Laser Αποτρίχωση για Άνδρες

H έντονη τριχοφυΐα στο στήθος, την πλάτη ή στα πόδια είναι ένα σύνηθες αισθητικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι άνδρες. Δεν αποτελεί πλέον ένα στοιχείο αρρενωπότητας, αλλά αντιθέτως σήμερα θεωρείται πιο αρεστό και επιθυμητό το καθαρό δέρμα  που επιτρέπει να αναδεικνύεται η μυϊκή γράμμωση. Επιπλέον, για όλους όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό (κολύμβηση, γυμναστική, στίβος κλπ.), η έλλειψη τριχοφυΐας είναι ένας ακόμα παράγοντας  για καλύτερες επιδόσεις.
Όλο και περισσότεροι άνδρες που θέλουν να απαλλαγούν από την έντονη τριχοφυΐα στο σώμα τους, εμπιστεύονται την σύγχρονη τεχνολογία των laser και απολαμβάνουν τα οφέλη της.
Η Laser αποτρίχωση είναι η πλέον αποτελεσματική μέθοδος αποτρίχωσης και βάζει οριστικό τέλος στο πρόβλημα της επίμονης τριχοφυΐας.
Στo Bionome Health Club, έχουμε επιλέξει δύο κορυφαία συστήματα ιατρικών lasers  Alexandrite GentleLase PRO  τoυ Αμερικάνικου οίκου  Candela  & Diode laser Triton του ισραηλινού οίκου Inmode  με έγκριση από τον F.D.A.
Σε συνδυασμό με τους άριστα εκπαιδευμένους και έμπειρους συνεργάτες μας, είμαστε σίγουροι ότι καλύπτουμε στο μέγιστο τις ανάγκες  αυτών που μας εμπιστεύονται και ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις τους.

Γιατί Laser αποτρίχωση με Alexandrite Candela GentleLase PRO;

Ταχύτητα + Αποτελεσματικότητα + Ασφάλεια

Το σύστημα Laser GentleLase PRO είναι 4ης γενιάς ιατρικό Laser Alexandrite και παράγει παλμούς υψηλής ενέργειας. Εκπέμπει δέσμη φωτός με μήκος κύματος στα 755nm που απορροφάται από τη μελανίνη του τριχικού θύλακα, αφήνοντας τη γύρω περιοχή της επιδερμίδας ανεπηρέαστη. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, η επιδερμίδα προστατεύεται από μηχανισμό δυναμικής ψύξης (Dynamic Cooling Device), του γερμανικού οίκου ZIMMER  ψύχοντας τα ανώτατα στρώματά της επιδερμίδας.
Έτσι ο λήπτης της θεραπείας  αισθάνεται  ένα δροσερό παλμό του αέρα και μετέπειτα την ενέργεια του laser. Ο μηχανισμός αυτός προστατεύει και παρέχει τοπική αναισθησία κάνοντας τη θεραπεία ανώδυνη, ασφαλή και αποτελεσματική.
Επίσης με το σύστημα Laser GentleLase PRO της Candela  η αποτρίχωση είναι ευκολότερη, ταχύτατη, με μακροχρόνια οριστικά αποτελέσματα και σας αφήνει μια καθαρή, λεία και απαλή επιδερμίδα.

Γιατί Laser αποτρίχωση με Diode Laser Triton Inmode;

Ασφαλής αποτρίχωση και το καλοκαίρι!

Η θεραπεία αποτρίχωσης με Diode Laser Triton και ο συνδυασμός των τριών διαφορετικών μηκών κύματος που χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο σύστημα, αντιμετωπίζει την τριχοφυΐα αποτελεσματικά και σε διαφορετικά στάδια του κύκλου ανάπτυξης της τρίχας.
Αυτό σημαίνει ότι οι τρίχες που βρίσκονται σε μεγαλύτερο βάθος μπορούν να αντιμετωπιστούν ταυτόχρονα με τα νεοεμφανιζόμενα τριχοθυλάκια.  Έτσι, ο λήπτης της θεραπείας απολαμβάνει καλύτερα  αποτελέσματα σε λιγότερες συνεδρίες.
Στο παρελθόν, τα λέιζερ έπρεπε να μειώσουν την ισχύ αιχμής ή να αυξήσουν το πλάτος του παλμού για να μειώσουν τον κίνδυνο για μεταφλεγμονώδη υπερμελάγχρωση (PIH) σε πιο σκούρο δέρμα. Τώρα με το σύγχρονο Diode laser Triton, η υψηλότερη ισχύς και ο συνδυασμός μηκών κύματος επιτρέπει την αποτρίχωση χωρίς συμβιβασμούς στις παραμέτρους θεραπείας.
Με κλασικό μήκος κύματος τα 810nm το Diode Laser Triton διεισδύει αποτελεσματικά στην τρίχα, ενώ παρέχει υψηλή μέση ενέργεια, υψηλό βαθμό επανάληψης παλμών και μεγάλο spot size (3 εκ.) προσφέροντας μια ταχύτατη θεραπεία. Ιδανική και για τους πιο σκουρόχρωμους φωτότυπους δέρματος καθώς επίσης και για το επίμονο χνούδι όπου άλλα laser δεν μπορούν να ανταποκριθούν.

Laser Αποτρίχωση | Περιοχές εφαρμογής

Laser Αποτρίχωση | Συχνές Ερωτήσεις

Οι συνεδρίες που  απαιτούνται για την ολοκλήρωση της αποτρίχωσης στις περιοχές του σώματος με Laser είναι συνήθως 6 - 8.
Από την πρώτη κιόλας συνεδρία η μείωση της τριχοφυΐας φθάνει μέχρι και 50%, ενώ οι τρίχες γίνονται πιο μαλακές και ανοιχτόχρωμες.
Ο αριθμός των συνεδριών  ποικίλει από άτομο σε άτομο και εξαρτάται από την περιοχή, από το χρώμα της επιδερμίδας, το χρώμα και το πάχος της τρίχας. Επιπλέον δευτερογενείς παράγοντες, οι οποίοι επηρεάζουν τον φυσιολογικό κύκλο ανάπτυξης της τρίχας όπως η ηλικία, οι ορμόνες, το βάρος, η λήψη φαρμάκων, ο μεταβολισμός, η κληρονομική προδιάθεση, καθορίζουν τον αριθμό των συνεδριών.
Το επιθυμητό αποτέλεσμα της οριστικής αποτρίχωσης επιτυγχάνεται αργότερα στους άνδρες σε σχέση με τις γυναίκες  λόγω μεγαλύτερης συγκέντρωσης κυκλοφορούντων  ανδρογόνων στο αίμα.
Στους άνδρες που η τριχοφυΐα είναι πιο έντονη στις περιοχές του σώματος, κάποιοι προτιμούν να κάνουν λιγότερες συνεδρίες μόνο για αραίωση.

Οι συνεδρίες επαναλαμβάνονται κάθε 30 - 45 ημέρες έτσι ώστε οι τρίχες να βρίσκονται στην αναγενή φάση και η αποτρίχωση να είναι αποτελεσματική.
Ο κύκλος ζωής της τρίχας έχει 3 φάσεις, την αναγενή η οποία είναι ουσιαστικά η φάση ανάπτυξης, την καταγενή και την τελογενή κατά την οποία η τρίχα πέφτει. Ο κάθε τριχικός θύλακας βρίσκεται σε διαφορετικό στάδιο ανάπτυξης κατά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή της θεραπείας. Για να είναι αποτελεσματική η αποτρίχωση και να καταστραφεί οριστικά ο τριχικός θύλακας (που δέχεται τη δέσμη του laser) θα πρέπει να βρίσκεται στην αναγενή φάση, ώστε να προκληθεί ατροφία στη ρίζα του και να ανακοπεί ο κύκλος που οδηγεί στην επανέκφυσή του.
Επομένως, για να πετύχουμε όλα τα τριχοθυλάκια σε αναγενή φάση, οι πρώτες συνεδρίες θα πρέπει να γίνονται σε μεσοδιάστημα 30 - 45 ημέρες μεταξύ τους. Τα μεσοδιαστήματα γίνονται ακόμη μεγαλύτερα (45 - 60 ημέρες) όσο η τρίχα αδυνατίζει.
Μεταξύ των συνεδριών, το δέρμα μένει καθαρό και απαλό χωρίς καθόλου τριχοφυΐα.

Ο χρόνος που διαρκεί η συνεδρία είναι θεαματικά σύντομος, λόγω του ότι η τεχνολογία και των δύο συστημάτων laser που χρησιμοποιούμε στο bionome health club,  λειτουργεί με σάρωση στην περιοχή αποτρίχωσης.
Ωστόσο, εξαρτάται από την έκταση της περιοχής που αποτριχώνεται. Για παράδειγμα η αποτρίχωση στα ζυγωματικά διαρκεί 5' ενώ  σε πλάτη και ώμους  διαρκεί περίπου 30’, ανάλογα πάντα με την έκταση της τριχοφυΐας του ενδιαφερόμενου.

Προϋπόθεση πριν τη συνεδρία laser αποτρίχωσης, είναι η περιοχή στην οποία θα εφαρμοστεί το laser να έχει ξυριστεί 2 ημέρες πριν.  Σε κάθε συνεδρία αρχικά σχεδιάζονται οι σπίλοι  με λευκό μολύβι, στη συνέχεια τα όρια των περιοχών που πρόκειται να γίνει η εφαρμογή και κατόπιν σαρώνεται ολόκληρη η περιοχή με δέσμη φωτός από την ειδική κεφαλή των laser.

Και τα δύο συστήματα laser (Alexandrite & Diode) που διαθέτουμε, έχουν προηγμένα συστήματα ψύξης του γερμανικού οίκου ZIMMMER και  η συνεδρία είναι πρακτικά ανώδυνη, πολύ γρήγορη και απόλυτα ανεκτή. Ωστόσο ο βαθμός της αίσθησης ποικίλει από άτομο σε άτομο και αν κριθεί απαραίτητο, σε κάποιες εξαιρετικά ευαίσθητες περιοχές, μπορεί να χρησιμοποιηθεί επιπρόσθετα αναισθητική κρέμα

 • Σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να παρουσιαστεί προσωρινό ερύθημα στην περιοχή εφαρμογής το οποίο υποχωρεί μέσα στις επόμενες ώρες.
 • Συστήνεται η χρήση ενυδατικής κρέμας και οπωσδήποτε η χρήση αντιηλιακού σκευάσματος μετά την θεραπεία για την προστασία της περιοχής από τον ήλιο.
 • Στην περίπτωση εφαρμογής με laser Alexandrite απαγορεύεται η πολύωρη έκθεση στον ήλιο μια εβδομάδα μετά την θεραπεία, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες προκειμένου να αποφύγουμε υποχρωμίες ή υπερμελάγχρωση.

H Laser Αποτρίχωση είναι μια απόλυτα ασφαλής θεραπεία που εφαρμόζεται όλο το χρόνο.
Χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία και τον τύπο του laser που θα εφαρμοστεί μπορεί να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια και τους καλοκαιρινούς μήνες.
Το καλοκαίρι είναι η εποχή που οι περισσότεροι απολαμβάνουν τα αποτελέσματα της μόνιμης αποτρίχωσης, όμως πρέπει να γνωρίζουν ότι οι συνεδρίες θα πρέπει να έχουν ξεκινήσει πολύ νωρίτερα γιατί απαιτείται κάποιος αριθμός συνεδριών.
Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους την αντιηλιακή προστασία που απαιτείται μετά την κάθε συνεδρία κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η Laser αποτρίχωση δεν γίνεται μόνο για λόγους αισθητικής και υγιεινής. Σε κάποιες περιπτώσεις ιατρικοί λόγοι επίσης την επιβάλλουν.

 • Η Laser Αποτρίχωση επιβάλλεται σε περιπτώσεις με ιστορικό κύστης κόκκυγος, καθώς η νόσος αυτή οφείλεται στην παγίδευση τριχών στην μεσογλουτιαία πτυχή.
 • Σε περιστατικά επίμονης ορμονικής αιτιολογίας δασυτριχισμού, η αποτρίχωση με laser είναι η μόνη που μπορεί να εγγυηθεί οριστικό αποτέλεσμα.
 • Το ξύρισμα, η αποτρίχωση με κερί ή αποτριχωτικές μηχανές δημιουργούν θυλακίτιδα (σπυράκια) στην περιοχή καθώς παρεμποδίζεται η έξοδος της τρίχας και αυτή γυρίζει μέσα στο δέρμα. Στην περίπτωση αυτή η αποτρίχωση με λέιζερ είναι επιβεβλημένη για να αποφευχθούν οι επιμολύνσεις και τα μόνιμα σημάδια στις περιοχές αυτές.
 • ΤοLaser είναι ιδανικό για την αποτρίχωση περιοχών του προσώπου όπως τα φρύδια και το μεσόφρυο στις οποίες η εφαρμογή άλλων μεθόδων φωτοαποτρίχωσης είναι αδύνατη.
 • Η Laser αποτρίχωση επίσης συντελεί και στην καλύτερη υγιεινή του σώματος, καθώς βοηθάει στην αποφυγή της υπερίδρωσης.

Η Laser αποτρίχωση σε σώμα και πρόσωπο είναι μια απολύτως ασφαλής θεραπεία και δεν υπάρχουν παρενέργειες. Το ιατρικό laser είναι ορατό φως, δεν είναι ακτινοβολία και δεν έχει καμία επίδραση σε δομές του δέρματος που δεν έχουν μελανίνη, τους γύρω ιστούς ή άλλα όργανα.
Τα Laser αποτρίχωσης έχουν μόνο ένα συγκεκριμένο στόχο, την αποδέσμευση φωτός στον τριχικό θύλακα και την καταστροφή του. Αυτό είναι απολύτως εξακριβωμένο και τεκμηριωμένο, για αυτό και  χρησιμοποιούνται εδώ και πολλές δεκαετίες στην αισθητική ιατρική.
Επίσης τα σύγχρονα Laser διαθέτουν  αυτόματους μηχανισμούς ψύξης που προστατεύουν το δέρμα ακόμη και σε πολύ υψηλές ενέργειες. Επομένως μπορείτε άφοβα να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και να αποκτήσετε την καθαρή και λεία επιδερμίδα που επιθυμείτε.

Η αποτρίχωση με laser είναι η μόνη ιατρική μέθοδος αποτρίχωσης που μπορεί να εγγυηθεί οριστική αποτρίχωση με μικρότερο αριθμό συνεδριών και καλύτερο αποτέλεσμα.
Η φωτόλυση ή IPL είναι τεχνολογία χαμηλότερης ισχύος απαιτείται  μεγαλύτερος  αριθμός συνεδριών και δεν οδηγεί σε μόνιμη εξάλειψη της τριχοφυΐας.

 • Nα επιλέξει επιστημονικά κέντρα τα οποία απασχολούν  εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό στη χρήση laser.
 • Να διαθέτουν πιστοποιημένα συστήματα laser που έχουν εγκριθεί από μεγάλους οργανισμούς όπως τον F.D.A. & πιστοποιήσεις CE και επομένως είναι εξασφαλισμένη η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητά τους.
 • Να μην έχει μοναδικό κριτήριο επιλογής, τις εξαιρετικά χαμηλές τιμές και προσφορές που κυκλοφορούν στην αγορά, αφού πολλές φορές η τιμή ανά συνεδρία μπορεί να είναι πολύ χαμηλή αλλά η εφαρμογή  να γίνεται χωρίς λεπτομέρεια  ή /και με χαμηλή ένταση οπότε θα  χρειαστούν πολύ περισσότερες συνεδρίες και με αμφίβολο αποτέλεσμα.

Laser Αποτρίχωση | Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα της Laser Αποτρίχωσης τόσο με το Laser Alexandrite Candela GentleLase PRO όσο και με το Diode laser Triton Inmode είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα και εντυπωσιακά.

Η Laser αποτρίχωση οδηγεί από την πρώτη κιόλας συνεδρία σε μείωση της τριχοφυΐας μέχρι και 50% σε κάποιες περιοχές, ενώ οι τρίχες γίνονται πιο απαλές και  ανοιχτόχρωμες.

Η Laser αποτρίχωση προσώπου και σώματος αποτελεί την πιο ασφαλή και αποτελεσματική μέθοδο αποτρίχωσης.
Τα αποτελέσματα εξαρτώνται από το σύστημα laser που χρησιμοποιείται, την εμπειρία του χειριστή, το χρώμα και την ποιότητα της τρίχας και του δέρματος, την περιοχή εφαρμογής καθώς και την ύπαρξη ή μη ορμονικών διαταραχών.
Κάποιες περιοχές του σώματος (π.χ. πόδια) εμφανίζουν πιο γρήγορα το τελικό αποτέλεσμα ενώ άλλες περιοχές που είναι ορμονοεξαρτόμενες, μπορεί να χρειαστούν περισσότερες συνεδρίες

Laser Αποτρίχωση | 8 λόγοι για να την επιλέξετε

 • Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία.
 • Είναι αποτελεσματική αφού είναι η μόνη μέθοδος αποτρίχωσης που εγγυάται μόνιμα αποτελέσματα ακόμη και στη δύσκολη ανδρική τριχοφυΐα.
 • Είναι ασφαλής & ανώδυνη. Η αίσθηση κατά τη διάρκεια εφαρμογής είναι ένα απαλό άγγιγμα, γι’ αυτό και μπορεί να εφαρμοστεί ακίνδυνα και στις πλέον ευαίσθητες περιοχές.  
 • Είναι ταχύτατη. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο μπορούν να  αφαιρεθούν οι τρίχες από μία ολόκληρη περιοχή σε αντίθεση με τις παραδοσιακές μεθόδους αποτρίχωσης.
 • Εκτός από αισθητικούς, επιβάλλεται και για ιατρικούς λόγους. Σε αντίθεση με τις συμβατικές μεθόδους αποτρίχωσης, που ευθύνονται  για τη δημιουργία  θυλακίτιδας, επιδείνωση των ευρυαγγειών, αύξηση της τριχοφυΐας, η Laser Αποτρίχωση δεν επηρεάζει τους πόρους και τη δομή της επιδερμίδας.
 • Το πλεονέκτημα της αποτρίχωσης με laser είναι ότι ακόμα κι αν δεν επιθυμείτε ολική αποτρίχωση του σώματός, μπορείτε απλά να αραιώσετε την τριχοφυΐα όσο εσείς επιθυμείτε σε όποια περιοχή θέλετε, γρήγορα και μόνιμα.
 • Το λείο  και καθαρό δέρμα αναδεικνύει την μυϊκή γράμμωση και αποτελεί για τους αθλητές τον καλύτερο σύμμαχο για καλύτερες επιδόσεις.
 • Εφαρμογή 365 ημέρες το χρόνο ακόμα και σε μαυρισμένο δέρμα

Εμπειρίες Πελατών για την Αποτρίχωση με Laser

Bionome Health Club
Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.

Laser Αποτρίχωση | Επιλέξτε την προσφορά που σας ταιριάζει

Bionome Health Club

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στα 210 9011095 - 210 9020854 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP