SPM Bust

Ανόρθωση και Σύσφιξη στήθους χωρίς νυστέρι!

Κάθε γυναίκα επιθυμεί να έχει ένα στήθος όμορφο, νεανικό και σφριγηλό, ανεξάρτητα από την ηλικία της. Το γυναικείο στήθος ως σύμβολο θηλυκότητας, επηρεάζει και ενισχύει σε μεγάλο βαθμό την αυτοπεποίθησή  της.  Για να διατηρηθεί όμως το στήθος  υγιές, νεανικό και σφριγηλό απαιτείται πρόληψη και  φροντίδα, αφού πρόκειται για μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή.

Η αισθητική εικόνα του στήθους με προβλήματα πτώσης και χαλάρωσης διαμορφώνεται από διάφορους παράγοντες.

Το τοπικό πάχος στην περιοχή του στήθους έχει σαν αποτέλεσμα την αλλαγή του σχήματος και συχνά δημιουργεί πρόβλημα χαλάρωσης. Αλλά και το απότομο χάσιμο βάρους θα δημιουργήσει σίγουρα πρόβλημα χαλάρωσης στην ευαίσθητη αυτή περιοχή.

Η έκθεση στον ήλιο δημιουργεί αντιαισθητικές κηλίδες, καθώς και αφυδάτωση του δέρματος με αποτέλεσμα να χαλαρώνει η επιδερμίδα. Επίσης ορμονικές μεταβολές, όπως είναι η εγκυμοσύνη, η λήψη αντισυλληπτικών, η εμμηνόπαυση κλπ. επηρεάζουν την εικόνα του στήθους.

Πολλές γυναίκες για την ανόρθωση και σύσφιξη του στήθους τους, επιλέγουν τις πλαστικές επεμβάσεις, με την προσθετική σιλικόνης.  Όμως πάντα μια χειρουργική επέμβαση και μάλιστα σε ένα τόσο ευαίσθητο όργανο του σώματος όπως είναι το γυναικείο στήθος, περικλείει κάποιο βαθμό επικινδυνότητας σε σχέση με μια μη επεμβατική μέθοδο θεραπείας.

Στο bionome health club,  για τη  αντιμετώπιση προβλημάτων ανόρθωσης και μέτριας χαλάρωσης  του στήθους εφαρμόζουμε την μη επεμβατική και αποτελεσματική θεραπεία SPM bust.

Η μηχανική δράση του SPM bust μειώνει αποτελεσματικά την χαλάρωση των ιστών ενώ παράλληλα επαναφέρει τη ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος.

Η εξειδικευμένη αυτή θεραπεία η  οποία είναι εντελώς ανώδυνη και ακίνδυνη,  μπορεί να συνδυαστεί  εξαιρετικά  με την εφαρμογή ενισχυτικών συσφιγκτικών παραγόντων (Βιταμίνες,και Υαλουρονικό οξύ) με σκοπό να προσφέρουμε σύσφιγξη στο δέρμα, αλλά και να επιτύχουμε υψηλό επίπεδο υγρασίας στην επιδερμίδα, ώστε να μην υπάρχει χαλάρωση.

H θεραπεία ανόρθωσης και σύσφιξης στήθους με το SPM bust έχει εξαιρετικά αποτελέσματα, χωρίς τις παρενέργειες ενός χειρουργείου.

massage στο στήθος γυναίκας με spmbust

SPM Bust | Πως δρα και τι επιτυγχάνει η θεραπεία;

Το SPM bust είναι ένα μηχάνημα υψηλής τεχνολογίας του γερμανικού οίκου WEYERGANS, ειδικό για την θεραπεία του στήθους.

Οι σύγχρονες βεντούζες στήθους εφαρμόζονται στα στήθη και συνδέονται με την ψηφιακή μονάδα ελέγχου SPM Digital. Ο πίνακας της συσκευής ελέγχει αυτόματα τη πίεση των βεντουζών στο στήθος. Αρνητική και θετική πίεση εφαρμόζονται εναλλάξ στους ιστούς. Η αιματική και λεμφική κυκλοφορία επιταχύνεται, αυξάνεται ο ενδοκυτταρικός μεταβολισμός καθώς επίσης και η δραστηριότητα των ενζύμων στους    ινοβλάστες, με αποτέλεσμα την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. 

Αυτό οδηγεί σε μια μόνιμη (διαρκή) ενίσχυση του συνδετικού ιστού, φυσική πυκνότητα (πάχυνση) και ανανέωση του υποδόριου ιστού στην περιοχή του στήθους καθώς επίσης και λείανση του δέρματος σε περιπτώσεις ραγάδων εγκυμοσύνης και άλλων γραμμώσεων.                                                                                                                                                    

To αποτέλεσμα είναι ένα στήθος σφριγηλό και αρμονικά σχηματισμένο!

Με την θεραπεία σύσφιξης και ανόρθωσης στήθους SPM bust,  δεν υπάρχει λόγος να καταφύγετε σε επεμβάσεις για το στήθος, αφού το αποτέλεσμα για ένα σφριγηλό και όμορφο στήθος επιτυγχάνεται ανώδυνα και ακίνδυνα!

Συχνές Ερωτήσεις

Η θεραπεία είναι ευχάριστη, ανώδυνη και μη επεμβατική. Η διάρκεια της συνεδρίας ξεκινάει από 45΄και μπορεί να φθάσει έως 60', ανάλογα με την βαθμό χαλάρωσης του στήθους.

Προτείνουμε 2 συνεδρίες την εβδομάδα και συνολικά περίπου 8 - 12 συνεδρίες, ανάλογα με το πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά την 4η συνεδρία.

Η θεραπεία με το SPM Bust αποτελεί μια εξατομικευμένη θεραπεία, ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε περιστατικού. Τα πολλαπλά προγράμματα και πρωτόκολλα της θεραπείας μας δίνουν τη δυνατότητα αυτή.

Tο εξειδικευμένο προσωπικό της bionome health club θα σας  συστήσει το πιο κατάλληλο πρωτόκολλο.

Σε περιπτώσεις  σύνθετων προβλημάτων και προκειμένου να πετύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα η θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί με θεραπείες ραδιοσυχνοτήτων (RF)  Exillis Elite, ή με θεραπείες ηλεκτρομυοδιέγερσης (EMS)

Εμπειρίες Πελατών για την Θεραπεία SPM bust

Bionome Health Club
Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.

Bionome Health Club

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στα 210 9011095 - 210 9020854 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP