Massage - Spa Therapies

Αναζωογόνηση στη ψυχή και στο σώμα!

Σε μια εποχή που το άγχος και η καθημερινότητα μας φορτίζουν με αρνητική ενέργεια και λειτουργούν καταλυτικά για την υγεία και την ομορφιά μας, στο bionome health club ετοιμάσαμε για σας, μια σειρά από επιλεγμένες θεραπείες  με τη μέθοδο της χειρομάλαξης (massage) για στιγμές  χαλάρωσης και αναζωογόνησης της ψυχής και του σώματος.

Το μυστικό τους είναι κρυμμένο στις ευεργετικές ιδιότητες και τη δύναμη του νερού, της θερμότητας, των αιθέριων ελαίων και κυρίως μέσα στην ολιστική προσέγγιση της ανθρώπινης ύπαρξης.

Για ξεκούραση, ενυδάτωση, σύσφιξη και απομάκρυνση του στρες, οι ειδικοί θεραπευτές μας θα σας προτείνουν μεμονωμένες συνεδρίες ή προγράμματα  massage και θεραπειών εναλλακτικής ιατρικής, για ευεξία και εξισορρόπηση του οργανισμού σας.

Λεμφικό Massage

Με τα χέρια της  η εξειδικευμένη αισθητικός ενεργοποιεί τη λέμφο, με απαλές, αυστηρά προκαθορισμένες πιέσεις και ρυθμικές προωθητικές κινήσεις μάλαξης. Αυτό έχει ως συνέπεια να προάγεται η κυκλοφορία της λέμφου, να βελτιώνεται ο μεταβολισμός και η λειτουργία του οργανισμού. Ιδανική θεραπεία για κατακράτηση υγρών (πρησμένο πρόσωπο, σώμα, πόδια) αποτοξίνωση, αδυνάτισμα και σωματική κόπωση. Πρόκειται για μια φοβερά λεπτή στην εκτέλεση εργασία, που απαιτεί εμπειρία στις κινήσεις.

Η  θεραπεία εφαρμόζεται σε πρόσωπο και σώμα, και ενδείκνυται σε περιπτώσεις οιδημάτων, μετεγχειρητικών καταστάσεων, ενώ είναι ιδιαίτερα ευεργετική μετά από πλαστικές επεμβάσεις.

Hot Stones massage

Το Hot Stones Massage είναι ένα ενεργειακό massage που γίνεται με τη χρήση ηφαιστειογενών πετρών - οι οποίες θερμαίνονται πριν από την χρήση τους - και με πολύ συγκεκριμένους χειρισμούς. Οι ηφαιστειογενείς πέτρες έχουν πολύ ευεργετικές ιδιότητες χάρη στην ικανότητα τους να απορροφούν και να συγκρατούν θερμότητα μέσω της ενεργειακής τους αγωγιμότητας. Οι ζεστές πέτρες τοποθετούνται σε ενεργειακά κέντρα του σώματος. Η ζέστη βοηθάει τους μύες να χαλαρώσουν πολύ πιο γρήγορα από ένα παραδοσιακό massage και βελτιώνει την κυκλοφορία.  Το στρες απομακρύνεται, το σώμα αποβάλλει τις τοξίνες του και ξαναβρίσκει την χαμένη του ισορροπία. Είναι μια μοναδική θεραπεία, που έχει κατακτήσει τον κόσμο του  Spa και μπορεί να γίνεται όσο συχνά το επιθυμούμε.

Aromatherapy massage

Το massage αρωματοθεραπείας είναι γνωστό για την χαλάρωση και την ευεξία που προκαλεί στο σώμα αλλά και στο πνεύμα. Είναι χαλαρωτικό και θεραπευτικό massage για όλο το σώμα, με αιθέρια έλαια και εκχυλίσματα φυτών και βοτάνων. Τα αιθέρια έλαια εισχωρούν άμεσα στο αίμα και αυξάνουν τα ενεργειακά αποθέματα των κυττάρων.  Συμβάλλουν στην αντιμετώπιση του άγχους και της κούρασης. Απομακρύνουν τις τοξίνες από τον οργανισμό, χαλαρώνουν το κεντρικό νευρικό σύστημα και ενισχύεται το ανοσοποιητικό.  Με την εξειδικευμένη επιλογή των αιθέριων ελαίων που θα χρησιμοποιηθούν, δίνουμε στο σώμα διάφορα συστατικά για την θεραπεία και εξισορρόπησή του.

Relax massage

Πολυσύνθετη τεχνική που περιλαμβάνει ένα κοκτέιλ από μοναδικές τεχνικές massage από την ανατολή, για ένα αποτέλεσμα ευχάριστο και απολαυστικό. Ανακουφίζει τους μύες από την ένταση, χαλαρώνει το νευρικό σύστημα και μειώνει το στρες.  Συνοδεύεται με καθαρά φυσικά αιθέρια έλαια, κατάλληλα επιλεγμένα αποκλειστικά για σας.

Ιαπωνικό Massage κεφαλής

Πρόκειται για μια παραδοσιακή πρακτική που εφαρμόζεται στο πρόσωπο, στο κρανίο, στον αυχένα και στους ώμους, επιτυγχάνοντας μείωση του άγχους, της κεφαλαλγίας και βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.

Bionome Health Club
Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.

Bionome Health Club

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στα 210 9011095 - 210 9020854 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP