελαφρά ξηρότητα. Συστήνεται η χρήση ενυδατικού ορού και η εφαρμογή αναπλαστικής κρέμας (ultimate recovery). Συνεχίζετε  την καθημερινή σας ρουτίνα με το εξατομεικευμένο πρωτόκολλο Medik8 CSA που θα σας συστήσουμε για το σπίτι έτσι ώστε το δέρμα σας να ανακάμπτει και να αναζωογονείται σωστά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Θα πρέπει να αποφεύγετε την άμεση έκθεση στον ήλιο κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών , και να φοράτε πάντα ένα αντηλιακό ευρέος φάσματος με SPF τουλάχιστον 30+.Μετά την ολοκλήρωση της απολέπισης  θα αρχίσετε να βλέπετε έναν πιο καθαρό, και πιο ομοιόμορφο τόνο δέρματος.

Οι θεραπείες Medik8 Peels χρησιμοποιούν οξέα και ένζυμα για την απολέπιση του δέρματος και επειδή δρουν στα βαθύτερα στρώματα  αποκαλύπτουν ένα πιο φρέσκο, καθαρό, λείο και νεανικό δέρμα!
Το ισχυρό μείγμα συστατικών στα πίλινγκ Medik8 μειώνει την εμφάνιση ανοιχτών πόρων, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, στοχεύει τις κηλίδες, την ακμή και τη μελάγχρωση, λειαίνει ορατά τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ενισχύει την σφριγηλότητα του δέρματος.
Σε ένα πρόγραμμα layering 6 συνεδριών, τα αποτελέσματα θα είναι ακόμα πιο ορατά.

Bionome Health Club
Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.

Bionome Health Club

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στα 210 9011095 - 210 9020854 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP