header image

Lipo Mesotherapy

Καλέστε στο 210 9011095
ή Κλείστε ραντεβού

Το συσσωρευμένο λίπος στην κοιλιά σας είναι καιρός να το αποβάλλεται εφόσον εκτός από αντιαισθητικό, είναι και βλαβερό για την υγεία σας.

Οι προβληματικές περιοχές δεν είναι ίδιες και για τα δύο φύλα. Ενώ για τις γυναίκες τα σημεία όπου γίνεται η μεγαλύτερη συγκέντρωση λίπους είναι κυρίως οι γλουτοί, στους άνδρες είναι η κοιλιά και η μέση.
Πολλοί άνδρες, ακόμη και αν είναι αδύνατοι ή κανονικού βάρους, με την πάροδο του χρόνου αποχαιρετούν τη μέχρι πρότινος επίπεδη κοιλιά.
Έτσι, ακόμα κι αν δεν θεωρούνται υπέρβαροι ή παχύσαρκοι, έχουν συνήθως αυξημένη περίμετρο κοιλιάς. Εκτός από το αισθητικό πρόβλημα που προκύπτει, η αυξημένη περίμετρος της κοιλιάς ή αλλιώς κοιλιακή παχυσαρκία εκθέτει σε σοβαρούς κινδύνους την υγεία τους.

Από τι κινδυνεύουν οι άνδρες με κοιλιά

Η περίμετρος της κοιλιάς αποτελεί δείκτη του κοιλιακού λίπους και η αύξησή της δείχνει κοιλιακή παχυσαρκία, η οποία αυξάνει τον κίνδυνο προσβολής από υψηλή πίεση. Μπορεί επιπλέον να αποτελεί μέρος του μεταβολικού συνδρόμου που σχετίζεται με προβλήματα όπως η υψηλή χοληστερόλη, η υψηλή πίεση, ο διαβήτης και το έμφραγμα του μυοκαρδίου. Έρευνες αποδεικνύουν ότι άτομα που έχουν το λίπος συγκεντρωμένο κυρίως από τη μέση και πάνω, και ιδιαίτερα στην περιοχή της κοιλιάς, διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο για καρδιαγγειακές παθήσεις από αυτούς που έχουν το λίπος συγκεντρωμένο από τη μέση και κάτω.

Τρόποι αντιμετώπισης

Στο bionome  health club εφαρμόζουμε την ενέσιμη μεσοθεραπεία της Promo Italia. Πρόκειται για μια  ειδική φόρμουλα λιποαναρρόφησης που περιέχει ενεργά συστατικά, όπως λεκιθίνη και λιποϊκό οξύ, και αποτελεί ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό προϊόν κατά της κατακράτησης υγρών και του τοπικού πάχους στην περιοχή της κοιλιάς και γύρω από τη μέση.

Ενδείξεις:

 • τοπικό πάχος
 • κακή μικροκυκλοφορία
 • οξυγόνωση του ιστού

Κύρια συστατικά:

Λεκιθίνη Σόγιας: Προέρχεται από τη σόγια. Η λεκιθίνη σόγιας έχει την ιδιότητα να μειώνει το λίπος. Χρησιμοποιείται στην ιατρική για τις ιδιότητές της κατά της χοληστερίνης και των τριγλυκεριδίων και πρόσφατα άρχισε να χρησιμοποιείται και στην κοσμετολογία λόγω της δράσης της όσον αφορά στη μείωση του αποθηκευμένου λίπους.
Η λεκιθίνη σόγιας βοηθά τον οργανισμό να αποβάλει και να μετατρέψει το λίπος σε ενέργεια με φυσικό τρόπο.
Ως αποτέλεσμα, η κοιλιακή χώρα και τα χέρια αδυνατίζουν. Πρόκειται για μια φυσική ουσία που είναι απολύτως ασφαλής και γίνεται καλά ανεκτή.

Δεοξυχολικό Οξύ: Στον ανθρώπινο οργανισμό βοηθά στην απορρόφηση των λιπαρών ουσιών στο έντερο.

Βιταμίνη PP (Νικοτιναμίδη) : Μειώνει την κατακράτηση υγρών βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος και δρα εξαιρετικά αποτελεσματικά κατά του τοπικού λίπους.

Η Lipo Mesotherapy της Promo Italia  είναι μια εξαιρετική θεραπεία η οποία μπορεί να συνδυαστεί άψογα για ακόμα καλύτερα και μόνιμα αποτελέσματα με τις καινοτόμες θεραπείες ιατρικής αισθητικής Coax Med, HYPOXI Vacunaut, EMS, MYDREN  για απώλεια του λίπους και σύσφιξη του δέρματος στην περιοχή της κοιλιάς και γύρω από τη μέση.

Όποια θεραπεία και αν επιλέξετε προκειμένου να χάσετε επιλεκτικά το τοπικό λίπος στην κοιλιά, σας προτείνουμε να τη συνδυάσετε με ένα διατροφικό πρόγραμμα απώλειας βάρους, που θα σχεδιαστεί από τους συνεργάτες μας αποκλειστικά για σας, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις διατροφικές σας συνήθειες.

Στα πλαίσια της ολιστικής προσέγγισής μας, να αναγεννήσουμε το σώμα και το δέρμα σας όχι μόνο με θεραπευτικές μεθόδους αλλά και με συνεχή ενημέρωση για μια καλύτερη ποιότητας υγείας, θεωρούμε σκόπιμο να σας δώσουμε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από το "σωσίβιο" της κοιλιάς και μέσης.

 • Εντάξτε την άσκηση στην καθημερινότητά σας.
 • Περιορίστε την κατανάλωση αλκοόλ. Εκτός ότι σας φορτώνει με άχρηστες θερμίδες,
  είναι ένας παράγοντας που συνδέεται με την κοιλιακή παχυσαρκία.
 • Το καλό μάσημα της τροφής, βοηθά στην καλύτερη λειτουργία του εντέρου.
 • Τρώτε αργά, ώστε να μην καταναλώνετε μεγαλύτερες ποσότητες από τις αναμενόμενες,
  αν λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι ο οργανισμός χρειάζεται 20 λεπτά να αντιληφθεί ότι χόρτασε.
 • Τρώτε πάντα καθισμένος στο τραπέζι, για καλύτερη πέψη της τροφής.
Links and Contacts
210 90 11 095 - 210 90 20 854
Λ. Κύπρου 67 - Αργυρούπολη
Ώρες λειτουργίας Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00