header image

Coax Med

Καλέστε στο 210 9011095
ή Κλείστε ραντεβού

Το COAXMED CRF είναι το πλέον σύγχρονο σύστημα ιατρικής τεχνολογίας στo οποίo συνδυάζονται δύο καινοτόμες τεχνολογίες. Αφενός η πανίσχυρη μονοπολική αλλά και διπολική ραδιοσυχνότητα (RF) και αφετέρου ο λιπολυτικός υπέρηχος χαμηλών συχνοτήτων (CAVITATION). Ο εκπληκτικός αυτός συνδυασμός επιτρέπει τη δράση της παραγόμενης ενέργειας σε βάθος, στο χόριο και τον υποδόριο ιστό με αποτέλεσμα την επιλεκτική καταστροφή των λιποκυττάρων.
Επίσης η πλατφόρμα COAX MED CRF διαθέτει VACUUM που συνδυάζεται με τη ραδιοσυχνότητα, για λιπογλυπτική και για το απαραίτητο λεμφικό μασάζ στην αρχή, κατά την διάρκεια και στο τέλος κάθε θεραπείας και προσφέρει έντονη αποιδηματική δράση.

Η πολυδραστική πλατφόρμα COAX MED CRF διαθέτει 3 κεφαλές (δύο για το σώμα και μία για το πρόσωπο) και μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στο bionome  health club εφαρμογές υψηλού επιπέδου ιατρικής αισθητικής.

Πώς το CΟΑΧMED CRF μας απαλλάσσει από το τοπικό πάχος;

Η μέθοδος COAXMED CRF είναι μη επεμβατική, ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής η οποία εκπέμπει πολύ ισχυρή ραδιοσυχνότητα και υπερήχους χαμηλής συχνότητας που εκμεταλλεύονται το φαινόμενο της σπηλαίωσης (cavitational ultrasound). Τα χαμηλής συχνότητας κύματα υπερήχων διαδίδονται στο δέρμα αποδεσμεύοντας διαλυμένο αέριο με τη μορφή μικροσκοπικών φυσαλίδων προκαλώντας κυτταρική και ινωματική διάσπαση. Η ραδιοσυχνότητα θερμαίνει τα λιποκύτταρα διασπώντας τα και τα οδηγεί στους λεμφαδένες προκειμένου να απορριφθούν φυσικά από τον οργανισμό. Ταυτόχρονα το εξελιγμένο σύστημα ψύξης της κεφαλής λειτουργεί απόλυτα προστατευτικά για την επιδερμίδα. Με τη μείωση του αριθμού των λιποκυττάρων και την προσβολή της ενδολιπιδικής δομής, η θεραπευόμενη περιοχή μειώνεται σε όγκο και γίνεται πιο σφριγηλή.
Η ραδιοσυχνότητα προκαλεί επιπλέον μια ήπια συρρίκνωση που ανασηκώνει και συσφίγγει ορατά την περιοχή, κάτι που είναι ιδιαίτερα αισθητό στην κοιλιακή χώρα. Επίσης με την χρήση του  VACUUM που συνδυάζεται με τη ραδιοσυχνότητα, επιτυγχάνουμε έντονη λιπολυτική δράση και περιοχές με πρόβλημα βελτιώνουν το περίγραμμα τους.

Πόση βελτίωση αναμένεται; – Κλινικές μετρήσεις

Δεδομένου ότι πρόκειται για μια πρωτοποριακή και εντατική  θεραπεία, η μέθοδος COAXMED CRF έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε μια σειρά από δύσκολα αισθητικά προβλήματα και κυρίως στην καταπολέμηση του επίμονου τοπικού λίπους αλλά βέβαια και στην χαλάρωση της επιδερμίδας.  Όλα τα θεραπευόμενα άτομα σε περιπτωσιολογικές μελέτες έδειξαν μείωση του τοπικού πάχους στην περιοχή της κοιλιάς κατά 83%.

Πόσες θεραπείες απαιτούνται;

Ο αριθμός των θεραπειών ποικίλει ανάλογα με το περιστατικό, ωστόσο μια συνήθης σειρά 8-12 θεραπειών που εκτελούνται εβδομαδιαίως ή κάθε δυο εβδομάδες, προσφέρει μετρήσιμα και ορατά αποτελέσματα.
Κάθε θεραπεία διαρκεί 60'. Σε διάστημα 2 μηνών κάνοντας μια συνεδρία την εβδομάδα θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα στο τοπικό πάχος. Τα αποτελέσματα είναι οριστικά και ορατά, από την δεύτερη συνεδρία.

Δικαιολογημένα η μέθοδος  COAXMED CRF θεωρείται η εναλλακτική πρόταση του bionome  health club στην λιποαναρρόφηση, ως μέθοδος διαμόρφωσης του περιγράμματος της κοιλιάς και της μέσης.

Αποτελέσματα - Πλεονεκτήματα

  • Λιποδιάλυση στα σημεία θεραπείας
  • Βελτίωση της αρτηριακής και λεμφικής κυκλοφορίας
  • Λιπογλυπτική (Επανόρθωση του δέρματος ύστερα από χειρουργείο λιποαναρρόφησης)
  • Μακροπρόθεσμη αναδόμηση κολλλαγόνου
  • Δεν απαιτείται χρόνος ανάρρωσης - άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες
Links and Contacts
210 90 11 095 - 210 90 20 854
Λ. Κύπρου 67 - Αργυρούπολη
Ώρες λειτουργίας Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00