Θεραπεία MELINE

MELINE - Η εταιρεία που εξειδικεύεται στην αντιμετώπιση όλων των δυσχρωμιών του δέρματος

Η MELINE είναι η μοναδική εταιρεία που εξειδικεύεται στην αντιμετώπιση όλων των τύπων Υπερμελάγχρωσης (κηλίδες ηλικίας, χλόασμα εγκυμοσύνης, κηλίδες χρωματισμού εξαιτίας εκζέματος, ακμής ή ουλής) και στην αντιμετώπιση των επίμονων μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια.
Μετά από πολυετείς έρευνες, τα εργαστήρια της MeLine, χάρη στις προσπάθειες των ερευνητών του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Βαρκελώνης, δημιούργησαν μια καινοτόμο θεραπευτική μέθοδο για την αντιμετώπιση της υπερμελάγχρωσης. Η βαθιά γνώση σχετικά με την ανάπτυξη και την εξέλιξη του μελάσματος σε συνάρτηση με τον τρόπο που προσβάλει τους διαφορετικούς φωτότυπους του δέρματος σε όλες τις περιοχές του σώματος, οδήγησαν τους επιστήμονες της MeLine στον σχεδιασμό επαγγελματικών θεραπειών και προϊόντων αγωγής, που αντιμετωπίζουν αυτά τα ιδιαίτερα προβλήματα δυσγχρωμιών με τον πλέον ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο.
Η εξειδικευμένη αυτή φόρμουλα, είναι ένας συνδυασμός δραστικών συστατικών που δρουν στην προ-σύνθεση της μελανίνης, καθώς και στην άμεση δραστηριότητα (σύνθεση) της τυροσινάσης, του ενζύμου που είναι υπεύθυνο για την υπερδραστηριότητα της μελανίνης. Με τον τρόπο αυτό ελέγχει τα διάφορα στάδια που εμπλέκονται στην εναπόθεση μελανίνης στους ιστούς και στη δημιουργία καφέ κηλίδων.

MELINE | Καινοτομία της Θεραπείας

Η καινοτομία της θεραπείας MeLine σε σχέση με τις μέχρι τώρα συμβατικές μεθόδους αποχρωματισμού του δέρματος, είναι η διεξοδική επίδραση των σύνθετων δραστικών συστατικών που καθιστά δυνατή την ομοιόμορφη αντιμετώπιση των κηλίδων χρώσης στα χαμηλότερα στρώματα του δέρματος. Τα σημεία χρωματισμού όπως το μέλασμα και το χλόασμα εγκυμοσύνης μπορούν να χάσουν μέχρι και το 95% της απόχρωσής τους με τις θεραπείες δέρματος MeLine!
Επειδή στην MeLine γνωρίζουν ότι κάθε σημείο χρωματισμού είναι διαφορετικό σε κάθε τύπο δέρματος, ανέπτυξαν ειδικές θεραπείες για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

  • Χλόασμα, Μέλασμα
  • Καφέ κηλίδες (Πρόσωπο, Χέρια)
  • Ποικιλόδερμα Civatte (Λαιμός, Ντεκολτέ)
  • Μαύροι κύκλοι ματιών
  • Ευαίσθητη γενετική περιοχή

Με τη θεραπεία MeLine είναι δυνατόν να μειωθούν τα σημεία χρώσης ή ακόμα και να αφαιρεθούν τελείως. Αρκεί να δημιουργηθεί ένα εξατομικευμένο θεραπευτικό πρόγραμμα στο οποίο θα επιλεγούν οι κατάλληλες θεραπείες σε συνδυασμό με τα προϊόντα αγωγής στο σπίτι.
Η MeLine είναι η πρώτη και μόνη σειρά θεραπευτικών προϊόντων που ειδικεύεται σε όλα τα είδη μελαγχρωματικών βλαβών. Αυτή η μοναδική μέθοδος έχει αναπτυχθεί από την επιστημονική ομάδα του Dr. Fernando Bouffard, αναγνωρισμένου ειδικού στον τομέα των δερματολογικών προϊόντων και τη θεραπεία της υπερμελάγχρωσης.

Μέλασμα - Τί είναι και πώς δημιουργείται;

Το μέλασμα είναι η συνηθέστερη διαταραχή υπερμελάγχρωσης και επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Χαρακτηρίζεται συνήθως από υπερχρωμικούς λεκέδες συμμετρικά τοποθετημένους στο κέντρο του προσώπου, στα μάγουλα ή στην κάτω περιοχή του προσώπου.
Πολλοί παράγοντες εμπλέκονται στην εμφάνιση του μελάσματος, με την έκθεση στον ήλιο να αποτελεί τον πιο σημαντικό από αυτούς. Υποστηρίζεται ότι υπάρχει και κάποια γενετική προδιάθεση. Επιπλέον, οι ειδικοί πιστεύουν ότι οι ορμονικές αλλαγές εμπλέκονται επίσης στην εμφάνισή τους: εγκυμοσύνη, χρήση αντισυλληπτικών, αλλοιώσεις στη λειτουργία του θυρεοειδούς, χρήση ορισμένων φαρμάκων ή και ορισμένων καλλυντικών.
Μελέτες που διεξήχθησαν σε διάφορους πληθυσμούς αποκάλυψαν ότι ακόμη και μια ήπια εμφάνιση μελάσματος στην περιοχή του προσώπου, μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική συναισθηματική και ψυχολογική φόρτιση, γι 'αυτό και είναι τόσο σημαντική η σωστή θεραπεία.

MELINE | Η ολοκληρωμένη θεραπεία για την Υπερμελάγχρωση

Με τη MELINE προσφέρεται μια ολοκληρωμένη θεραπεία κι όχι μια απλή διόρθωση, όπως συμβαίνει με άλλες μεθόδους. Η MELINE δρα σε κυτταρικό επίπεδο, καθώς ρυθμίζει την ανεξέλεγκτη ανάπτυξη μελανοκυττάρων, εξαλείφοντας την υπερμελάγχρωση και αποτρέποντας την επανεμφάνισή της.
Με μια γκάμα 17 προϊόντων θεραπείας, η MELINE αντιμετωπίζει οποιοδήποτε είδος μελανώδους ή μελανο-αιματικής σκούρας κηλίδας, από ηλιακές κηλίδες μέχρι μέλασμα/χόλασμα.
Για να εξασφαλιστεί η επιτυχία μιας θεραπείας υπερμελάγχρωσης, είναι σημαντικό να ληφθεί υπόψη ο τύπος του δέρματος, ο τύπος της υπερμελάγχρωσης και η θέση της, είτε επιδερμική είτε χοριακή ή και μικτή.
Για αυτό, στο Bionome Health Club πριν το σχεδιασμό του πρωτόκολλου θεραπείας, προηγείται πάντα λεπτομερής ανάλυση του δέρματος με το σύστημα 3D LifeViz ™ προκειμένου να ληφθούν υπόψιν όλες οι παραπάνω παράμετροι για την θεραπεία.
Τα προϊόντα MELINE είναι έτσι διαμορφωμένα ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες όλων των τύπων δέρματος, από τους ανοιχτόχρωμους φωτότυπους μέχρι τους σκουρόχρωμους.
Εκτός από την εξάλειψη της υπερμελάγχρωσης σε ποσοστό 90% με 95%, με τη θεραπεία MELINE βελτιώνεται επίσης η ποιότητα και η όψη του δέρματος, ενισχύεται η φωτεινότητά του και μειώνονται οι λεπτές γραμμές, αλλά και οι ατέλειες.
Τα πρωτόκολλα θεραπείας περιλαμβάνουν και προϊόντα προσωπικής  καθημερινής χρήσης στο σπίτι, που συνεργάζονται και συμπληρώνουν την επαγγελματική θεραπεία που εφαρμόζει ο ειδικός.

MELINE | 4 Ειδικευμένα Πρωτόκολλα Θεραπείας για κάθε τύπο δέρματος

Οι θεραπείες της Meline χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες, ανάλογα με τον τύπο δέρματος:
Τα προϊόντα MeLine Caucasian Skin απευθύνονται ουσιαστικά στη θεραπεία του μελάσματος σε φωτότυπους δέρματος I - IV. Η συνέργεια των δραστικών συστατικών επιτρέπει:

  • την αναστολή της ορμονικής δράσης στο μελανοκύτταρο
  • τον έλεγχο της δράσης των ελευθέρων ριζών
  • τη βελτίωση της κατάστασης του επιδερμικού ιστού
  • την αναστολή της δραστηριότητας της τυροσινάσης
  •  την διέγερση της επιδερμικής ανανέωσης με σκοπό την απομάκρυνση της μελάγχρωσης από το κύτταρο

Η υπερμελάγχρωση εμφανίζεται και σε άτομα με σκουρόχρωμο δέρμα. Είναι εξαιρετικά σημαντικό για τους ανθρώπους με σκούρα επιδερμίδα να χρησιμοποιούν διαφορετικές μεθόδους για τον έλεγχο και τη μείωση της χρωματισμού. Επιπλέον, η χρήση μεγάλου εύρουςoφάσματος αντηλιακών ουσιών εμποδίζει αποτελεσματικά την εμφάνιση μελάσματος και επίσης συνεργάζεται και με άλλες εξειδικευμένες θεραπείες.Η MeLine σχεδίασε την Ethnic Skin θεραπεία για αυτό το σκοπό.
Η MeLine Spot έχει δημιουργηθεί για την αντιμετώπιση των χρωματικών αλλοιώσεων στην επιδερμίδα, λόγω της ηλιακής ακτινοβολίας ή γήρανσης του δέρματος. Γενικά, αυτοί οι τύποι αλλοιώσεων εμφανίζονται σε τύπους δέρματος I-III, συνήθως στο πρόσωπο, στα χέρια και στον άνω κορμό. Η παρουσία χρωματικών αλλοιώσεων σημαίνει ότι υπάρχει μια φωτογήρανση και έχει αισθητικό αντίκτυπο. Η Me Line προτείνει μια αποτελεσματική θεραπεία που συνδυάζει ένα αποχρωματιστικό αποτέλεσμα με μια επιδερμολυτική δράση που ευνοεί τη βελτίωση της βλάβης χωρίς κίνδυνο να αφήσει σημάδια.
Η θεραπεία INTIMATE έχει σχεδιαστεί για τη βελτίωση της ομοιομορφίας του χρώματος και της συνολικής εμφάνισης του δέρματος χωρίς να προκαλεί δυσμενείς επιπτώσεις.

Θεραπεία MELINE | Συχνές Ερωτήσεις

Το δέρμα πρόκειται να είναι ελαφρώς ερυθρό μετά την θεραπεία, κάτι το οποίο θα υποχωρήσει την επόμενη ημέρα. Ενδέχεται να υπάρξει μια ελαφριά απολέπιση που ξεκινάει την επόμενη μέρα  για 1-2 ημέρες.
Μετά την 4η ημέρα  από την θεραπεία, το δέρμα σας θα είναι πιο φωτεινό και θα δείχνει πιο υγιές.

H θεραπεία MeLine διαρκεί περίπου μία ώρα.

Προτείνονται 2 - 3 συνεδρίες για ένα καλό αποτέλεσμα με γνώμονα πάντα την ανάγκη του δέρματος.

Bionome Health Club
Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.

Bionome Health Club

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στα 210 9011095 - 210 9020854 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP