Venus Viva® THE NEW GOLD STANDARD IN MEDICAL AESTHETICS

Λέμε αντίο σε ρυτίδες, ουλές και ραγάδες με Venus Viva Nano Fractional!

Όλοι θα θέλαμε να σταματήσουμε τα σημάδια του χρόνου και να αποκτήσουμε ένα δέρμα λείο και σφριγηλό, χωρίς ρυτίδες, δυσχρωμίες και ουλές ακμής.

Venus Viva™ Nano Fractional - Η κορυφαία επιλογή

Επιτέλους, μπορούμε να το επιτύχουμε με το ΝΕΟ GOLD STANDARD της ιατρικής αισθητικής το Venus Viva Nano Fractional RF, και να αποκαλύψετε τη φυσική ομορφιά του προσώπου σας!
Θα δείτε το δέρμα σας να αλλάζει θεαματικά όψη από την πρώτη μόλις συνεδρία,  χάρη στη νέα επαναστατική και συνδυαστική τεχνολογία NanoFractional RF και SmartScan η οποία είναι απόλυτα φιλική και συμβατή με όλους τους τύπους δέρματος.
Η καινοτόμος αυτή θεραπεία αποτελεί την επανάσταση στην  ολική ανάπλαση του δέρματος καθώς αντιστρέφει τα σημάδια του χρόνου και ανανεώνει την επιδερμίδα του προσώπου, επαναφέροντας την χαμένη λάμψη και νεότητα.
Στην Αμερική η συγκεκριμένη θεραπεία είναι η αγαπημένη θεραπεία των star του Hollywood γνωστή ως “ΤΗΕ ANGELS LIFT.

Venus Viva™ Nano Fractional | Αποτελέσματα

Με το Venus Viva™ Nano Fractional RF επιτυγχάνεται:

 • Ολική Ανάπλαση προσώπου (σύσφιξη και λείανση της επιδερμίδας)
 • Εξάλειψη των ρυτίδων έκφρασης
 • Εξάλειψη των ουλών ακμής και αποκατάσταση της λάμψης και υγείας της επιδερμίδας
 • Εξομάλυνση των ατελειών της επιδερμίδας, ομαλοποιώντας την υφή της
 • Εξάλειψη Δυσχρωμιών – πανάδων
 • Μείωση των διεσταλμένων πόρων & βελτίωση της λιπαρότητας του δέρματος
 • Αντιμετώπιση της χαλάρωσης στην ευαίσθητη περιοχή του λαιμού και ντεκολτέ
 • Αντιμετώπιση της ροδόχρου νόσου
 • Βελτίωση των γεροντικών κηλίδων προσώπου & χεριών
 • Εξάλειψη ραγάδων (ραβδώσεις δέρματος)
 • Επιβράδυνση της φυσικής γήρανσης καθώς το δέρμα γίνεται πιο νεανικό και σφριγηλό
 • Ορατά νεανικότερη όψη της επιδερμίδας

Venus Viva™ Nano Fractional |Μάθετε γιατί είναι η κατάλληλη θεραπεία για εσάς

Το Venus Viva Nano Fractional RF είναι ουσιαστικά μια θεραπεία "Lifting χωρίς νυστέρι" προσφέροντας γρήγορη και εντυπωσιακή ανανέωση του ταλαιπωρημένου δέρματος.
Αποτελεί ένα από τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία που έχει στα χέρια της η σύγχρονη ιατρική αισθητική και μπορεί να δώσει θεαματικά αποτελέσματα μέσα σε λίγο χρόνο και χωρίς καθόλου πόνο και παρενέργειες.
Το NEO GOLD STANDARD της εταιρείας Venus Concept είναι ένας μοναδικός συνδυασμός Νάνο- Κλασματικής Ραδιοσυχνότητας (Ρ/Σ) και της τεχνολογίας SmartScan, και προσφέρει εστιασμένη βιοδιέγερση των ινοβλαστών για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με απόλυτα ασφαλή τρόπο.
Το Venus Viva ™ με την  πατενταρισμένη τεχνολογία  του, διαθέτει και χρησιμοποιεί δύο κεφαλές για την αντιμετώπιση  όλων των προβλημάτων του δέρματος :

 • Η κεφαλή NanoFractional Radio Frequency (RF) χρησιμοποιείται για θεραπείες που απαιτούν ολική αναδόμηση του δέρματος και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά προβλήματα όπως:  ουλές ακμής, καθώς και άλλου τύπου ουλές, ραγάδες σώματος, βαθιές ρυτίδες, διεσταλμένους πόρους , ροδόχρου νόσο, δυσχρωμίες - πανάδες και άλλες ανομοιομορφίες της υφής του δέρματος.
 • Η κεφαλή Diamond Polar χρησιμοποιείται για εξάλειψη λεπτών ρυτίδων και σύσφιξη προσώπου

Η τεχνολογία SmartScan™ διαθέτει:

 • Ένα από τα μεγαλύτερα spot της αγοράς που αποτελείται από μονωμένες ακίδες, και παρέχει έως και 700 παλμούς.
 • Χρησιμοποιεί μοναδικό αλγόριθμο και τεχνολογία επιλογής μοτίβων που επιτρέπει στον χειριστή να δημιουργήσει εξατομικευμένα πρωτόκολλα θεραπείας για μέγιστη ευελιξία ανάλογα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε δέρματος.

Επίσης μας δίνετε η δυνατότητα να εισχωρήσουμε  σε διαφορετικά βάθη στο δέρμα σε συνδυασμό με την εκπομπή ραδιοσυχνότητας χωρίς να προκαλείται επιδερμική βλάβη. και έχουμε καλύτερο έλεγχο κατά την διάρκεια της θεραπείας.
Η τεχνολογία του Venus Viva διανέμει ενέργεια διαμέσου του χορίου στην επιδερμίδα, και μέσω της παραγωγής θερμότητας ενεργοποιεί την αναδόμησή  της, αναγεννώντας το κολλαγόνο και θέτοντας σε λειτουργία την παραγωγή ινοβλαστών, με αποτέλεσμα την αναδιαμόρφωση των ιστών.

Επειδή η ενέργεια αποδίδεται απ’ ευθείας στο χόριο και δεν μεταφέρεται μέσω της επιδερμίδας όπως με οποιοδήποτε είδους laser δεν προκαλείται θερμική βλάβη στην επιδερμίδα.

Επομένως, δεν υπάρχει κίνδυνος μεταφλεγμωνόδους υπερμελάγχρωσης ή μόνιμης υπομελάγχρωσης όπως συμβαίνει με τα laser, όταν ο χειριστής  θέλει να πετύχει καλύτερο αποτέλεσμα διεισδύοντας σε βαθύτερα στρώματα του δέρματος.

Παράλληλα απομακρύνει και τα ταλαιπωρημένα και γηρασμένα κύτταρα της επιδερμίδας.

Αυτός είναι και ο λόγος που το Venus Viva Nano Fractional είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος , όλες τις εποχές του έτους.
Στο bionome health club, διαθέτουμε το πλέον σύγχρονο τελευταίας γενιάς σύστημα Nanofractional RF το οποίο μας επιτρέπει να πραγματοποιούμε θεραπείες fractional  365 ημέρες τον χρόνο.
Η επαναστατική θεραπεία με Venus Viva Nano Fractional «σβήνει» τις φθορές του χρόνου, προσφέροντας νεανική επιδερμίδα μέσα σε λίγες μόλις συνεδρίες. Παράλληλα προσφέρει πλήρη απαλλαγή από σημάδια ουλών ακμής  που έχουν μείνει από την εφηβεία, αλλά και μετεγχειριτικές ουλές και χαρίζει δέρμα λείο και απαλό.
Ενεργοποιώντας τη διαδικασία παραγωγής νέου κολλαγόνου και ελαστίνης του δέρματος, δίνει λάμψη και εξαφανίζει δυσχρωμίες και ρυτίδες. Πλεονεκτεί έναντι άλλων μεθόδων, καθώς είναι η μόνη θεραπεία που μπορεί να σβήσει τις κόκκινες ραγάδες του δέρματος και να ελαχιστοποιήσει ακόμη και τις λευκές.

Με το πέρασμα των ετών τα σημάδια της φυσικής φθοράς αυξάνονται και επηρεάζουν την επιδερμίδα προκαλώντας εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων στην περιοχή κυρίως γύρω από τα μάτια, το στόμα, καθώς επίσης και στο μεσόφρυο. Παράλληλα, η έντονη ηλιακή ακτινοβολία, ειδικά σε χώρες σαν την Ελλάδα, προκαλεί την εμφάνιση κηλίδων, πανάδων και μελάσματος, σημάδια γηρασμένου δέρματος.
Το Venus Viva Nano Fractional RF μπορεί να ανακόψει την εμφάνιση τέτοιων συμπτωμάτων και να δώσει την όψη ενός νεανικού και λαμπερού προσώπου.
Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της θεραπείας είναι δεν προκαλεί απολέπιση (ξεφλούδισμα) στην επιδερμίδα, ενώ την καθαρίζει σε βάθος και τη λειαίνει.
Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την έκταση του προβλήματος και η θεραπεία επαναλαμβάνεται περίπου κάθε 4 εβδομάδες . Η ήπια ερυθρότητα του δέρματος μετά την εφαρμογή μπορεί να διαρκέσει για λίγες ώρες και συνιστάται απαραίτητα η χρήση αντηλιακού προϊόντος  με δείκτη προστασίας SPF 50+.

Οι ουλές ακμής καθώς και τα σημάδια της ακμής, είναι αποτέλεσμα φλεγμονών που δεν αντιμετωπίστηκαν σωστά και έγκαιρα και οι οποίες είτε παρέμειναν στο δέρμα ως επιφανειακές βλάβες είτε εισχώρησαν σε βάθος μέσα στους πόρους, οδηγώντας σε παραμορφώσεις στην υφή του δέρματος.
Όσο πιο σοβαρή είναι η μορφή της ακμής τόσο πιο μεγάλη είναι η πιθανότητα να εμφανιστούν εκτεταμένες βλάβες και βαθιές ουλές ακμής. Μάλιστα, κάποιοι τύποι ακμής οδηγούν σε εμφάνιση ουλών αφού έχουν επουλωθεί οι ακνεϊκές βλάβες.
Η βασική αιτία που δημιουργούνται οι ουλές ακμής είναι η ανεπαρκής λειτουργία του τριχοσμηγματογόνου θύλακα όταν υπάρχουν φλεγμονές. Κατά τη διαδικασία επούλωσης των ακνεϊκών βλαβών μπορεί να δημιουργηθεί αύξηση ή απώλεια δερματικού ιστού και να σχηματιστούν ουλές. Καθώς δεν μπορεί να υπάρξει  πρόληψη για τον σχηματισμό ουλών, όσο πιο σύντομα αντιμετωπιστεί η φλεγμονή τόσο πιο πολύ απομακρύνεται η περίπτωση δημιουργίας ουλών ακμής.
Η εφαρμογή  του Venus Viva™ Nano Fractional RF στην αντιμετώπιση των ουλών που προκαλούνται από την ακμή έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Η διάρκεια και η επαναληπτικότητα των συνεδριών εξαρτώνται από την έκταση του προβλήματος και πρέπει να γίνονται κάθε 4 εβδομάδες. Η ήπια ερυθρότητα της θεραπευόμενης περιοχής μετά την εφαρμογή, μπορεί να διαρκέσει για λίγες ώρες και συνιστάται απαραίτητα η χρήση αντηλιακού προϊόντος  με δείκτη προστασίας SPF 50+.

Η χαλάρωση του δέρματος προσώπου και σώματος αποτελεί το πρώιμο σημείο της γήρανσης  και είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν σχεδόν όλες οι γυναίκες, αλλά και άνδρες, με το πέρασμα του χρόνου. Το Venus Viva Nano Fractional αποτελεί την κορυφαία επιλογή για ολική αναδόμηση και σύσφιξη του δέρματος, χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία που χρησιμοποιεί. Προφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την χαλάρωση στο πρόσωπο και τον λαιμό.
Οι συνεδρίες που απαιτούνται για την σύσφιξη του δέρματος είναι συνήθως 3-4 το αποτέλεσμα  όμως είναι εμφανές από την πρώτη συνεδρία.

Οι κόκκινες ή λευκές ραβδώσεις (ραγάδες) που εμφανίζονται στο σώμα γυναικών, αλλά και ανδρών λόγω απότομων αυξομειώσεων βάρους, είτε μετά την εγκυμοσύνη στις γυναίκες, μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά με την εφαρμογή του Venus Viva Nano Fractional.

Οι κόκκινες ραγάδες εξαφανίζονται πλήρως μετά από 5-6 συνεδρίες, ενώ για τις λευκές, που είναι πιο επίμονες απαιτούνται περίπου 8-10 συνεδρίες με αποτέλεσμα την  τεράστια μείωσή τους.
Τα αποτελέσματα του Venus Viva Nano Fractional είναι εκπληκτικά, αφού δεν αφήνει κανένα σημάδι και το δέρμα αναδομείται πλήρως, εξαιτίας της  καινοτόμου τεχνολογίας του.

Πριν τη θεραπεία ακολουθούνται οι ακόλουθες ενέργειες:

 • Εντοπισμός  και διάγνωση της περιοχής που θα γίνει εφαρμογή του Venus Viva Nano Fractional
 • Λεπτομερής  καθαρισμός της  περιοχής, και αφαίρεση του make up εάν πρόκειται για το πρόσωπο
 • Εφαρμογή τοπικά αναισθητικής κρέμας  εάν κριθεί απαραίτητο

Κατά τη θεραπεία ακολουθούνται οι ακόλουθες ενέργειες:

 • Προσαρμογή της ειδικής κεφαλής (spot) του Venus Viva Nano Fractional σε μέγεθος και σχήμα ανάλογα με την προς θεραπεία περιοχή
 • Σάρωση ολόκληρης τη επιφάνειας του δέρματος του προσώπου ή και του λαιμού ή άλλης περιοχής του σώματος

Μετά τη θεραπεία:

 • Συνιστάται χρήση αντηλιακού προϊόντος  με δείκτη προστασίας SPF 50+, εφόσον η περιοχή πρόκειται να εκτεθεί  σε ηλιακή ακτινοβολία.

Για την επίτευξη μέγιστων αποτελεσμάτων, το Venus Viva Nano Fractional μπορεί να συνδυαστεί με καινοτόμο Ενέσιμη Μεσοθεραπεία  (Υαλουρονικό & συνδυασμό 6 αμινοξέων) η οποία προάγει την φυσική αναγέννηση του δερματικού ιστού (Dermal Biogenesis) μέσω της δημιουργίας νέας εξωκυττάριας μήτρας.
Ο συνδυασμός των δύο αυτών θεραπειών αποτελεί μια από τις κορυφαίες προτάσεις του bionome health club για ολικό lifting χωρίς νυστέρι και πετυχαίνει τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ανάπλαση του προσώπου.

Venus Viva™ Nano Fractional | Περιοχές εφαρμογής

Η θεραπεία με το Venus Viva™ Nano Fractional RF εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές του προσώπου και σώματος που εμφανίζουν: βαθιές ρυτίδες, ουλές ακμής, διεσταλμένους πόρους, ανώμαλη υφή, ανωμαλίες χρωματισμού, φωτογήρανση, χαλάρωση και ραγάδες.

Ενδεικτικά αναφέρονται:

 • Πρόσωπο
 • Μάτια (περιοφθαλμικά)
 • Λαιμός ,Ντεκολτέ
 • Χέρια (για κηλίδες)
 • Πλάτη (για ουλές ακμής, σημάδια)
 • Ουλές ακμής
 • Ουλές από τραύμα, επέμβαση ή έγκαυμα
 • Ραγάδες δέρματος (Στήθος, Κοιλιά, Μηρούς εσωτερικά, Γλουτοί)

Venus Viva™ Nano Fractional | Συχνές Ερωτήσεις

Η αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα αλλά και η ασφάλεια της θεραπείας την καθιστούν ιδανική επιλογή για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας που επιζητούν:

 • Ανάπλαση Προσώπου
 • Σύσφιξη Προσώπου, Λαιμού
 • Θεραπεία Ρυτίδων
 • Διόρθωση Φωτογήρανσης
 • Θεραπεία Ραγάδων
 • Θεραπεία σε Κηλίδες & Πανάδες
 • Θεραπεία σε Ουλές ακμής
 • Θεραπεία Διεσταλμένων Πόρων
 • Θεραπεία σε Ουλές & Σημάδια

Η θεραπεία με Venus Viva™ Nano Fractional RF είναι  επίσης απόλυτα φιλική και συμβατή με όλους τους τύπους δέρματος.

Η καινοτομία της θεραπείας με το Venus Viva Nano Fractional RF σε σχέση με τα  παλαιότερα επεμβατικά Fractional Laser, - τα οποία δημιουργούσαν πόνο στο δέρμα, και  η ανάρρωση διαρκούσε περισσότερο από μια εβδομάδα,- είναι ότι αποτελεί μια μη επεμβατική, απόλυτα ασφαλής με μηδενικό χρόνο ανάρρωσης και αποτελεσματικότερη θεραπεία, με άμεσα και μακροχρόνια αποτελέσματα.

Με το Venus Viva Nano Fractional RF μπορούμε να έχουμε πιο δυνατό, και γρήγορο αποτέλεσμα, ορατό από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Με την ολοκλήρωση του κύκλου των συνεδριών θα δείτε το δέρμα σας να αλλάζει θεαματικά ποιότητα και όψη, χωρίς να μπορεί να διακρίνει κανείς ούτε το παραμικρό σημάδι.

Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η τάση πλέον, στην σύγχρονη ιατρική αισθητική σε ότι αφορά τη θεραπεία των ουλών, ρυτίδων, ραγάδων και γενικότερης αναγέννησης και σύσφιξης της επιδερμίδας, είναι οι γρήγορες, αποτελεσματικές μη επεμβατικές και με μηδενικό χρόνο ανάρρωσης θεραπείες.

Ο αριθμός των θεραπειών που συνήθως απαιτείται είναι 3-4 συνεδρίες για μια περιοχή, αλλά σε μεγάλο βαθμό αυτό εξαρτάται από την κλινική εικόνα του περιστατικού.
Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται μια φορά τον μήνα, και μπορούν να συνεχιστούν χωρίς διακοπή ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες, σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές CO2 Fractional Laser.
Οι εξειδικευμένοι skin professionals του bionome health club, αφού αξιολογήσουν το μέγεθος του προβλήματος  και λάβουν υπόψη τους  τις προσδοκίες σας για τα αποτελέσματα της θεραπείας, θα σας συστήσουν τον αριθμό θεραπειών που χρειάζεστε.

Η συνεδρία διαρκεί 30' έως 45' ανάλογα με το μέγεθος της θεραπευόμενης περιοχής.

Επιπλέον χρόνος που προηγείται της θεραπείας, μπορεί να απαιτηθεί  για την προετοιμασία του δέρματος και την εφαρμογή αναισθητικής κρέμας, καθώς και μετά την ολοκλήρωσή της εφόσον αυτή συνδυάζεται και με άλλη θεραπεία αντιγήρανσης, π.χ. Ενέσιμη Μεσοθεραπεία  (Υαλουρονικό & συνδυασμό 6 αμινοξέων).

Η θεραπεία με το Venus Viva Nano Fractional RF χρησιμοποιεί την επαναστατική τεχνολογία της Νάνο-Κλασματικής Ραδιοσυχνότητας (Ρ/Σ) και της μοναδικής τεχνολογίας SmartScan η οποία διανέμει ενέργεια διαμέσου του χορίου στην επιδερμίδα, αναγεννώντας το κολλαγόνο και θέτοντας σε λειτουργία την παραγωγή ινοβλαστών, με αποτέλεσμα την αναδιαμόρφωση των ιστών.

Είναι μια μη επεμβατική, απόλυτα ασφαλής και ανώδυνη θεραπεία και έχει την αποτελεσματικότητα του χειρουργικού lifting, χωρίς όμως τις ανεπιθύμητες ενέργειές του, όπως οι ουλές και ο πόνος.
Η τεχνολογία της Νάνο-Κλασματικής Ραδιοσυχνότητας (Ρ/Σ)™ και  SmartScan  χρησιμοποιούνται στην ιατρική αισθητική εδώ και πολλά χρόνια και αποτελούν μια αποδεδειγμένη, ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία.

Η τεχνολογία που χρησιμοποιεί το Venus Viva Nano Fractional RF καθώς και η εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού μας εκμηδενίζουν τον κίνδυνο παρενεργειών.
Δεν απαιτείται χρόνος ανάρρωσης μετά την θεραπεία, και το άτομο μπορεί να συνεχίσει κανονικά τις καθημερινές του δραστηριότητες.
Μετά την θεραπεία, δεν αποκλείεται η εμφάνιση ήπιας ερυθρότητας στην περιοχή, η οποία όμως υποχωρεί μέσα σε λίγες ώρες, αλλά μπορεί να καλυφθεί με ειδικό θεραπευτικό make-up που θα σας προτείνουμε εφόσον μας το ζητήσετε. Επίσης η όποια  αίσθηση ξηρότητας που μπορεί να νιώσετε στην περιοχή θεραπείας, αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά μέσα σε τρεις ημέρες με τη χρήση ενυδατικής κρέμας.

Η θεραπεία με τo Venus Viva Nano Fractional RF αποτελεί την κορυφαία  μη επεμβατική και αποτελεσματική λύση στην ολική αναδόμηση προσώπου με βραχυπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.
Δικαιωματικά  αποκαλείται  "Lifting χωρίς νυστέρι" προσφέροντας γρήγορα και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Στην Αμερική η συγκεκριμένη θεραπεία αποτελεί την αγαπημένη των star του Hollywood και είναι γνωστή ως “ANGELS LIFT”.
Το bionome health club αποτελεί certified skin care center για την εφαρμογή από την εταιρεία που εκπροσωπεί το Venus Viva Nano Fractional RF στην Ελλάδα, και η θεραπεία διενεργείται από εξειδικευμένο προσωπικό με μεγάλη εμπειρία, αφού στο κέντρο μας πραγματοποιούνται δεκάδες εφαρμογές, εξασφαλίζοντας το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Venus Viva™ Nano Fractional Before After

Εμπειρίες Πελατών για την Θεραπεία Venus Viva™

Bionome Health Club
Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.

Bionome Health Club

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στα 210 9011095 - 210 9020854 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP