Μέθοδος Hypoxi

Στοχευμένη λιποδιάλυση σε μηρούς, γλουτούς, κοιλιά & μέση!

Η κατοχυρωμένη παγκοσμίως μέθοδος Hypoxi του Dr. Norbert Egger, επενδύει στην στοχευμένη καύση λίπους. Με το μοναδικό συνδυασμό της εναλλασσόμενης πίεσης και της ήπιας αερόβιας άσκησης, στοχεύει στο ανεπιθύμητο τοπικό πάχος. Η εναλλασσόμενη υψηλή και χαμηλή πίεση, ενεργοποιεί τους ιστούς στις προβληματικές περιοχές όπου το λίπος είναι αποθηκευμένο, επιτρέποντας τη μεταφορά των λιπαρών οξέων από τις συγκεκριμένες περιοχές.

Η στοχευμένη διέγερση του μεταβολισμού σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Μόνη της ή σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες σώματος, η μέθοδος Hypoxi προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην απώλεια βάρους, καθώς επίσης στην υγεία και ευεξία ολόκληρου του οργανισμού.

θεραπεία με hypoxi και γυναίκα που χαμογελά

Τοπικό πάχος & Κυτταρίτιδα: Αιτία - Αποτέλεσμα - Λύση

Η Αιτία

της ανομοιόμορφης κατανομής λίπους βρίσκεται στα γονίδια. Ανάλογα με τη γενετική προδιάθεση, ο επιδερμικός και λιπώδης ιστός αιματώνεται περισσότερο ή λιγότερο καλά, σε διάφορες περιοχές του σώματος. Το αίμα είναι το μόνο μέσο μεταφοράς της ενέργειας και των λιπαρών οξέων.  Εάν μια περιοχή του σώματος δεν αιματώνεται σωστά, τότε τα λιπαρά οξέα δεν μπορούν να μεταφερθούν μακριά από αυτήν την περιοχή.  Μπορούμε εύκολα να διαπιστώσουμε ποιες περιοχές του σώματός μας έχουν φτωχή αιματική κυκλοφορία. Μετά από άσκηση αυτές οι περιοχές θα έχουν χαμηλή θερμοκρασία στην επιφάνεια τους, σε σχέση με άλλες περιοχές του σώματος. 

Το Αποτέλεσμα

είναι η συσσώρευση του επίμονου τοπικού πάχους στις περιοχές που δεν αιματώνονται καλά, το οποίο αντιστέκεται σε όλες τις δίαιτες και τη σκληρή άσκηση.  Αυτό συμβαίνει γιατί το σώμα καίει πάντα πρώτα το λίπος που είναι πιο εύκολα και πιο γρήγορα προσβάσιμο, δηλαδή το λίπος από τις περιοχές που αιματώνονται καλύτερα.  Η κακή αιμάτωση εμποδίζει αφενός τη μεταφορά των λιπαρών οξέων, που έχει σαν αποτέλεσμα την αποθήκευση επίμονου λίπους στις προβληματικές περιοχές και αφετέρου επιβαρύνει τα αγγεία και τον αδύναμο συνδετικό ιστό. 

Η Λύση

είναι η ενεργοποίηση της καύσης των λιπαρών οξέων μέσω της ενίσχυσης της αιμάτωσης στην προβληματική περιοχή. Αυτό ακριβώς επιτυγχάνουν τα σύγχρονης τεχνολογίας μηχανήματα Trainer L250 & Vacunaut της μεθόδου Hypoxi.

Διάγραμμα πως δουλεύει το hypoxi
Διάγραμμα πως δουλεύει το hypoxi

Hypoxi Trainer L250

Το Hypoxi Trainer L250 εστιάζει  στους μηρούς και τους γλουτούς, απομονώνοντας το κάτω μέρος του σώματος  σ' έναν αεροστεγή θάλαμο.  Μέσα στο θάλαμο ασκείται εναλλασσόμενη πίεση με σκοπό να ενεργοποιηθεί η κυκλοφορία του αίματος στις προβληματικές περιοχές.

Η υποπίεση μεταφέρει το αίμα στο λιπώδη ιστό των μηρών και των γλουτών όπου εμπλουτίζεται με λιπαρά οξέα. Η υπερπίεση μεταφέρει το εμπλουτισμένο με λιπαρά οξέα αίμα από την προβληματική περιοχή προς το κυκλοφορικό.  Κατά συνέπεια, τα λιπαρά οξέα που βρίσκονται στους μηρούς και στους γλουτούς μεταβολίζονται ευκολότερα σε σχέση με αυτά που βρίσκονται σε άλλα σημεία του σώματος.

Συγχρόνως, η άσκηση (εκγύμναση) που είναι βασικό στοιχείο της θεραπείας και η οποία πραγματοποιείται στο ενσωματωμένο εργομετρικό ποδήλατο, επιταχύνει τη μεταφορά των λιπαρών οξέων στους μυς για να καταναλωθούν.

Συχνές Ερωτήσεις

H θεραπεία Hypoxi με το Trainer L250 ή/και Vacunaut είναι κατάλληλη για γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα συσσώρευσης τοπικού πάχους σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος και ταλαιπωρούνται από κυτταρίτιδα. Επίσης η θεραπεία με το Hypoxi Vacunaut είναι μια εξαιρετική θεραπεία για άνδρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα συσσώρευσης τοπικού πάχους στην κοιλιακή χώρα και γύρω από τη μέση.

Κάθε συνεδρία διαρκεί 30' και απαιτούνται κατά μέσο όρο 2- 3 συνεδρίες την εβδομάδα. Ιδανικά προτείνεται ένα πρόγραμμα από 12-24 συνεδρίες με συχνότητα 3 φορές την εβδομάδα ανάλογα με τον βαθμό του προβλήματος που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.
Ωστόσο, όταν οι συνεδρίες συνδυάζονται και με άλλες θεραπείες σώματος όπως Κρυολιπόλυση ή Exilis Elite ή Coax Med CRF ή Μεσοθεραπεία Λιποδιάλυσης τότε χρειάζονται λιγότερες συνεδρίες και τα αποτελέσματα φαίνονται πολύ πιο γρήγορα.

Μέθοδος Hypoxi | Αποτελέσματα

Η επαναστατική μέθοδος Hypoxi, επιτυγχάνει:

  • Στοχευμένη καύση λίπους σε μηρούς, γλουτούς, κοιλιά & μέση
  • Άμεση και δραστική εξαφάνιση της κυτταρίτιδας
  • Λεία και σφριγηλή επιδερμίδα
  • Bελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος
  • Επιταχύνει το μεταβολισμό του λίπους
  • Αποβάλλει τις τοξίνες από τον συνδετικό ιστό
  • Συνδυάζεται εύκολα με εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής

Το αποτέλεσμα - ορατό από τις πρώτες συνεδρίες και με διάρκεια – είναι  καλλίγραμμα πόδια, επίπεδη κοιλιά και σφριγηλή επιδερμίδα

Πρίν και Μετά

Πριν και μετά με θεραπεία hypoxi σε γυναίκα

Εμπειρίες Πελατών για την Θεραπεία Hypoxi

Bionome Health Club
Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.

Συνδύασε τη Μέθοδο Hypoxi με μία από τις ακόλουθες θεραπείες

kryokontur σε γυναίκα ξαπλωμένηRead more +19 Φεβρουαρίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδύασε μετά την εγκυμοσύνη, Συνδυασμός Coax Med CRF Body, Συνδυασμός Exilis Elite, Συνδυασμός Morpeous8, Συνδυασμός SPM Vacuum Press, Συνδυασμός Κρουστικό Υπέρηχο, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

Κρυολιπόλυση – Kryokontur Plus

Εφαρμογή Morpheus8 στα πόδια γυναίκαςRead more +29 Μαρτίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδυασμός Coax Med CRF Body, Συνδυασμός Exilis Elite, Συνδυασμός SPM bust, Συνδυασμός SPM Vacuum Press, Συνδυασμός Κρουστικό Υπέρηχο, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

Morpheus8 Body

εφαρμογή exilis σε γυναικείο μπράτσοRead more +16 Μαρτίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδύασε μετά την εγκυμοσύνη, Συνδυασμός Coax Med CRF Body, Συνδυασμός SPM bust, Συνδυασμός Κρουστικό Υπέρηχο, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

Θερμολιπόλυση Exilis Elite

coaxmed γυναίκα μετράει το σώμα τηςRead more +16 Μαρτίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδυασμός SPM Vacuum Press, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

CoaxMed CRF body

Εφαρμογή με Κρουστικό Υπέρηχο σε γυναικείο σώμαRead more +15 Μαρτίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδυασμός Coax Med CRF Body, Συνδυασμός Exilis Elite, Συνδυασμός SPM Vacuum Press, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

Θεραπεία Κυτταρίτιδας με Κρουστικό Υπέρηχο

SPM στα πόδια γυναίκας με spmbustRead more +16 Μαρτίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδυασμός Exilis Elite, Συνδυασμός Κρουστικό Υπέρηχο, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

SPM Vacuum Press

Bionome Health Club

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στα 210 9011095 - 210 9020854 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP