Morpheus8 | Τι είναι;

Η πιο δημοφιλής θεραπεία των Stars του Hollywood!

Το MORPHEUS8 είναι η κορυφαία fractional θεραπεία για απόλυτη σύσφιγξη του δέρματος, καθώς διεγείρει στο μέγιστο την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στις υποκείμενες στιβάδες του. Στοχεύοντας στα βαθύτερα στρώματα, οι ιστοί του προσώπου και του σώματος μπορούν να αναδιαμορφωθούν και να αποκαλύψουν μια πιο λαμπερή και νεανική όψη της επιδερμίδας.

Είναι κατάλληλο για σύσφιξη, διόρθωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, βελτίωση ουλών (πχ ακμής, χειρουργικές ουλές, ραγάδες) ακόμα και για ενεργή ακμή. Είναι εγκεκριμένη θεραπεία από τον FDA.

Η θεραπεία με το Morpheus8 είναι κατάλληλη για γυναίκες και άνδρες χωρίς κανένα περιορισμό στην ηλικία, και αποτελεί την κορυφαία λύση αναγεννητικής ιατρικής για όσους επιζητούν μία ολοκληρωμένη αισθητική βελτίωση σε πρόσωπο και σώμα.

Morpheus8 |Η καινοτομία του και τι επιτυγχάνει;

H "Επανάσταση" στην Τεχνολογία Fractional Needling RF!

Το Morpheus8 είναι μια θεραπεία ανάπλασης που βελτιώνει την ποιότητα και υφή του δέρματος, επιβραδύνει τις επιπτώσεις της γήρανσης και επαναφέρει στο δέρμα τη νεανική του εμφάνιση.  Μπορεί να γίνει όλο το χρόνο σε πρόσωπο ή σώμα και μπορεί να εφαρμοστεί και σε πιο σκουρόχρωμα δέρματα. Πρόκειται για μία θεραπεία που στοχεύει στη διέγερση των ινοβαστών που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη και χαρίζουν στιλπνότητα και νεανικότητα στο δέρμα.

Το Morpheus8 είναι μια ελάχιστα επεμβατική τεχνολογία επιδερμικής ανάπλασης και υποδερμικής λιπώδους αναδιαμόρφωσης (SARD). Πρόκειται για κλινικά αποδεδειγμένη κλασματική τεχνολογία που έχει σχεδιαστεί για την αναδιαμόρφωση των ιστών του προσώπου και του σώματος. Ο μοναδικός πατενταρισμένος σχεδιασμός της, επιτρέπει την ομοιόμορφη κατανομή της ενέργειας RF μέσω διπολικών συστοιχιών ηλεκτροδίων (ακίδων) σε διαφορετικά βάθη διείσδυσης με αποτέλεσμα την τοπική θέρμανση και πήξη του ιστού.

Κατά την εφαρμογή, χρησιμοποιείται μια κεφαλή από 24 μικρο-βελόνες οι οποίες ρυθμίζονται εξατομικευμένα ανάλογα με τις ανάγκες του περιστατικού και διεισδύουν σε βάθος από 1 έως 7mm. Έτσι ανανεώνουν τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος χωρίς σχεδόν καθόλου αποθεραπεία.

Το Morpheus8 είναι η ιδανική λύση για τη στόχευση μικρών, δυσπρόσιτων περιοχών ιστού (πχ. αγκώνες & γόνατα).

Morpheus8|Διαδικασία Θεραπείας

Προετοιμασία πριν την εφαρμογή

Αρχικά γίνεται εφαρμογή τοπικής αναισθητικής κρέμας στις υπό θεραπεία περιοχές για περίπου 30 λεπτά. Ακολουθεί καλός καθαρισμός της περιοχής στην οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί η εφαρμογή του Morpheus8.

Εφαρμογή Morpheus8

Στη συνέχεια χρησιμοποιείται η ειδική κεφαλή του Morpheus8 - αποκλειστικής χρήσης για κάθε ασθενή -  που περιλαμβάνει μικρό-βελόνες  οι οποίες ρυθμίζονται εξατομικευμένα και διεισδύουν σε βάθος έως 7mm, στοχεύοντας στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.

Οι ρυθμίσεις του Morpheus8, μας επιτρέπουν να επιλέξουμε το βάθος που πρέπει να διεισδύσουν οι βελόνες στο δέρμα, ανάλογα με το περιστατικό και την περιοχή που χρήζει θεραπείας. Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, η κεφαλή του Morpheus8 μετακινείται από σημείο σε σημείο, μέχρι να καλυφθεί όλη η έκταση της περιοχής .

Κάθε φορά που οι μικρό-βελόνες διεισδύουν στο δέρμα, διοχετεύουν ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων προκειμένου να εξαναγκάσουν τα κύτταρα σε άμεση παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, χωρίς τη δυσάρεστη θερμική βλάβη που προκαλούν πολλές φορές τα κλασικά Fractional Lasers.

Έτσι, ξεκινά η ανάπλαση του δέρματος με φυσικό τρόπο, αφού ο ίδιος ο οργανισμός παρέχει όλες τις ουσίες που χρειάζεται για να ενισχυθεί η αυξημένη και ταχύτερη ανανέωση των κυττάρων.

Το αποτέλεσμα είναι ότι η επιδερμίδα λειαίνει, λεπτές γραμμές, ρυτίδες, και ουλές αμβλύνονται, ενώ παράλληλα επιτυγχάνουμε τη διόρθωση μελαγχρωματικών αλλοιώσεων όπως κηλίδες, πανάδες, μέλασμα.

Η μεγάλη ταχύτητα με την οποία εισέρχονται οι βελόνες στο δέρμα, καθιστά την θεραπεία του Morpheus8 αρκετά ανεκτή, ενώ ταυτόχρονα μειώνει τον τραυματισμό του και εξασφαλίζει την ομοιόμορφη εφαρμογή της θεραπείας. Κατά την εφαρμογή χορηγείται κρύος αέρας στην περιοχή, σύμφωνα με τις παραμέτρους της θεραπείας και την κρίση του ειδικού.

Μετά την Εφαρμογή

Γίνεται εφαρμογή ειδικής καταπραϋντικής ενυδατικής κρέμας, ώστε ο τυχόν ερεθισμός που προέκυψε από την εφαρμογή του Morpheus8, να υποχωρήσει μέσα στις επόμενες 24-48 ώρες.

Morpheus8| Περιοχές Εφαρμογής

Το Morpheus8 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε περιοχή μπορεί να επωφεληθεί από την ανάπλαση και την νεοκολλαγένεση. Οι πιο συνηθισμένες περιοχές εφαρμογής θεραπείας είναι:

 • Πρόσωπο
 • Λαιμός
 • Ντεκολτέ
 • Περιοφθαλμική πριοχή (Χρησιμοποιείται προκειμένου να αντιμετωπίσουμε βλεφαρόπτωση μαύρους κύκλους και σακούλες ματιών)

& Στο Σώμα

Επιτυγχάνει ολικό lifting, εξάλειψη κυτταρίτιδας και τοπικού λίπους στις εξής περιοχές:

 • Κοιλιά
 • Πλαϊνά μέσης
 • Γλουτούς
 • Μηρούς
 • Προσαγωγούς
 • Γόνατα
 • Μπράτσα
 • Αγκώνες

Morpheus8 | Ιδανικά Περιστατικά για Θεραπεία

Χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία του, το Morpheus8 Fractional Needling RF αντιμετωπίζει αποτελεσματικά:

 • Χαλάρωση του δέρματος σε Πρόσωπο & Σώμα
 • Βαθιές γραμμές & ρυτίδες Προσώπου
 • Ακμή & Ουλές Ακμής
 • Ηλιακές Βλάβες (Δυσχρωμίες, Πανάδες,Μέλασμα)
 • Ακανόνιστο τόνο & υφή του δέρματος
 • Διεσταλμένους πόρους
 • Ραγάδες Εγκυμοσύνης ή λόγω αλλαγής σωματικού βάρους

Συχνές Ερωτήσεις

Η θεραπεία με το Morpheus8 είναι κατάλληλη για γυναίκες και άνδρες χωρίς κανένα περιορισμό στην ηλικία, και αποτελεί την κορυφαία λύση αναγεννητικής ιατρικής για όσους επιζητούν μία ολοκληρωμένη αισθητική βελτίωση σε πρόσωπο και σώμα.

Η εξελιγμένη  τεχνολογία του Morpheus8 μας επιτρέπει την χρήση του σε όλους τους τύπους δέρματος, με ασφάλεια, συμπεριλαμβανομένων των ευαίσθητων και σκουρόχρωμων.

Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί όλο τον χρόνο, ωστόσο συνιστάται οι συνεδρίες να γίνονται σε περιόδους που δεν υπάρχει μεγάλη έκθεση στον ήλιο.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να αποφεύγεται η υπερβολική έκθεση στον ήλιο κατά τη διάρκεια και ενδιάμεσα  των συνεδριών και είναι απαραίτητη η χρήση αντηλιακού με υψηλό δείκτη προστασίας (30SPF, 50SPF) στις υπό θεραπεία περιοχές.
Η θεραπεία δεν ενδείκνυται για άτομα που αντιμετωπίζουν ενεργή δερματική λοίμωξη, και σε γυναίκες που είναι έγκυος ή θηλάζουν.

Το Morpheus8 είναι απόλυτα ασφαλής. Έχει την έγκριση του Αμερικάνικου Οργανισμού Φαρμάκων (FDA) ως η μοναδική τεχνολογία λιπώδους υποδόριας αναδιαμόρφωσης, που επιτυγχάνει βαθύτερη κατά 4mm διείσδυση των ακίδων στο δέρμα από οποιαδήποτε άλλη παρόμοια θεραπεία.

Επίσης ακολουθεί αυστηρά τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφάλειας CE.

Πρόκειται για κλινικά αποδεδειγμένη κλασματική τεχνολογία που έχει σχεδιαστεί για την αναδιαμόρφωση των ιστών του προσώπου και του σώματος. Ο μοναδικά πατενταρισμένος σχεδιασμός της, επιτρέπει την ομοιόμορφη κατανομή της ενέργειας RF μέσω διπολικών συστοιχιών ηλεκτροδίων (ακίδων) σε διαφορετικά βάθη διείσδυσης του επιδερμικού ιστού. Επιπλέον, ο χρόνος αποθεραπείας είναι σχεδόν μηδενικός.

Το Morpheus8 είναι μια ελάχιστα επεμβατική θεραπεία επιδερμικής ανάπλασης και υποδερμικής λιπώδους αναδιαμόρφωσης (SARD). Η θεραπεία είναι αρκετά ανεκτή από τον λήπτη, αφού προηγείται πριν την εφαρμογή χρήση αναισθητικής κρέμας τοπικά για 30΄και χορήγηση κρύου αέρα κατά την εφαρμογή.
Δεν υπάρχουν παρενέργειες. Αμέσως μετά την εφαρμογή  η περιοχή παρουσιάζει ελαφρά ερυθρότητα και σε ορισμένες περιπτώσεις ελαφρύ πρήξιμο, ωστόσο υποχωρούν σε 1-2 ημέρες.

Η συνεδρία για όλο το πρόσωπο & λαιμό ή για μια περιοχή του σώματος διαρκεί περίπου 60 λεπτά. Χωρίς να περιλαμβάνεται ο χρόνος δράσης της αναισθητικής κρέμας 30΄.

Συνήθως απαιτούνται 3 συνεδρίες για το πρόσωπο & 3-4 για περιοχή του σώματος, με μεσοδιάστημα ενός μηνός.

Κατά την αξιολόγηση του προβλήματος σας θα σας προτείνουμε τον απαιτούμενο αριθμό συνεδριών που θα προγραμματιστούν βάσει των προσωπικών σας στόχων και αναγκών, ώστε να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα!
Μετά την ολοκλήρωση της σειράς των 3 συνεδριών, προτείνουμε μια συνεδρία συντήρησης μετά από 6 μήνες, για καλύτερη διατήρηση του αποτελέσματος.

Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά μέσα σε λίγες ημέρες, αλλά συνήθως μετά από τρεις εβδομάδες γίνονται απόλυτα εμφανή. Τόσος συνήθως είναι ο χρόνος που απαιτείται για την ανανέωση του κολλαγόνου. Η βελτίωση συνεχίζεται από 3 έως και 6 μήνες μετά τη θεραπεία.
Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι συνεδρίες δρουν αθροιστικά, δηλαδή μετά από κάθε εφαρμογή το αποτέλεσμα γίνεται όλο και καλύτερο!

Μετά τη θεραπεία, το δέρμα στην υπό θεραπεία περιοχή χρειάζεται ενυδάτωση με εφαρμογή ενυδατικής κρέμας.
Συνιστάται να αποφύγετε την άμεση έκθεση στον ήλιο κατά τη διάρκεια κι ενδιάμεσα των συνεδριών.
Σε κάθε περίπτωση, είναι απαραίτητη η χρήση αντηλιακού με υψηλό δείκτη προστασίας (30SPF, 50SPF) καθημερινά.

Morpheus8 | Σημεία υπεροχής της Θεραπείας

 • Η κορυφαία τεχνολογία κλασματικών ραδιοσυχνοτήτων (Fractional RF) με δυνατότητα διείσδυσης της ενέργειας σε βάθος έως 7mm
 • Εξατομικευμένη Θεραπεία
 • Άμεσα αποτελέσματα
 • Ελάχιστος χρόνος αποθεραπείας
 • Εφαρμογή σε όλους τους τύπους δέρματος
 • Ολική αναγέννηση & αναδόμηση του δέρματος
 • Εγκεκριμένη από τον FDA

Εμπειρίες Πελατών για την Θεραπεία με Morpheus8

Bionome Health Club
Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.

Bionome Health Club

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στα 210 9011095 - 210 9020854 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP