Laser Aποτρίχωση Diode Triton

Diode Laser Triton Ασφαλής αποτρίχωση για Γυναίκες & Άνδρες και το καλοκαίρι!

Το πλέον σύγχρονο  σύστημα Diode laser Triton του ισραηλινού οίκου Inmode  αποτελεί την λύση στην αποτρίχωση ακόμα και το καλοκαίρι στην μαυρισμένη επιδερμίδα.

Είναι το πιο ισχυρό διοδικό laser παγκοσμίως,  που συνδυάζει τα τρία πιο δημοφιλή μήκη κύματος σε μία πλατφόρμα, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία  Fusion, για να απευθύνεται έως και τον τύπο δέρματος VI.

Σε συνδυασμό με τους άριστα εκπαιδευμένους και έμπειρους συνεργάτες μας, είμαστε σίγουροι ότι καλύπτουμε στο μέγιστο τις ανάγκες αυτών που μας εμπιστεύονται και ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις τους.
Με το σύστημα Laser Diode Triton η αποτρίχωση είναι ευκολότερη, ταχύτατη, με οριστικά αποτελέσματα εξασφαλίζοντας μια απαλή και βελούδινη επιδερμίδα.

Αποτρίχωση με Diode Laser Triton | Σημεία υπεροχής της Θεραπείας

Η θεραπεία αποτρίχωσης με Diode Laser Triton και ο συνδυασμός των τριών διαφορετικών μηκών κύματος που χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο σύστημα, αντιμετωπίζει την τριχοφυΐα αποτελεσματικά και σε διαφορετικά στάδια του κύκλου ανάπτυξης της τρίχας.
Αυτό σημαίνει ότι οι τρίχες που βρίσκονται σε μεγαλύτερο βάθος μπορούν να αντιμετωπιστούν ταυτόχρονα με τα νεοεμφανιζόμενα τριχοθυλάκια.  Έτσι, ο λήπτης της θεραπείας απολαμβάνει καλύτερα  αποτελέσματα σε λιγότερες συνεδρίες.
Στο παρελθόν, τα λέιζερ έπρεπε να μειώσουν την ισχύ αιχμής ή να αυξήσουν το πλάτος του παλμού για να μειώσουν τον κίνδυνο για μεταφλεγμονώδη υπερμελάγχρωση (PIH) σε πιο σκούρο δέρμα. Τώρα με το Diode laser Triton, η υψηλότερη ισχύς και ο συνδυασμός μηκών κύματος επιτρέπει την αποτρίχωση χωρίς συμβιβασμούς στις παραμέτρους θεραπείας.
Με κλασικό μήκος κύματος τα 810nm το Diode Laser Triton διεισδύει αποτελεσματικά στην τρίχα, ενώ παρέχει υψηλή μέση ενέργεια, υψηλό βαθμό επανάληψης παλμών και μεγάλο spot size (3 εκ.) προσφέροντας μια ταχύτατη θεραπεία, ιδανική και για τους πιο σκουρόχρωμους φωτότυπους δέρματος καθώς επίσης και για το επίμονο χνούδι όπου άλλα laser δεν μπορούν να ανταποκριθούν.

Laser Αποτρίχωση | Περιοχές εφαρμογής

Η  Αποτρίχωση με laser μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε περιοχή του σώματος και του προσώπου με ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και υπόσχεται απαλή, λεία και βελούδινη επιδερμίδα.

Οι πιο δημοφιλείς περιοχές στο Σώμα είναι:

 • Πόδια (Μηροί, Γάμπες)
 • Γλουτοί
 • Μπικίνι
 • Χέρια (Βραχίονες, Αντιβράχια)
 • Μασχάλες
 • Κοιλιά, Μέση
 • Στήθος, Θηλές
 • Full Body

και πολλές άλλες μικρότερες σε έκταση, περιοχές του σώματος.

Ενώ  η Laser Αποτρίχωση Προσώπου μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το πρόσωπο (full face) ή τοπικά σε μεμονωμένες περιοχές.

Οι πιο δημοφιλείς περιοχές στο Πρόσωπο είναι:

 • Full Face
 • Άνω χείλος (μουστάκι)
 • Πηγούνι
 • Παρειές
 • Ζυγωματικά
 • Φρύδια
 • Μέτωπο
 • Λαιμός, Αυχένας

Diode Laser Triton | Συχνές Ερωτήσεις

Οι συνεδρίες που  απαιτούνται για την ολοκλήρωση της αποτρίχωσης σώματος - με Diode Laser είναι συνήθως 6.

Σε περιοχές όπως είναι τα πόδια, τα χέρια και το μπικίνι, σε μόλις 6 συνεδρίες  επιτυγχάνεται ακόμη και πλήρης εξάλειψη της τριχοφυΐας.  Αντιθέτως,  σε ορμονο-εξαρτώμενες περιοχές  του σώματος όπως είναι το στήθος και η κοιλιά, αλλά και στο πρόσωπο, η μείωση της τριχοφυΐας είναι πιο βραδεία και χρειάζονται περίπου 8-10 συνεδρίες.
Ο αριθμός των συνεδριών  ποικίλει από άτομο σε άτομο και εξαρτάται από το χρώμα της επιδερμίδας, το χρώμα και το πάχος της τρίχας.

Οι συνεδρίες επαναλαμβάνονται κάθε 30 - 45 ημέρες έτσι ώστε οι τρίχες να βρίσκονται στην αναγενή φάση και η αποτρίχωση να είναι αποτελεσματική.
Ο κύκλος ζωής της τρίχας έχει 3 φάσεις, την αναγενή η οποία είναι ουσιαστικά η φάση ανάπτυξης, την καταγενή και την τελογενή κατά την οποία η τρίχα πέφτει. Ο κάθε τριχικός θύλακας βρίσκεται σε διαφορετικό στάδιο ανάπτυξης κατά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή της θεραπείας. Για να είναι αποτελεσματική η αποτρίχωση και να καταστραφεί οριστικά ο τριχικός θύλακας (που δέχεται τη δέσμη του laser) θα πρέπει να βρίσκεται στην αναγενή φάση, ώστε να προκληθεί ατροφία στη ρίζα του και να ανακοπεί ο κύκλος που οδηγεί στην επανέκφυσή του.
Επομένως, για να πετύχουμε όλα τα τριχοθυλάκια σε αναγενή φάση, οι πρώτες συνεδρίες θα πρέπει να γίνονται σε μεσοδιάστημα 30 - 45 μεταξύ τους. Τα μεσοδιαστήματα γίνονται ακόμη μεγαλύτερα (45 - 60 ημέρες) όσο η τρίχα αδυνατίζει.
Μεταξύ των συνεδριών, το δέρμα μένει καθαρό και απαλό χωρίς καθόλου τριχοφυΐα.

Ο χρόνος που διαρκεί η συνεδρία με  το Diode Laser Triton είναι θεαματικά σύντομος, λόγω του ότι η κεφαλή του laser λειτουργεί με σάρωση στην περιοχή αποτρίχωσης.
Ωστόσο, εξαρτάται από την έκταση της περιοχής που αποτριχώνεται. Για παράδειγμα η αποτρίχωση στο άνω χείλος (μουστάκι) διαρκεί λιγότερο από 5' ενώ  στα πόδια (full) διαρκεί περίπου 30’, ανάλογα πάντα με την ένταση της τριχοφυΐας του ενδιαφερόμενου

Προϋπόθεση πριν τη συνεδρία laser αποτρίχωσης, είναι η περιοχή στην οποία θα εφαρμοστεί το laser να έχει ξυριστεί 2 ημέρες πριν (εξαιρείται η περιοχή του προσώπου).
Σε κάθε συνεδρία αρχικά σχεδιάζονται οι σπίλοι  με λευκό μολύβι για αποφυγή τους, μετά τα όρια των περιοχών που πρόκειται να γίνει η θεραπεία και κατόπιν σαρώνεται ολόκληρη η περιοχή με δέσμη φωτός διαμέτρου 2 cm  με την ειδική κεφαλή που φέρει το laser Triton.

Η κεφαλή του laser Triton αποτελείται από ζαφείρι, το οποίο ανήκει στους πολύτιμους λίθους, παρέχοντας ψύξη σε όλη την επιφάνεια επαφής με το δέρμα καθώς και περιμετρικά, χάρη στο επίχρυσο πλαίσιο που διαθέτει. Το μέγεθος της κεφαλής είναι από τα μεγαλύτερα στην αγορά, όπου σε συνδυασμό με τους τρείς τρόπους ψύξης καθιστούν την θεραπεία ευχάριστη, με τα περισσότερα άτομα να την χαρακτηρίζουν σχεδόν ανώδυνη!

 • Σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να παρουσιαστεί προσωρινό ερύθημα στην περιοχή εφαρμογής το οποίο υποχωρεί μέσα στις επόμενες ώρες.
 • Συστήνεται η χρήση ενυδατικής κρέμας και οπωσδήποτε η χρήση αντιηλιακού σκευάσματος μετά την θεραπεία για την προστασία της περιοχής από τον ήλιο.

Η Laser αποτρίχωση σε σώμα και πρόσωπο είναι μια απολύτως ασφαλής θεραπεία και δεν υπάρχουν παρενέργειες. Το ιατρικό laser είναι ορατό φως, δεν είναι ακτινοβολία και δεν έχει καμία επίδραση σε δομές του δέρματος που δεν έχουν μελανίνη, τους γύρω ιστούς ή άλλα όργανα.
Τα Laser αποτρίχωσης έχουν μόνο ένα συγκεκριμένο στόχο, την αποδέσμευση φωτός στον τριχικό θύλακα και την καταστροφή του. Αυτό είναι απολύτως εξακριβωμένο και τεκμηριωμένο, για αυτό και  χρησιμοποιούνται εδώ και πολλές δεκαετίες στην αισθητική ιατρική.
Επίσης το σύγχρονο Diode Laser Triton του ισραηλινού οίκου Inmode,  διαθέτει  αυτόματους μηχανισμούς ψύξης που προστατεύουν το δέρμα ακόμη και σε πολύ υψηλές ενέργειες. Επομένως μπορείτε άφοβα να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και να αποκτήσετε την βελούδινη επιδερμίδα που επιθυμείτε.

Οι περισσότεροι γυναικολόγοι  συμφωνούν ότι  η Laser αποτρίχωση μπορεί να γίνει άφοβα τόσο στη διάρκεια της εγκυμοσύνης όσο και του θηλασμού μιας και δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο το έμβρυο.  Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αποφεύγονται οι ευαίσθητες περιοχές όπως το μπικίνι και η κοιλιά καθαρά για προληπτικούς  λόγους.
Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση συστήνουμε στις ενδιαφερόμενες να έχουν την σύμφωνη γνώμη του γυναικολόγου που τις παρακολουθεί.

Η αποτρίχωση με Diode laser είναι ιατρική μέθοδος αποτρίχωσης που μπορεί να εγγυηθεί οριστική αποτρίχωση με μικρότερο αριθμό συνεδριών και καλύτερο αποτέλεσμα.
Η φωτόλυση ή IPL είναι τεχνολογία χαμηλότερης ισχύος απαιτείται  μεγαλύτερος  αριθμός συνεδριών και δεν οδηγεί σε μόνιμη εξάλειψη της τριχοφυΐας.

 • Nα επιλέξει επιστημονικά κέντρα τα οποία απασχολούν  εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό στη χρήση laser, διαθέτουν πιστοποιημένα συστήματα laser  που έχουν εγκριθεί από μεγάλους οργανισμούς όπως τον F.D.A. και επομένως είναι εξασφαλισμένη η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητά τους.
 • Να μην έχει μοναδικό κριτήριο επιλογής, τις εξαιρετικά χαμηλές τιμές και προσφορές που κυκλοφορούν στην αγορά, αφού πολλές φορές η τιμή ανά συνεδρία μπορεί να είναι πολύ χαμηλή αλλά η εφαρμογή  να γίνεται χωρίς λεπτομέρεια  ή /και με χαμηλή ένταση οπότε θα  χρειαστούν πολύ περισσότερες συνεδρίες και με αμφίβολο αποτέλεσμα.

To bionome health club είναι ένα σύγχρονο επιστημονικά κέντρο αισθητικής ιατρικής με πάνω από 35χρόνια παρουσίας στον χώρο, και με έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες στις εφαρμογές laser αποτρίχωσης.
Στο bionome health club χρησιμοποιούμε τα πλέον σύγχρονα συστήματα laser τελευταίας γενιάς παγκοσμίως, Alexandrite Candela GentleLase PRO, & Diode Laser Triton by Inmode πιστοποιημένα από τον F.D.A. που σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία των συνεργατών μας εγγυώνται το αποτέλεσμα.Η λεπτομέρεια στην εφαρμογή, η ακριβής τήρηση του πρωτοκόλλου (έντασης) ανάλογα με το περιστατικό και οι ανταγωνιστικές τιμές μας, αποτελούν επίσης σπουδαίους λόγους για να μας εμπιστευθείτε την λύση του προβλήματος της τριχοφυΐας σας.

Αποτρίχωση Laser Diode Triton | Αποτελέσματα

Η αποτρίχωση με διοδικό λέιζερ επιστημονικά αποδεδειγμένα, κατορθώνει να αποδυναμώσει την τρίχα από τη ρίζα της καθώς καταστρέφει τον θύλακα της και αποτρέπει την ανάπτυξη νέας, με αποτέλεσμα να την εξαφανίσει οριστικά.
Τα αποτελέσματα της laser Αποτρίχωσης  είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία.
Με τα συστήματα Diode Laser Triton & Alexandrite Candela PRO που χρησιμοποιούμε στο bionome health club, η αποτρίχωση είναι ευκολότερη, ταχύτατη, με μακροχρόνια οριστικά αποτελέσματα εξασφαλίζοντας μια απαλή και βελούδινη επιδερμίδα!
Απαλλαγείτε  μια για πάντα από την ενοχλητική τριχοφυΐα αποτελεσματικά, ανώδυνα και με ασφάλεια με την κατάλληλη εφαρμογή από τους ειδικούς μας.

Αποτρίχωση με Diode Laser Triton | Πλεονεκτήματα της Θεραπείας

 • Οριστική Εξάλειψη της τριχοφυΐας
 • Ανώδυνη Αποτρίχωση χωρίς ερεθισμούς & χρόνο αποθεραπείας
 • Γρήγορη και αποτελεσματική
 • Μικρότερη διάρκεια συνεδρίας σε πρόσωπο και σώμα σε σχέση με laser Alexandrite
 • Εφαρμογή 365 ημέρες το χρόνο ακόμα και σε μαυρισμένο δέρμα
 • Ιδανική θεραπεία και για το επίμονο χνούδι
 • Διαθέτει Πιστοποιητικά CE και FDA

Αποτρίχωση Diode Laser | Επιλέξτε την προσφορά που σας ταιριάζει

Bionome Health Club
Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.

Συνδύασε Laser Diode & με άλλες μεθόδους αποτρίχωσης

Bionome Health Club

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στα 210 9011095 - 210 9020854 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP