Θεραπεία με Εξωσώματα (Exosomes)

Η επαναστατική θεραπεία που έχει ταυτιστεί με την αναγεννητική αισθητική ιατρική!

To bionome health club ακολουθώντας πιστά όλες τις εξελίξεις στον χώρο της αισθητικής ιατρικής, καλωσορίζει την κορυφαία θεραπεία αντιγήρανσης Exosome Therapy.

Η τελευταία εξέλιξη της αναγεννητικής και αισθητικής ιατρικής χρησιμοποιεί βιοϋλικά από τα ίδια τα κύτταρα και βασίζεται στα εξωσώματα και τη δυνατότητά τους να επικοινωνούν με τα κύτταρα του οργανισμού. Τα εξωσώματα επανεργοποιούν τα ανενεργά κύτταρα και τα οδηγούν να αναλάβουν και πάλι την αρχέγονη αποστολή τους: την επισκευή προβλημάτων του δέρματος και την αυτοΐασή του.

Η Θεραπεία με Εξωσώματα είναι μία πραγματική επανάσταση για την αντιμετώπιση των σημαδιών γήρανσης και η εφαρμογή της αναμένεται να δώσει θαυμαστά αποτελέσματα στη λείανση των ρυτίδων, στη λεύκανση και τη σύσφιξη του οβάλ του προσώπου, αλλά και στη βελτίωση της υφής της επιδερμίδας!

Τα αποτελέσματα των κλινικών μελετών που δείχνουν ότι επιτυγχάνει να ενεργοποιήσει τα κύτταρα του δέρματός για να παράγουν έως και 300% περισσότερη ελαστίνη και έως 600% περισσότερο κολλαγόνο, αρκούν για να πείσουν και τους πιο επιφυλακτικούς υποψηφίους λήπτες της θεραπείας.

Τι είναι τα εξωσώματα;

Τα εξωσώματα (exosomes) είναι εξωκυτταρικά κυστίδια νανομεγέθους που παράγονται μέσα στο κυτταρόπλασμα, κυρίως στα βλαστοκύτταρα. Περιέχουν σημαντικά λιπίδια, πρωτεΐνες, αμινοξέα, πεπτίδια και πλήθος αυξητικών παραγόντων. Τα εξωσώματα λειτουργούν στον οργανισμό ως φυσικοί αγγελιοφόροι - μεσολαβητές της διακυτταρικής επικοινωνίας και μεταφέρουν το πολύτιμο φορτίο τους στα κύτταρα-στόχους. Αυτοί οι μεσοκυττάριοι αγγελιαφόροι, υπάρχουν φυσιολογικά σε κάθε κύτταρο του ανθρώπινου σώματος, αλλά και σε κάθε ζωντανό οργανισμό.

Μέσω αυτής της κυτταρικής επικοινωνίας, καταφέρνουν να επανεργοποιήσουν ακόμα και κύτταρα που έχουν σταματήσει να λειτουργούν, προάγοντας την αναγέννηση και την αναζωογόνηση σε βαθύτερο επίπεδο ώστε να ξεκινήσει ουσιαστικά η διαδικασία της βιοαναδόμησης του δέρματος. Τα εξωσώματα (exosomes) άρχισαν να παράγονται από το 2022 σε ειδικά εργαστήρια μετά από πολυετή έρευνα και συνεργασία πολλών επιστημόνων και με τη χρήση της σύγχρονης βιοτεχνολογίας.

Είναι αυτή τη στιγμή ότι πιο σύγχρονο και καινοτόμο έχει παραχθεί για την αναγεννητική και αισθητική ιατρική. Είναι οργανικά, πανίσχυρα και απολύτως ασφαλή.

Ενισχύοντας το δέρμα με εξωσώματα, στην ουσία αναγκάζουμε τα δικά του κύτταρα να επανεργοποιηθούν και να παράγουν το αποτέλεσμα που πρέπει: να επιδιορθώσουν τις βλάβες που έχει υποστεί και να βελτιώσουν έτσι την υγεία και την όψη του, επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα αντιγήρανσης.

τι είναι τα εξωσώματα

Exosomes Therapy | Τι προσφέρει η θεραπεία

Η εξαιρετικά αποτελεσματική και ανανεωτική η εφαρμογή της θεραπείας με εξωσώματα στο δέρμα έχει άμεσο, θεαματικό αποτέλεσμα και προσφέρει:

 • Ενισχύει τους φυσικούς μηχανισμούς επούλωσής του με την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης
 • Βοηθά στη μείωση του οξειδωτικού στρες & παρεμποδίζει η δημιουργία των ελεύθερων ριζών.
 • Αυξάνει το πάχος του δέρματος
 • Μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων
 • Βελτιώνει την υφή και τον τόνο του
 • Απαλύνει τους μαύρους κύκλους
 • Παρεμποδίζει τη σύνθεση της μελανίνης & ουσιαστικά αντιμετωπίζει τηνυπερμελάγχρωση και το μέλασμα
 • Δημιουργεί προστατευτικό δερματικό φραγμό έναντι της ηλιακής ακτινοβολίας.
 • Προκαλεί επιδερμική σύσφιξη, καθώς αυξάνει την ελαστικότητα & σφριγηλότητα  του δέρματος προσφέροντας αποτέλεσμα lifting
 • Εξαφανίζει τη θαμπή όψη και προσφέρει φωτεινότητα & λάμψη στην επιδερμίδα
 • Προσφέρει ενυδάτωση & θρέψη του δέρματος
 • Περιορίζει τη φλεγμονή και μειώνει την ερυθρότητα που προκαλεί η ακμή και η ροδόχρους ακμή
 • Μειώνει σημαντικά το χρόνο επούλωσης μιας επεμβατικής θεραπείας ή ενός χειρουργείου πχ facelift

Θεραπεία με Εξωσώματα | Σημεία Εφαρμογής

Η θεραπεία με εξωσώματα βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος και προάγει μια πιο νεανική, λαμπερή εμφάνιση σε όποιο σημείο και αν εφαρμοστεί. Αποδίδει τα μέγιστα όταν συνδυάζεται με θεραπεία Morpheus8  στη signature θεραπεία μας Morpheusomes που εφαρμόζουμε στο bionome health club.

Οι περιοχές που επιλέγονται συχνότερα είναι:

 • Πρόσωπο
 • Λαιμός
 • Ντεκολτέ
 • Χέρια
 • Κοιλιά
 • Γόνατα
 • Τριχωτό Κεφαλής

P198 ExoHealer™ Mega Exosomes Skin Booster

a pharmaceutical brand with 2nd generation exosomes

Το πιο ορατό αποτέλεσμα που παρέχεται από νεαρά βλαστοκύτταρα

Το P198 ExoHealer™ που χρησιμοποιούμε στο bionome health club είναι 2ης γενιάς εξωσώματα και έχουν απομονωθεί από τα νεότερα βλαστοκύτταρα (0 χρόνων) που έχουν ποτέ χρησιμοποιηθεί για το σκοπό αυτό. Πρόκειται για την μεγαλύτερη καλλιέργεια (5.4 δις) βλαστοκυττάρων.
Η εργαστηριακή τους επεξεργασία περιλαμβάνει τριπλή πατενταρισμένη μέθοδο (USC1994-CM™) υπερφυγοκέντρησης, μικροδιήθησης και χρωματογραφίας.

Για το λόγο αυτό, το P198 ExoHealer™ περιέχει :

 • 49.20 δις (5 πλάσια ποσότητα από το μέσο όρο αντίστοιχων σκευασμάτων)
 • 100% καθαρότητα (χωρίς προσμίξεις)
 • 14 φορές πιο πλούσιο σε ενεργά συστατικά για άμυνα και αναδόμηση του δέρματος
 • 8 φορές πιο πλούσιο σε επιδερμικούς αυξητικούς παράγοντες (ΕGF)
 • Νανοσωματίδιο  1/1700 του μεγέθους των πόρων
 • 170% ενεργοποίηση κυτταρικής αναγεννητικής διαδικασίας

Περιλαμβάνει 60 φορές μεγαλύτερη ποσότητα αυξητικών παραγόντων (GDF-11) γνωστό και ως κλειδί της νεότητας.

Skin booster με εξωσώματα

Εξωσώματα ή PRP;

Το PRP (Platelet Rich Plasma) θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η πρόδρομη θεραπεία των εξωσωμάτων. Το PRP προκύπτει μετά από επεξεργασία του αίματος και είναι πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια, τα οποία χάρη στην περιεκτικότητά τους σε αυξητικούς παράγοντες αμβλύνουν τις ρυτίδες, ενισχύουν το πάχος του δέρματος, βελτιώνουν τον τόνο και την υφή του, μειώνουν τους διεσταλμένους πόρους και τις ουλές. Αποτελέσματα που προσφέρει και η θεραπεία με τα εξωσώματα σε μεγαλύτερο όμως βαθμό.

Ποια η διαφορά τους; Το PRP περιέχει 8 με 10 αυξητικούς παράγοντες, ενώ τα εξωσώματα περιέχουν πάνω από 1.470 διαφορετικούς αυξητικούς παράγοντες. Επιπλέον, τα εξωσώματα πέρα από το δικό τους ευεργετικό «φορτίο» έχουν την ιδιότητα να «ξυπνούν» και τα υπόλοιπα κύτταρα μέσω της διακυτταρικής επικοινωνίας και να ενεργοποιούν συνολικότερα τις αντιγηραντικές διαδικασίες.

Exosomes Therapy | Πως γίνεται η θεραπεία

Τα εξωσώματα είναι σημαντικό να φτάσουν όσο πιο βαθιά στο δέρμα γίνεται προκειμένου να ξεκινήσουν το έργο τους. Μέχρι τώρα, εφαρμόζονται δύο διαφορετικοί τρόποι για να επιτευχθεί αυτό.

Microneedling

Οι μικροσκοπικές βελόνες δημιουργούν μικροδιαύλους στην επιφάνεια του δέρματος μέσω των οποίων τα εξωσώματα φθάνουν στα βαθύτερα στρώματα του, απορροφώνται καλύτερα και μεγιστοποιείται η αποτελεσματικότητά τους.
Στο bionome health club χρησιμοποιούμε αποκλειστικά το Skinpen, το οποίο αποτελεί την τέταρτη γενιά αυτής της επαναστατικής τεχνολογίας και είναι η πιο γρήγορη αυτόματη ψηφιακή συσκευή microneedling.

Ενέσιμα

Για πιο στοχευμένη και εντατική αναζωογόνηση, τα εξωσώματα μπορούν να εγχυθούν απευθείας σε συγκεκριμένες περιοχές του προσώπου. Αυτή η τεχνική επιτρέπει την ακριβή παράδοση των εξωσωμάτων σε βαθύτερα στρώματα του δέρματος, διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου και προάγοντας τη συνολική αναζωογόνηση του δέρματος.

Θεραπεία με Εξωσώματα | Συχνές Ερωτήσεις

Οποιοσδήποτε επιθυμεί τη συνολική υγεία του δέρματός του, μπορεί να επωφεληθεί από την θεραπεία Εξωσωμάτων και από το μεγάλο εύρος των πλεονεκτημάτων της.

Η θεραπεία αυτή είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος, ανεξάρτητα από τον τόνο και την απόχρωσή του. Απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες κάθε ηλικίας.

Η θεραπεία με εξωσώματα στο δέρμα βοηθά σημαντικά στη μείωση προβλημάτων, όπως η χαλάρωση του δέρματος, η εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, η θαμπάδα και η ξηρότητα, τα σημάδια φωτογήρανσης, οι διεσταλμένοι πόροι, οι δυσχρωμίες κάθε είδους, οι χρόνιοι ερεθισμοί του δέρματος, η ακμή και η ροδόχρους ακμή, αλλά και η τριχόπτωση.

Η θεραπεία είναι απόλυτα ασφαλής.
Το σκεύασμα εξωσωμάτων που χρησιμοποιούμε στο bionome health club P198 ExoHealer™ είναι νομικά κατοχυρωμένο που περιλαμβάνει εξωσώματα 2ης γενιάς που έχουν προκύψει με την πατενταρισμένη μέθοδο μικροδιήθησης USC 1994-CM™ και έχουν κερδίσει το σεβασμό της επιστημονικής κοινότητας με πάνω από 290 δημοσιευμένες κλινικές μελέτες.
Χρησιμοποιείται σε κορυφαίες κλινικές παγκοσμίως και εγγυάται  την καθαρότητα και αποτελεσματικότητα τους στην αναγέννηση της επιδερμίδας και του τριχωτού της κεφαλής.

Η θεραπεία είναι ανώδυνη και απολύτως ανεκτή από τον λήπτη αφού πρόκειται για μη επεμβατική θεραπεία. Δεν χρειάζεται αναισθησία &  δεν υπάρχουν παρενέργειες. Ενώ αμέσως μετά την θεραπεία μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες αποφεύγοντας μόνο την έντονη έκθεση στον ήλιο.

Πριν
Είναι σημαντικό να ληφθούν μερικές προφυλάξεις πριν την εφαρμογή με microneedling ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα στην θεραπεία.
Ο λήπτης της θεραπείας πρέπει να αποφύγει 3 μέρες με 1 εβδομάδα πριν το ραντεβού για τη θεραπεία προϊόντα με ενεργά συστατικά όπως τοπικά ρετινοειδή, τοπικά οξέα, τοπικά απολεπιστικά.

Μετά

 • Αποφύγετε να αγγίζετε ή να πλένετε το πρόσωπό σας για 4 ώρες.
 • Ελαχιστοποιήστε την έκθεσή σας στον ήλιο και μην ξεχνάτε σε καμία περίπτωση το αντηλιακό σας.
 • Αποφύγετε το μακιγιάζ για 12 ώρες.
 • Αποφύγετε οποιαδήποτε άλλη περιποίηση προσώπου για 72 ώρες.

Η θεραπεία αναγέννησης δέρματος με το P198 ExoHealer™ διαρκεί 30-60 λεπτά, είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και προσφέρει αποτέλεσμα σε:

 • Αντιγήρανση
 • Ακμή
 • Υπερμελάγχρωση
 • Ουλές
 • Ραγάδες
 • Αναγέννηση τριχωτού κεφαλής

Η θεραπεία με εξωσώματα μπορεί να εφαρμοστεί όλο το χρόνο.
Ανάλογα με το περιστατικό που αντιμετωπίζουμε, συνήθως συστήνουμε 3  συνεδρίες τον χρόνο, αλλά ο ακριβής αριθμός θα καθοριστεί από τον skin expert που σας παρακολουθεί,  βάσει της κατάστασης του δέρματός σας και των αναγκών σας.

Ακόμη και με μία συνεδρία Exosome Therapy, με microneedling ή σε συνδυασμό με Morpheus8, την signature θεραπεία μας Morpheusomes θα παρατηρήσετε θεαματικές αλλαγές στο δέρμα σας μετά από τις πρώτες κιόλας 15 μέρες και με την πάροδο του χρόνου το αποτέλεσμα θα γίνεται όλο και καλύτερο.

Συνήθως μετά από 3 θεραπείες ανά 2 εβδομάδες, τα αποτελέσματα είναι πλήρως αισθητά.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας  διαρκούν 10-12 μήνες.

Θεραπεία με Εξωσώματα | Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα των 290 δημοσιευμένων κλινικών μελετών, δείχνουν ότι η θεραπεία με εξωσώματα επιτυγχάνει να ενεργοποιήσει τα κύτταρα του δέρματος για να παράγουν έως και 300% περισσότερη ελαστίνη και έως 600% περισσότερο κολλαγόνο, αρκούν για να πείσουν και τους πιο επιφυλακτικούς υποψηφίους λήπτες της θεραπείας.

Το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό, το περίγραμμα του προσώπου πιο σφιχτό και το πρόσωπο πιο φωτεινό και νεανικό.

Bionome Health Club
Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.

Bionome Health Club

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στα 210 9011095 - 210 9020854 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP