Κατά την πρώτη σας επίσκεψη

Επιστημονική Διάγνωση – Υπεύθυνη Ενημέρωση -  Επιλογή θεραπείας

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε, ότι για τη επιλογή και την επιτυχημένη ολοκλήρωση ενός προγράμματος αντιμετώπισης δερματικών παθήσεων στο πρόσωπο ή αισθητικών ατελειών στο σώμα, η σωστή & επιστημονική  διάγνωση  παίζει πρωταρχικό  ρόλο.

Στο bionome health club,  δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε αυτή την πρώτη σας επίσκεψη και θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι απλά μια ενημέρωση και η συμπλήρωση μιας φόρμας  ιστορικού πελάτη.

Η Κα Δαμιανού υπεύθυνη και ιδρυτής του bionome health club, θα σας ενημερώσει προσωπικά, και θα σας προτείνει λύση για το πρόβλημα που σας απασχολεί στα πλαίσια μια ολιστικής προσέγγισης.

Σε αυτή μας τη συνάντηση, θα έχουμε την δυνατότητα να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας σχετικά με το αισθητικό πρόβλημα που σας απασχολεί  και να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε μια σαφή και συνολική εικόνα του δέρματός σας αλλά και της υγείας του σώματος, προτείνοντας τις ενδεδειγμένες λύσεις.

Επίσης, στην  συνάντηση αυτή, θα συζητήσουμε θέματα όπως οι στόχοι που θέτετε για το αποτέλεσμα, ο προϋπολογισμός σας για το πρόγραμμα θεραπειών,  και η συνολική αυτοεκτίμησή σας, στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να σχεδιάσουμε μαζί ένα εξατομικευμένο πρωτόκολλο θεραπειών.

Η ολιστική μας προσέγγιση, περιλαμβάνει τα ακόλουθα στάδια:

  • Επιστημονική διάγνωση
  • Υπεύθυνη ενημέρωση
  • Εξατομικευμένο πρωτόκολλο θεραπείας

Σε ότι αφορά το πρόσωπο, η διάγνωση γίνεται  με το σύγχρονο διαγνωστικό ψηφιακό σύστημα  3D LifeViz  και σας παρέχουμε μια πλήρη ανάλυση των βλαβών του δέρματος όχι μόνο επιφανειακά αλλά και στα πιο βαθιά στρώματα του δέρματος.

Στη συνέχεια και με βάση τα αποτελέσματα της διάγνωσης, θα έχουμε την ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε τις διαφορετικές επιλογές  θεραπειών που σας προτείνουμε. Μόλις ολοκληρωθεί το θεραπευτικό πρωτόκολλο το αποτέλεσμα μπορεί να συγκριθεί με την αρχική κατάσταση του δέρματος.

Σε ότι αφορά το σώμα σας,  η διάγνωση γίνεται  με το Νο1 BIA Brand Παγκοσμίως Tanita MC 780 MA, με πωλήσεις πάνω από 20 εκατ. συσκευές. Το διαγνωστικό σύστημα της Tanita 780 MA έχει δημιουργηθεί με βάση τις ανάγκες του επαγγελματία υγείας, είτε σχετίζεται με τον έλεγχο του βάρους ή τη βελτίωση του επιπέδου της φυσικής κατάστασης. Βοηθά στην καλύτερη κατανόηση του πώς η αλλαγή στον τρόπο ζωής επηρεάζει το σώμα. Μεταξύ των άλλων παρέχει μετρήσεις : για ολόκληρο το σώμα,  Τμηματικές μετρήσεις για κάθε χέρι, για κάθε πόδι και για τον κορμό, Αξιολόγηση Ισορροπίας Σώματος.

Η ενημέρωση και κλινική εξέταση είναι εντελώς δωρεάν!

Στο bionome health club, δεν επιθυμούμε η σχέση μας να είναι απρόσωπη και αυστηρά επαγγελματική, αλλά μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης, που θα δίνει λύση στα προβλήματα της εμφάνισης και της υγείας σας διαχρονικά.  Αυτή είναι η φιλοσοφία μας.

Στόχος μας είναι να χτίσουμε μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης!

TOP