Θερμολιπόλυση Exilis Elite Διπλοσάγονο

Το διπλοσάγονο απασχολεί το 70% Ανδρών & Γυναικών, αλλά αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά!

Σε έρευνα που έγινε στις Η.Π.Α. το 70% των ερωτηθέντων ανδρών και γυναικών απάντησε ότι το περίσσιο λίπος στην περιοχή κάτω από το πηγούνι αποτελεί ένα από τα πιο ενοχλητικά αισθητικά τους προβλήματα. Πολλοί μάλιστα δήλωσαν ότι το διπλοσάγονο αποτελεί τον λόγο που αποφεύγουν τις φωτογραφίες.

Οι έντονες γωνίες του προσώπου και το θεληματικό πηγούνι για τους άντρες αποτελούν στοιχεία αρρενωπότητας.  Το διπλοσάγονο δυστυχώς μειώνει την αυτοπεποίθησή τους και αρκετοί επιλέγουν να αφήνουν μούσι για να αποκρύψουν το πρόβλημα. Για τις γυναίκες η εμφάνιση του διπλοσάγονου έχει ιδιαίτερο αντίκτυπο στο προφίλ τους, αφού μειώνει ακόμα περισσότερο τη γωνία που σχηματίζει το πηγούνι με τον λαιμό. Όλοι θέλουν να βλέπουν τον εαυτό τους στον καθρέπτη με ένα τέλειο οβάλ και χωρίς το ανεπιθύμητο διπλοσάγονο.
Στο bionome health club διαθέτουμε τις πιο εξελιγμένες μεθόδους για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του διπλοσάγονου και την διαμόρφωση ενός καλοσχηματισμένου οβάλ προσώπου με απόλυτη ασφάλεια, που θέτει αυτομάτως σε  ανοδική τροχιά την χαμένη σας αυτοπεποίθηση.
Μπορεί να είναι δύσκολο να αποτραπεί η εμφάνισή του, παρ’ όλα αυτά υπάρχει νέα τεχνολογία η οποία μπορεί να βελτιώσει την εικόνα του σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό.
H ελίτ θεραπεία με το Exilis Elite™,  που είναι εγκεκριμένη από τον FDA, είναι μια από τις κορυφαίες επιλογές  και συνδυάζει τις δύο κορυφαίες τεχνολογίες της αισθητικής ιατρικής, μονοπολικές ραδιοσυχνότητες(RF) υπερήχους (US).
Οι Ραδιοσυχνότητες και οι Υπέρηχοι συνδυαστικά, θερμαίνουν σε βάθος τους ιστούς, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα θερμολιπόλυση και σύσφιξη.
Tο ποσοστό βελτίωσης μπορεί να αγγίξει ακόμα και το 80% στην πρώτη κιόλας συνεδρία.

Τι είναι όμως το διπλοσάγονο και που οφείλεται;

Το διπλοσάγονο οφείλεται είτε σε περίσσεια λίπους, είτε σε χαλάρωση του δέρματος ή συνδυασμός αυτών στον τράχηλο (την περιοχή κάτω από το πηγούνι). Tο υποδόριο αυτό λίπος μπορεί να συσσωρευτεί για διάφορους λόγους. Όσοι έχουν οικογενειακό ιστορικό χαλάρωσης του δέρματος ή επίμονου λίπους είναι πιο πιθανό να αναπτύξουν διπλοσάγονο.
Οι διακυμάνσεις του βάρους μπορούν επίσης να δημιουργήσουν διπλοσάγονο καθώς το δέρμα διαστέλλεται και συστέλλεται με την αύξηση ή την απώλεια βάρους. Αν και το αυξημένο σωματικό βάρος αποτελεί επιβαρυντικό παράγοντα, είναι μύθος ότι εμφανίζεται μόνο σε υπέρβαρα άτομα. Διπλοσάγονο μπορεί να έχει και ένα αδύνατο άτομο.
Η ηλικία είναι ένας άλλος παράγοντας στο σχηματισμό διπλοσάγονου, καθώς το δέρμα γίνεται λιγότερο ελαστικό με τα χρόνια και οι μύες εξασθενούν, με αποτέλεσμα να μην έχουν πλέον τη δύναμη να συγκρατήσουν ψηλά την περιοχή κάτω από το πηγούνι. Το διπλοσάγονο είναι σε θέση να διαταράξει το οβάλ σχήμα του προσώπου και παρά το ότι πρόκειται για μία μικρή περιοχή τοπικού λίπους, προσθέτει χρόνια και κιλά στην εξωτερική εμφάνιση ενός ανθρώπου.
Φυσικά, σημαντικός παράγοντας είναι και η διατροφή, όταν αυτή βασίζεται σε πολλά επεξεργασμένα τρόφιμα και ανθυγιεινά λιπαρά. Ακόμα και η κακή στάση του σώματος μπορεί όμως να έχει ως αποτέλεσμα την αποδυνάμωση των μυών του πηγουνιού και του λαιμού.

θεραπεία Διπλοσάγονου exilis

Exilis Elite™ |Η καινοτομία του και τι επιτυγχάνει;

Το BTL Exilis Elite™ είναι το πλέον καινοτόμο σύστημα που χρησιμοποιεί 3ης γενιάς ραδιοσυχνότητα και υπέρηχο, ώστε μπορεί να διοχετεύει μεγάλα ποσά ενέργειας στις επιφανειακές στοιβάδες της επιδερμίδας αλλά και βαθύτερα στο υποδόριο λίπος.
Πρόκειται για κορυφαία και μη επεμβατική θεραπεία. Μέσα σε λίγες μόνο συνεδρίες μπορούμε ταυτόχρονα να επιτύχουμε ανώδυνο λίφτινγκ σε όλο το στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ.
Με θερμολιπόλυση για τοπικό πάχος σε διπλοσάγονο και θεραπεία σύσφιγξης, στο οβάλ προσώπου και τον λαιμό.
Η θερμολιπόλυση με το Exilis Elite™ μπορεί να επέμβει στοχευμένα στις λιποαποθήκες στο πρόσωπο (διπλοσάγονο) αλλά και του σώματος για την εξάλειψη του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας.
Επίσης  το ενσωματωμένο και προηγμένο σύστημα ψύξης που διαθέτουν οι κεφαλές του μηχανήματος καθιστούν την θεραπεία εξαιρετικά ευέλικτη.
Με τις κατάλληλες ρυθμίσεις, μας επιτρέπει να επιλέξουμε με ακρίβεια το βάθος δράσης των ραδιοσυχνοτήτων και των υπερήχων. Έτσι, επεμβαίνουμε με απόλυτη ασφάλεια στο κατάλληλο βάθος του ιστού ανάλογα με την περιοχή του προσώπου ή του σώματος και την θεραπεία που θέλουμε να εφαρμόσουμε.

 • στόχευση βαθύτερα έως και 2,5cm στον υποδόριο λιπώδη ιστό για αποτέλεσμα λιποδιάλυσης
 • στόχευση επιφανειακά στην επιφάνεια του δέρματος, για αποτέλεσμα σύσφιξης
 • ενώ προσφέρεται φυσικά και η δυνατότητα στόχευσης και των δύο για ολικό lifting

Μετά τη θεραπεία οι ιστοί διατηρούν τη θερμότητα για περίπου 12 ώρες, με αποτέλεσμα η δράση σύσφιγξης να συνεχίζεται. Σταδιακά, οι ταλαιπωρημένες ίνες ελαστίνης και κολλαγόνου αντικαθίστανται από νέες, οι οποίες αποκαθιστούν τη χαμένη σφριγηλότητα του δέρματος.

Exilis Elite™ |Θερμολιπόλυση για Τοπικό πάχος

Πώς επιτυγχάνεται  η μείωση του τοπικού πάχους με τη θεραπεία  Exilis Elite™;

Το Exilis Elite™ προκαλεί θερμολιπόλυση, δηλαδή στοχευμένη αύξηση της θερμότητας στον λιπώδη ιστό με στόχο τη διάσπαση του τοπικού λίπους. Με τη χρήση των μονοπολικών ραδιοσυχνοτήτων, επιτυγχάνει αύξηση της θερμοκρασίας στον λιπώδη ιστό στους 42-44°C. Η αυξημένη θερμότητα προκαλεί υπεραιμία, αγγειοδιαστολή και ενισχυμένη οξυγόνωση στην περιοχή του τοπικού πάχους.
Έχει υπολογιστεί χαρακτηριστικά ότι για κάθε έναν βαθμό αύξησης του θερμοκρασίας του ιστού πάνω από τους 36,6οC, αυξάνεται κατά 14% ο τοπικός μεταβολισμός. Επομένως, με το Exilis Elite™ μπορεί να επιτευχθεί έως και 110% αύξηση του τοπικού μεταβολισμού.
Το οξυγόνο λειτουργεί ως διαλύτης του λίπους, καθώς συμβάλλει στην αύξηση των καύσεων και του τοπικού μεταβολισμού.
Κατά τη διαδικασία της θερμολιπόλυσης, τα λιποκύτταρα διαλύονται και αρχίζει η απόπτωσή τους (φυσιολογικός κυτταρικός θάνατος).
Με τον τρόπο αυτό, ο αριθμός τους μειώνεται οριστικά στην περιοχή της θεραπείας και στην περίπτωση που  υπάρξει αύξηση του σωματικού βάρους αργότερα, το λίπος κατανέμεται πιο ομοιόμορφα σε όλο το σώμα.

Exilis Elite™ |Ραδιοσυχνότητες (RF) για Σύσφιξη

Πώς επιτυγχάνεται  η σύσφιγξη της επιδερμίδας  με τη θεραπεία  Exilis Elite™;

Το BTL Exilis Elite™ είναι μία εξαιρετικά ασφαλής και αποτελεσματική θεραπεία κατά τη διάρκεια της οποίας παρέχεται αυστηρά ελεγχόμενη ογκομετρική θέρμανση των ιστών που οδηγεί σε εμφανή και μετρήσιμα αισθητικά αποτελέσματα στο πρόσωπο, αλλά και στο σώμα.
Το Exilis Elite™ είναι το μοναδικό σύστημα που συνδυάζει τη δράση των μονοπολικών ραδιοσυχνοτήτων και των υπερήχων σε μία πλατφόρμα. Η ενισχυμένη ενέργεια που διοχετεύει το σύστημα απορροφάται από τους ινοβλάστες, οι οποίοι διατείνονται και αρχίζουν να παράγουν περισσότερο κολλαγόνο. Το κολλαγόνο αποτελεί βασικό δομικό υλικό του δέρματος, η παραγωγή του οποίου μειώνεται κατά 1% κάθε χρόνο, μετά την ηλικία των 20 ετών. Η έλλειψη κολλαγόνου έχει ως αποτέλεσμα τη χαλάρωση του δέρματος και τον σχηματισμό ρυτίδων.
Με το Exilis Elite™, οι ινοβλάστες ενεργοποιούνται και αρχίζουν να παράγουν νέο κολλαγόνο. Το δέρμα ανακτά πολύ γρήγορα τη σφριγηλότητά του.

Η εφαρμογή του Exilis Elite στο χαλαρό δέρμα επιτυγχάνει άμεσα:

 • την μείωση της χαλάρωσης του επιφανειακού δερματικού ιστού, λόγω της επαναδόμησης των υφιστάμενων φθαρμένων ινών κολλαγόνου.
 • την διέγερση της αυτόλογης παραγωγής νέου κολλαγόνου και ελαστίνης στον χαλαρό δερματικό ιστό.
 • την απομάκρυνση του υποδόριου λιπώδους ιστού, που επιτείνει το πρόβλημα της δερματικής χαλάρωσης
 • Το αποτέλεσμα, είναι ένα λείο και σφριγηλό δέρμα σε όλες τις περιοχές του προσώπου & σώματος.
 • Τα αποτελέσματα του Exilis Elite™ είναι εντυπωσιακά εμφανή, από την πρώτη συνεδρία

Exilis Elite™ | Περιοχές Εφαρμογής

Σημεία του σώματος που εφαρμόζεται το exilis elite

Το  Exilis Elite™ διαθέτει δύο διαφορετικές κεφαλές εφαρμογής, μία για το σώμα και μία για το πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ.
Η κεφαλή του προσώπου η οποία είναι ενισχυμένη με υπερήχους - για πιο ευχάριστη εφαρμογή, καλύτερη διάχυση της θερμότητας και πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα λίφτινγκ - αντιμετωπίζει εξαιρετικά όλες τις περιοχές που παρουσιάζουν χαλάρωση σε πρόσωπο και λαιμό, στα εξής σημεία:

 • Μέτωπο
 • Βλέφαρα
 • Ζυγωματικά
 • Μάγουλα
 • Λαιμός
 • Ντεκολτέ
 • Περιοχή των Ματιών (Χρησιμοποιείται προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες

Με την κεφαλή του σώματος αντιμετωπίζουμε το τοπικό πάχος (θερμολιπόλυση) και τη χαλάρωση του δέρματος επιτυγχάνοντας ολικό lifting στις εξής περιοχές:

 • Κοιλιά
 • Πλάτη
 • Πλαϊνά μέσης
 • Γλουτούς
 • Μηρούς
 • Προσαγωγούς
 • Γόνατα
 • Μπράτσα
 • Στήθος
 • Διπλοσάγονο (προγούλι)
 • Στήθος στους άνδρες (ψευδογυναικομαστία)

Συχνές Ερωτήσεις

Η θεραπεία με το Exilis Elite™ είναι κατάλληλη για γυναίκες για  άνδρες χωρίς κανένα περιορισμό στην ηλικία, αφού η θεραπεία μπορεί να έχει και προληπτική δράση.
Είναι η απόλυτη θεραπεία για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος στο πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και το το σώμα.
Επίσης, είναι ιδανική θεραπεία για όσους έχουν φυσιολογικό βάρος και αναζητούν μια μη επεμβατική λύση για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, που αντιστέκεται ακόμη και στη συστηματική άσκηση. Ενδείκνυται για άνδρες με πρόβλημα γυναικομαστίας, διπλοσάγονο, και γυναίκες μετά από τοκετό με χαλάρωση και τοπικό πάχος στην κοιλιά και τους γλουτούς ή άλλες περιοχές του σώματος.
Αποτελεί την πλέον ιδανική λύση για όσους επιζητούν μία ολοκληρωμένη αισθητική βελτίωση χωρίς να χρειάζεται πλέον να δαπανήσουν μεγάλα χρηματικά ποσά, και ταυτόχρονα  θέλουν να αποφύγουν τις επεμβατικές - χειρουργικές θεραπείες.

Η θεραπεία είναι απόλυτα ασφαλής αφού το  Exilis Elite™ διαθέτει ένα προηγμένο σύστημα ψύξης, το οποίο επιτρέπει μέγιστη ακρίβεια στη ρύθμιση του βάθους δράσης των ραδιοσυχνοτήτων και των υπερήχων. Με τον τρόπο αυτόν, η θεραπεία δρα στο κατάλληλο βάθος του ιστού ανάλογα με το σημείο του προσώπου ή/και σώματος και την υπάρχουσα ανάγκη (λιποδιάλυση ή και σύσφιξη), χωρίς κανένα κίνδυνο για την υγεία της επιδερμίδας και χωρίς να προκαλείται ενόχληση στον λήπτη της θεραπείας.
Επιπλέον, το σύστημα ψύξης ενεργοποιείται αυτόματα σε περίπτωση που η θερμοκρασία της θεραπείας υπερβεί το επιθυμητό όριο των 42-44°C, προλαμβάνοντας έτσι την πρόκληση εγκαύματος. Την ασφάλεια της θεραπείας εγγυάται και το θερμόμετρο που υπάρχει ενσωματωμένο πάνω σττις κεφαλές του Exilis Elite, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα συνεχούς παρακολούθησης της θερμοκρασίας, σε πραγματικό χρόνο.

Η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη και απολύτως ανεκτή από τον λήπτη αφού πρόκειται για μη επεμβατική θεραπεία.
Δεν υπάρχουν παρενέργειες. Αμέσως μετά την εφαρμογή, ενδέχεται να εμφανιστεί μία ήπια ερυθρότητα στην περιοχή της θεραπείας, όμως είναι παροδικό φαινόμενο που υποχωρεί μέσα σε λίγες ώρες.
Η θεραπεία Exilis Elite™ είναι απόλυτα ασφαλής και δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας.

Η συνεδρία για μια περιοχή στο σώμα με το Exilis Elite, διαρκεί από 40-60 λεπτά, ανάλογα την περιοχή, και το πρωτόκολλο θεραπείας που ακολουθούμε.
Ενώ η συνεδρία σε μια περιοχή του προσώπου (διπλοσάγονο) διαρκεί από 15-30 λεπτά. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι μία συνεδρία για full face και λαιμό διαρκεί 60 λεπτά.

Ανάλογα με το περιστατικό που αντιμετωπίζουμε και το πρωτόκολλο θεραπείας που θα εφαρμοστεί, συνήθως συστήνουμε  2-4 συνεδρίες  για το πρόσωπο & 6-8 για περιοχή του σώματος, με συχνότητα μία συνεδρία ανά βδομάδα.

Το αποτέλεσμα είναι ορατό από την πρώτη κιόλας συνεδρία, καθώς το δέρμα αρχίζει να δείχνει πιο σφιχτό και υγιές. Μάλιστα, το ποσοστό βελτίωσης μπορεί να αγγίξει ακόμα και το 80% στην πρώτη συνεδρία. Η βελτίωση είναι θεαματική μέρα με τη μέρα, και το αποτέλεσμα ολοκληρώνεται 3 μήνες μετά το τέλος του κύκλου των θεραπειών, καθώς ο οργανισμός χρειάζεται χρόνο για να αποβάλλει οριστικά τα περίσσια λιποκύτταρα και να δημιουργήσει νέες ίνες κολλαγόνου.

Το Exilis Elite™ είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για τη μείωση του τοπικού πάχους και τη σύσφιξη του δέρματος.
Σε ότι αφορά τη θεραπεία λιποδιάλυσης, το αποτέλεσμα είναι μόνιμο, αφού καταστρέφεται  οριστικά ο αριθμός των λιποκυττάρων στην περιοχή της θεραπείας. Επομένως, αν υπάρξει αύξηση του σωματικού βάρους αργότερα, το λίπος θα κατανεμηθεί πιο ομοιόμορφα σε όλο το σώμα.
Για την θεραπεία σύσφιξης, τα αποτελέσματα διαρκούν για 1-2 έτη μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, χωρίς ωστόσο να μπορεί να αναχαιτιστεί η φυσιολογική διαδικασία της γήρανσης.
Για τον λόγο αυτό προτείνουμε μετά την ολοκλήρωση του κύκλου θεραπειών, πρόγραμμα συντήρησης με μία συνεδρία ανά δίμηνο προκειμένου να συντηρηθεί το αποτέλεσμα.

Exilis Elite™ | Αποτελέσματα

Το αποτέλεσμα είναι ορατό από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, καθώς το δέρμα αρχίζει να δείχνει πιο σφιχτό και υγιές. Μάλιστα, το ποσοστό βελτίωσης μπορεί να αγγίξει ακόμα και το 80% στην πρώτη συνεδρία.

Χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία του, το Exilis Elite™ επιτυγχάνει:

 • Θεαματική λιποδιάλυση στις περιοχές συσσώρευσης του τοπικού πάχους
 • Βαθιά σύσφιξη των χαλαρών ιστών
 • Αισθητή βελτίωση της κυτταρίτιδας, καθώς ενισχύεται η αγγειακή και λεμφική κυκλοφορία

Πρίν και Μετά

Exilis Elite™ | Σημεία υπεροχής της Θεραπείας

 • Διείσδυση της ενέργειας σε βάθος 2,5 εκατοστών
 • Αποτελεσματική δράση με συνδυασμό μονοπολικών ραδιοσυχνοτήτων και υπερήχων
 • Άμεση σύσφιξη των ιστών, αλλά και μακροπρόθεσμη παραγωγή κολλαγόνου
 • Ασφαλής εφαρμογή χάρη σε ενσωματωμένο θερμόμετρο και σύστημα ψύξης
 • Εγκεκριμένο από τον FDA

Exilis Elite™ | Πιστοποιήσεις & Βραβεύσεις

Το Exilis Elite™, είναι το τελευταίο καινοτόμο επίτευγμα της τεχνολογίας, στη υπηρεσία της Αισθητικής Ιατρικής. Το Exilis Elite™ έχει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και διακρίσεις για την μη επεμβατική αναδιαμόρφωση του περιγράμματος του σώματος και του προσώπου.

 • FDA Η αυστηρή επιτροπή του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων πιστοποίησε το μηχάνημα Exilis Elite™ το 2013.
 • European CE Mark Certification Το Exilis Elite™ διαθέτει το σχετικό πιστοποιητικό από το 2011

Bionome Health Club
Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.

Συνδύασε τη θερμολιπόλυση Exilis Elite™ για διπλοσάγονο και με Lipo Mesotherapy

Bionome Health Club

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στα 210 9011095 - 210 9020854 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP