Dermaquest Peels

Τα Peels και Resurfacers της Dermaquest χρησιμοποιούνται για να αξιοποιήσουν τη δύναμη των φυσικών οξέων και των ενεργών συστατικών για βαθιά απολέπιση και αναζωογόνηση του δέρματος.
Η θεραπεία συμβάλλει στην κυτταρική αναδόμηση και την παραγωγή κολλαγόνου, αποκαλύπτοντας μια πιο φρέσκια, καθαρή και φωτεινή επιδερμίδα.
Πρόκειται για βαθιά αναζωογονητικές, υπερ τροφοδοτούμενες θεραπείες απολέπισης χωρίς σχεδόν κανένα χρόνο αποθεραπείας. Η Dermaquest έχει αναπτύξει μια μεγάλη γκάμα θεραπειών απολέπισης  για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων της επιδερμίδας που ανταποκρίνονται θαυμάσια σε κάθε τύπο δέρματος.
Φιλοσοφία της DermaQuest αποτελεί το Tri-Factor, ένα δραστικό μείγμα από φυτικά βλαστοκύτταρα, πεπτίδια και αντιοξειδωτικούς παράγοντες που σε συνδυασμό με ακόμα περισσότερα ενεργά συστατικά και προηγμένα συστήματα μεταφοράς, διαμορφώνουν εξαιρετικά αποτελεσματικές φόρμουλες.
Τα Peels και Resurfacers της Dermaquest είναι ειδικά σχεδιασμένα  για να στοχεύουν στη γήρανση του δέρματος, την ακμή, την χρόνια ερυθρότητα, τη μελάγχρωση, τη ξηρότητα του δέρματος, καθώς και τους μαύρους κύκλους.
Τα σημεία υπεροχής της DermaQuest αποτελούν εγγύηση των αποτελεσμάτων για τις επαγγελματικές της θεραπείες.

  • No 1Worldwide in Stem Cell Technology
  • Only for Physicians
  • Made in USA - FDA Approved
  • Global Award-Winning Skincare Brand

Dermaquest Peels στο Bionome Health Club

Στο Bionome Health Club διαθέτουμε όλη την γκάμα των peeling του κορυφαίου brand Dermaquest  και εφαρμόζουμε εξατομικευμένα και συνδυαστικά πρωτόκολλα θεραπείας.
Τα πίλινγκ της Dermaquest μπορούν να εφαρμοστούν είτε σαν  μονοθεραπεία  αλλά και σε ένα πακέτο 6 θεραπειών με την διαδικασία επιπέδων, για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα  αναδόμησης του δέρματος για μακροπρόθεσμα οφέλη!
Η Κα Δαμιανού και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της  μετά από μια πλήρη δεμαοανάλυση με το ψηφιακό διαγνωστικό σύστημα 3D LifeViz,  θα σας συμβουλεύσουν για το κατάλληλο πρωτόκολλο θεραπείας που ταιριάζει καλύτερα στο δέρμα σας με βάση τα αποτελέσματα που αναζητάτε.
Η Φωτοθεραπεία Dermalux LED αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της θεραπείας μας καθώς  επιταχύνει τις φυσικές διαδικασίες αποκατάστασης του δέρματος για την καταπολέμηση των σημαδιών γήρανσης, (συμπεριλαμβανομένων των γραμμών και των ρυτίδων στο πρόσωπο, τα χέρια) ηλιακά εγκαύματα, δερματικές βλάβες, ακμή, μελάγχρωση.
Η Φωτοθεραπεία Dermalux LED γενικά προάγει την υγεία στο δέρμα με τη θεραπευτική δύναμη του φωτός.

Dermaquest Peels | Καινοτομία

Η Dermaquest  είναι ένα βραβευμένο, παγκόσμιο brand φροντίδας του δέρματος, και ηγέτης στην τεχνολογία βλαστοκυττάρων, το οποίο διατίθεται αποκλειστικά από Ειδικούς Φροντίδας Δέρματος.
Η Dermaquest αξιοποιεί τη δύναμη της προηγμένης χημείας για τη θεμελιώδη βελτίωση της όψης και της υγείας του δέρματος.
Με φόρμουλες γνωστές για την αποτελεσματικότητα και την ανώτερη ποιότητά τους, ακολουθεί την προοδευτική και όχι επιθετική προσέγγιση (σύστημα επιπέδων) για τη θεραπεία δερματικών παθήσεων όπως η γήρανση, η ακμή, οι ουλές ακμής, η μελάγχρωση και η ευαισθησία.
Όλες οι επαγγελματικές θεραπείες peeling της Dermaquest έχουν τα εξής χαρακτηριστικά:

  • Μοναδική συνέργεια υπέρ-δραστικών συστατικών, όπως βλαστοκύτταρα,πεπτίδια, αντιοξειδωτικά, και αντιφλεγμονώδεις παράγοντες
  • Έξυπνα συστήματα μεταφοράς που διοχετεύουν τα δραστικά συστατικά βαθιά στο δέρμα ώστε να το μεταμορφώσουν σε κυτταρικό επίπεδο
  • Level-oriented Collection (Level 1 -5)
  • Ασφαλής μετάβαση του δέρματος σε πιο ενισχυμένες θεραπείες
  • Ελαχιστοποίηση ερεθισμού
  • Ισχυρά αποτελέσματα με διάρκεια

Dermaquest  Resurfacing Treatments

Lactic Acid Resurfacer

Ιδανική θεραπεία ανάπλασης και αναδόμησης για ευαίσθητο, ευαισθητοποιημένο και ερεθισμένο δέρμα και δερματικές παθήσεις όπως η ροδόχρου ακμή. Περιέχει 30% Γαλακτικό Οξύ, που προκαλεί μια ήπια απολέπιση για ομοιόμορφο τόνο του δέρματος. Αυτός ο ασυναγώνιστος μαγνήτης υγρασίας, είναι φτιαγμένος για να αναπληρώνει τα επίπεδα υγρασίας στο αφυδατωμένο και θαμπό δέρμα. Το αποτέλεσμα είναι μια φωτεινή και λαμπερή επιδερμίδα.

Power Peptide Resurfacer

Αυτή η μοναδική θεραπεία, που έχει δημιουργηθεί με Rigin και Matrixyl, είναι η αρχή για την αναστροφή της κυτταρικής λειτουργίας και την προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, προάγοντας τη σύνθεση ελαστίνης και κολλαγόνου.
Ισχυρά πεπτίδια κατά της γήρανσης μεταφέρονται βαθιά στο δέρμα για να βοηθήσουν στη λείανση των ρυτίδων, τη φωτεινότητα και τη σφριγηλότητα του, δίνοντας άμεσα αποτελέσματα και πιο νεανική όψη. Διαθέτοντας ένα μείγμα 40% από AHA και πεπτίδια, αυτή η θεραπεία είναι ιδανική για όσους χρειάζονται μια προηγμένη θεραπεία διόρθωσης των ρυτίδων.

Pumpkin Peel

Το Pumpkin Peel (Πήλινκ Κολοκύθας) σχεδιάστηκε για να καλύπτει τις ανάγκες όσων έχουν διευρυμένους πόρους και τάσεις για ακμή. Συνδυάζει πολτό κολοκύθας, σαλικυλικό, γαλακτικό και γλυκολικό οξύ για να βοηθήσει στην πρόληψη και τη θεραπεία της ακμής σε  άτομα που είναι επιρρεπή σε ξεσπάσματα ακμής. Όχι μόνο ανακουφίζει από τη μεταφλεγμονώδη υπερμελάγχρωση, αλλά βελτιώνει επίσης τον τόνο και την υφή του δέρματος.

Sugar Sweet Glycolic Resurfacer

Αυτή η φανταστική θεραπεία αντιγήρανσης και αναδόμησης του δέρματος είναι η πλέον κλασική θεραπεία της DermaQuest.
Είναι ένα ανανεωτικό πρωτόκολλο με γλυκολικό οξύ, που δημιουργήθηκε από τα γλυκά οξέα του ζαχαροκάλαμου, τα οποία καταπολεμούν τα σημάδια γήρανσης και αντιμετωπίζουν τις περιβαλλοντικές βλάβες, ενώ  λειαίνουν την υφή του δέρματος και αυξάνουν την κυτταρική λειτουργία.
Τώρα το Sugar Sweet Peel έχει επιπλέον εμπλουτιστεί , χάρη στα ευαίσθητα βλαστοκύτταρα του φυτού lilac, που χρησιμοποιούνται για να καταπραΰνουν το ευαίσθητο δέρμα ενώ προστατεύουν, ενισχύουν, ενυδατώνουν και θρέφουν την επιδερμίδα.
Μια εξαιρετική θεραπεία για την καταπολέμηση των πολλών σημαδιών γήρανσης.
Χρησιμοποιώντας 30% γλυκολικό οξύ για σύσφιξη και βλαστοκύτταρα του φυτού lilac, για την προστασία του δέρματος από την περιβαλλοντική ρύπανση, αυτή είναι μια ιδανική θεραπεία για άτομα με σημαντική βλάβη από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Dermaquest Mild Peels

C-Infusion Peel

Το peel C Infusion φωτίζει και ενυδατώνει το δέρμα καθώς αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα  της επιδερμίδας. Το φερουλικό οξύ, τα βλαστοκύτταρα πορτοκαλιού και μια πληθώρα φυτικών εκχυλισμάτων ενισχύουν τους ιστούς με αντιοξειδωτικές και ενυδατικές ιδιότητες για να συμβάλλουν στην αποκατάσταση των δυσλειτουργιών της επιδερμίδας.
Το συγκεκριμένο peeling είναι επίσης εξαιρετικό για τη βελτίωση της ανομοιόμορφης υφής και του τόνου του δέρματος.

Hibiscus Flower Mandelic Peel

Το Mandelic peeling της DermaQuest θα αναζωογονήσει το δέρμα σας χρησιμοποιώντας έναν ισχυρό συνδυασμό φυτικών βλαστοκυττάρων και άλφα υδροξυοξέων ιβίσκου.
Ιδανικό για υπερμελάγχρωση, εξομαλύνει και αναζωογονεί τον τόνο του δέρματος. Το εκχύλισμα του πικραμύγδαλου προκαλεί ήπια απολέπιση, καθαρίζοντας τους φραγμένους πόρους και αφήνοντας το δέρμα να αναπνέει.
Αυτή η αναζωογονητική θεραπεία τονώνει, συσφίγγει και ανανεώνει το δέρμα με αποτέλεσμα μια λαμπερή επιδερμίδα με φυσική λάμψη.
Απολαύστε μια σφριγηλή και βελούδινη επιδερμίδα με αυτή την φανταστική θεραπεία.

Salicylic Acid Resurfacer

To συγκεκριμένο πίλινγκ περιέχει  20% σαλικυλικό οξύ για να μειώσει τη φλεγμονή και την ερυθρότητα που σχετίζονται με την ακμή και να αποτρέψει μελλοντικές εξάρσεις. Στοχεύει στα βακτήρια που προκαλούν φλεγμονές, εξαλείφει αποτελεσματικά τη σμηγματόρροια, τη λιπαρότητα και είναι απόλυτα ασφαλές και για το ευαίσθητο δέρμα. Αποτελεσματική θεραπεία για ήπιες έως μέτριες μορφές ακμής ενηλίκων.

Dermaquest Deep Peels

Modified Jessners Peel

Αυτό το peeling σχεδιάστηκε για την αντιμετώπιση της ακμής, αποτρέπει τα επίμονα ξεσπάσματα και καταπραΰνει  τις μεταφλεγμονώδης υπερμελαγχρώσεις με σαλικυλικό οξύ.
Πρόκειται για ένα πίλινγκ με αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, αφού  περιέχει επίσης γαλακτικό Οξύ για την εξάλειψη των μετατραυματικών κηλίδων που οφείλονται σε ουλές ακμής και ρεζορκινόλη για την απολέπιση των νεκρών κυττάρων του δέρματος, της περίσσειας λιπαρότητας και των υπολειμμάτων της με στόχο στη δημιουργία μιας καθαρής και ομοιόμορφης επιδερμίδας.

SkinBrite Peel

Το SkinBrite Peel συνδυάζει Μανδελικό, Γαλακτικό και Φυτικό οξύ τα οποία λειτουργούν συνεργατικά και έχουν ως αποτέλεσμα ένα πιο φωτεινό και ομοιόμορφο τόνο δέρματος.
Αυτή είναι μια εξαιρετική θεραπεία για την υπερμελάγχρωση και την εμφάνιση μετατραυματικών κηλίδων που οφείλονται σε ουλές ακμής ή μέλασμα.

TCA Peel

Αυτό είναι το πιο ολοκληρωμένο και ισχυρό πίλινγκ της Dermaquest για την αντιγήρανση. Το πίλινγκ αυτό  σχεδιάστηκε για την αντιμετώπιση σοβαρών προβλημάτων φωτογήρανσηε της επιδερμίδας, την εξάλειψη των βαθιών ρυτίδων, την αντιμετώπιση των  διεσταλμένων πόρων και την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος. Βοηθά το δέρμα να φαίνεται πιο απαλό και λείο, εξομαλύνει και φωτίζει τον τόνο του δέρματος και μειώνει την ερυθρότητα που σχετίζεται με την ακμή.

Bionome Health Club
Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.

Bionome Health Club

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στα 210 9011095 - 210 9020854 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP