Φροντίδα κατά την εγκυμοσύνη

Η εγκυμοσύνη είναι μια από τις καλύτερες περιόδους στη ζωή της γυναίκας. Ειδικά μετά το πρώτο τρίμηνο που τα αρνητικά συμπτώματα (ναυτίες, κούραση) μειώνονται σημαντικά ή και εξαφανίζονται, παρατηρείται μια έντονη ευεξία και αρκετά ανεβασμένη ψυχολογία.
Είναι λοιπόν μια κατάλληλη περίοδος να μας επισκεφθείτε, για να σας ενημερώσουμε για την προληπτική φροντίδα που θα πρέπει να ακολουθήσετε για το σώμα σας, προκειμένου να διατηρηθεί στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

Το Σώμα σας χρειάζεται ενυδάτωση!

Απαραίτητο ξεκίνημα είναι η συνεχής αναπλήρωση της υγρασίας του δέρματος στο σώμα και κυρίως στην περιοχή της κοιλιάς, η οποία δεν σταματάει να μεγαλώνει.

Με τη χρήση των κατάλληλων ενυδατικών και συσφικτικών προϊόντων χωρίς χημικά συντηρητικά, θα αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις όπως χαλάρωση και ραγάδες στη περιοχή της κοιλιάς και του στήθους.

Επίσης μπορείτε να επιλέξετε κάποια από τις επιλεγμένες περιποιήσεις SPA - Massage, για στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης της ψυχής και του σώματος. Το μυστικό τους είναι κρυμμένο στις ευεργετικές ιδιότητες και τη δύναμη του νερού, και κυρίως μέσα στις ολιστικές εναλλακτικές θεραπείες που αφορούν την ανθρώπινη ύπαρξη. Για ξεκούραση, ενυδάτωση, σύσφιξη και απομάκρυνση του στρες, αφεθείτε στα χέρια του εξειδικευμένου προσωπικού μας.

Παράλληλα είναι πάρα πολύ σημαντικό, να ακολουθήσετε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, προκειμένου να αποφύγετε τα περιττά κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Φροντίδα για εγκυμοσύνη στην κοιλιά

Αλλά και το Πρόσωπο σας χρειάζεται την απαραίτητη φροντίδα!

Η διατήρηση της υγρασίας και στο πρόσωπο είναι πολύ σημαντική κατά την περίοδο αυτή. Ο καθαρισμός του προσώπου σας σε συνδυασμό με κάποια θεραπεία ενυδάτωσης θα σας προσδώσουν την λάμψη που χρειάζεστε, προκειμένου να απολαμβάνετε και να σας απολαμβάνουν ίσως στην καλύτερη περίοδο της ζωή σας.

 

Στο bionome  health club, γνωρίζουμε καλά τις ανάγκες της μέλλουσας και της νέας μητέρας και μπορούμε να σας προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα θεραπειών για το σώμα και το πρόσωπο, ικανή να καλύψει την κάθε σας ανάγκη είτε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, είτε μετά την ολοκλήρωσή της.

Bionome Health Club
Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.

Bionome Health Club

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στα 210 9011095 - 210 9020854 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP