Μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας ALIDYA®

Η κυτταρίτιδα ή αλλιώς με επιστημονικούς όρους η ”τοπική λιποδυστροφία” θεωρείται παθολογική κατάσταση των δερματικών και υποδόριων ιστών που χαρακτηρίζεται από κακή λειτουργία της αιματικής και  λεμφικής κυκλοφορίας. To  αποτέλεσμα είναι η ανομοιογενής κατανομή μορίων λίπους στον συνδετικό ιστό και η κατακράτηση νερού σε αυτόν. Με απλά λόγια, ο όρος ”κυτταρίτιδα” χρησιμοποιείται για να περιγράψει την όψη φλοιού πορτοκαλιού που παρατηρείται συνήθως στο γυναικείο σώμα.

Οι παραδοσιακές θεραπείες στοχεύουν στην αντιμετώπιση του τοπικού οιδήματος με μασάζ, διατροφικά προγράμματα και τοπική εφαρμογή αποιδηματικών σκευασμάτων, θεραπείες που αντιμετωπίζουν τα συμπτώματα, χωρίς όμως να αντιμετωπίζεται και η αιτία του προβλήματος.

Τα τελευταία χρόνια η ιατρική έρευνα πάνω στην παθοφυσιολογία της κυτταρίτιδας έδειξε ότι σημαντικό ρόλο για τη δημιουργία της, παίζει η συσσώρευση σιδήρου και αιμοσιδηρίνης στον υποδόριο ιστό, ουσίες που φαίνεται να έχουν τοξική δράση στη μικροκυκλοφορία και τη λειτουργία των λιποκυττάρων. Μελέτες κατά τις οποίες χορηγήθηκαν ουσίες που μειώνουν τη συγκέντρωση των ουσιών αυτών στον υποδόριο ιστό, έδειξαν εξαιρετική βελτίωση της κυτταρίτιδας.

Μεσοθεραπεία ALIDYA® | Τι είναι & πως δρα η θεραπεία;

Τι είναι το ALIDYA®;

Η εξελιγμένη μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας ALIDYA® (Anti-Lipo Dystrophic Agents) αποτελεί την πλέον αποτελεσματική, μη επεμβατική και ανώδυνη λύση, στο μέχρι τώρα επίμονο και δύσκολο πρόβλημα της κυτταρίτιδας.

Το ALIDYA® είναι ένα πανίσχυρο ενέσιμο βιοτεχνολογικό προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Είναι το αποτέλεσμα των πιο πρόσφατων ερευνών. Βασικό συστατικό του ALIDYA® είναι το EDTA, μια ουσία που δεσμεύει τον σίδηρο και την αιμοσιδιρίνη αναστρέφοντας έτσι την τοξική τους δράση στον υποδόριο ιστό, και αποκαθιστώντας τη φυσιολογική μικροκυκλοφορία και την λειτουργία των λιποκυττάρων. Κατά συνέπεια  εξαλείφει  το φαινόμενο της κυτταρίτιδας.

Πώς γίνεται η θεραπεία με το ALIDYA®;

Η εφαρμογή του ALIDYA® γίνεται με την τεχνική της μεσοθεραπείας, με την έγχυση δηλαδή μικρών ποσοτήτων του διαλύματος επιφανειακά στο δέρμα και στον υποδόριο ιστό. Αρχικά προηγείται ο σχεδιασμός της προβληματικής περιοχής, εντοπίζοντας τα ακριβή σημεία που θα εφαρμοστεί η θεραπεία.

Η  έγχυση του διαλύματος ALIDYA® γίνεται με τη χρήση πολύ λεπτής βελόνας τοπικά, ακριβώς πάνω στην πάσχουσα περιοχή.

Μεσοθεραπεία ALIDYA® | Περιοχές εφαρμογής

Η Ενέσιμη Μεσοθεραπεία ALIDYA®  εφαρμόζεται σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος εντοπίζεται πρόβλημα κυτταρίτιδας και είναι εξαιρετικά αποτελεσματική. Πιο συγκεκριμένα:

 • Μηρούς
 • Γλουτούς
 • Γόνατα (εσωτερικά)
 • Μπράτσα
 • Κοιλιακή χώρα

Συχνές Ερωτήσεις

Ο αριθμός των θεραπειών ποικίλει ανάλογα με την έκταση του προβλήματος, την περιοχή, την ηλικία, και τον βαθμό της κυτταρίτιδας. Για την εξασφάλιση ορατών αποτελεσμάτων  απαιτούνται κατά μέσο όρο 5-7 συνεδρίες και πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση. Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, 1-2 εφαρμογές ενδέχεται να επαναληφθούν ως θεραπεία συντήρησης.

Τα αποτελέσματα είναι γρήγορα και ορατά από τις πρώτες εφαρμογές. Οι ιστοί απαλλάσσονται από τοξίνες, η επιδερμίδα γίνεται πιο λεία, ελαστική και σφριγηλή, το τοπικό πάχος μειώνεται αισθητά, η κυτταρίτιδα εξαφανίζεται. Το σώμα σας έχει πλέον αναδιαμορφωθεί και έχετε απαλλαγεί οριστικά από το επίμονο πρόβλημα της κυτταρίτιδας.

Μετά την εφαρμογή πιθανώς να εμφανιστούν στο δέρμα μικρές μελανιές, ή ελαφριά ερυθρότητα στα σημεία όπου έγιναν οι εγχύσεις. Πρόκειται για παροδικά φαινόμενα που υποχωρούν μετά από λίγες ημέρες.
Για τις επόμενες 12 ώρες αποφύγετε την εφαρμογή καλλυντικών στην περιοχή της θεραπείας, καθώς και την έκθεση σε πηγές θερμότητας (ηλιοθεραπεία, σάουνα, σολάριουμ κλπ).

Το ALIDYA® πρέπει να εφαρμόζεται σε υγιή άτομα και όχι σε ασθενείς με οξείες ή χρόνιες παθολογίες εντός ή γύρω από την περιοχή που πρόκειται να δεχτεί τη θεραπεία. Για προληπτικούς λόγους, δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε ασθενείς με ιστορικό αναφυλαξίας ή διάφορων αλλεργικών αντιδράσεων, σε ασθενείς που έχουν προσβληθεί από σοβαρές οργανικές ή συστηματικές παθήσεις –συμπεριλαμβανομένων αυτοάνοσων ασθενειών – και σε γυναίκες που είναι έγκυες ή θηλάζουν.

Μεσοθεραπεία ALIDYA® | Αποτελέσματα της θεραπείας

 • Καταπολεμάει την όψη φλοιού πορτοκαλιού
 • Βελτιώνει την όψη των ουλών και των ραγάδων
 • Αυξάνει την ελαστικότητα και καταστρέφει τις ινώδεις δοκίδες
 • Ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου
 • Αναζωογονεί το δέρμα
 • Απομακρύνει την συσσώρευση τοξικών ουσιών
 • Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος
 • Διαθέτει αντιοξειδωτική δράση
 • Συμβάλλει στην βελτίωση της οξυγόνωσης του ιστού

Πριν και μετά

Bionome Health Club
Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.

Συνδύασε τη Μεσοθεραπεία Κυτταρίτιδας ALIDYA® με μία από τις ακόλουθες θεραπείες

kryokontur σε γυναίκα ξαπλωμένηRead more +19 Φεβρουαρίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδύασε μετά την εγκυμοσύνη, Συνδυασμός Coax Med CRF Body, Συνδυασμός Exilis Elite, Συνδυασμός Morpeous8, Συνδυασμός SPM Vacuum Press, Συνδυασμός Κρουστικό Υπέρηχο, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

Κρυολιπόλυση – Kryokontur Plus

Εφαρμογή Morpheus8 στα πόδια γυναίκαςRead more +29 Μαρτίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδυασμός Coax Med CRF Body, Συνδυασμός Exilis Elite, Συνδυασμός SPM bust, Συνδυασμός SPM Vacuum Press, Συνδυασμός Κρουστικό Υπέρηχο, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

Morpheus8 Body

εφαρμογή exilis σε γυναικείο μπράτσοRead more +16 Μαρτίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδύασε μετά την εγκυμοσύνη, Συνδυασμός Coax Med CRF Body, Συνδυασμός SPM bust, Συνδυασμός Κρουστικό Υπέρηχο, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

Θερμολιπόλυση Exilis Elite

coaxmed γυναίκα μετράει το σώμα τηςRead more +16 Μαρτίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδυασμός SPM Vacuum Press, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

CoaxMed CRF body

Εφαρμογή με Κρουστικό Υπέρηχο σε γυναικείο σώμαRead more +15 Μαρτίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδυασμός Coax Med CRF Body, Συνδυασμός Exilis Elite, Συνδυασμός SPM Vacuum Press, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

Θεραπεία Κυτταρίτιδας με Κρουστικό Υπέρηχο

Γυναίκα με το μηχανημα hypoxiRead more +15 Μαρτίου 2023 By netadmin in Θεραπείες Σώματος, Συνδυασμός Exilis Elite, Τοπικό Πάχος - Κυτταρίτιδα

Μέθοδος Hypoxi

Bionome Health Club

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στα 210 9011095 - 210 9020854 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP