header image

Hypoxi L250

Καλέστε στο 210 9011095
ή Κλείστε ραντεβού

Στοχευμένη καύση λίπους στους μηρούς και τους γλουτούς

 

Επιθυμείτε να απαλλαγείτε από το τοπικό πάχος από τους μηρούς και τους γλουτούς;
Έως τώρα αυτό ήταν εφικτό μόνο με χειρουργικές επεμβάσεις. Η μέθοδος HYPOXI είναι σήμερα αναμφισβήτητα η καλύτερη εναλλακτική: μη επεμβατική, αποτελεσματική και με διάρκεια!
Η θεραπεία HYPOXI εγγυάται τη μείωση του τοπικού πάχους από τους μηρούς και τους γλουτούς.

Η Αιτία

της ανομοιόμορφης κατανομής λίπους βρίσκεται στα γονίδια. Ανάλογα με τη γενετική προδιάθεση, ο επιδερμικός και λιπώδης ιστός αιματώνεται περισσότερο ή λιγότερο καλά, σε διάφορες περιοχές του σώματος.
Το αίμα είναι το μόνο μέσο μεταφοράς της ενέργειας και των λιπαρών οξέων. Εάν μια περιοχή του σώματος δεν αιματώνεται σωστά, τότε τα λιπαρά οξέα δε μπορούν να μεταφερθούν μακριά από αυτήν την περιοχή. Μπορούμε εύκολα να διαπιστώσουμε ποιες περιοχές του σώματός μας έχουν φτωχή αιματική κυκλοφορία - μετά από άσκηση αυτές οι περιοχές θα έχουν χαμηλή θερμοκρασία στην επιφάνεια τους, σε σχέση με άλλες περιοχές του σώματος.

Αποτέλεσμα

είναι η συσσώρευση του επίμονου τοπικού πάχους στις περιοχές που δεν αιματώνονται καλά, το οποίο αντιστέκεται σε όλες τις δίαιτες και τη σκληρή άσκηση. Αυτό συμβαίνει γιατί το σώμα καίει πάντα πρώτα το λίπος που είναι πιο εύκολα και πιο γρήγορα προσβάσιμο, δηλαδή το λίπος από τις περιοχές που αιματώνονται καλύτερα.
Η κακή αιμάτωση εμποδίζει αφενός τη μεταφορά των λιπαρών οξέων, που έχει σαν αποτέλεσμα την αποθήκευση επίμονου λίπους στους μηρούς και τους γλουτούς και αφετέρου επιβαρύνει τα αγγεία και τον αδύναμο συνδετικό ιστό.

Η Λύση

είναι η ενεργοποίηση της καύσης των λιπαρών οξέων μέσω της ενίσχυσης της αιμάτωσης στην προβληματική περιοχή.

 

HYPOXI L250

Αυτό ακριβώς επιτυγχάνει το σύγχρονης τεχνολογίας μηχάνημα HYPOXI L250.

Το HYPOXI L250 για να εστιάσει στους μηρούς και τους γλουτούς, απομονώνει το κάτω μέρος του σώματος σ΄έναν αεροστεγή θάλαμο. Μέσα στο θάλαμο ασκείται εναλλασσόμενη πίεση με σκοπό να ενεργοποιηθεί η κυκλοφορία του αίματος στις προβληματικές περιοχές.

Η υποπίεση μεταφέρει το αίμα στο λιπώδη ιστό των μηρών και των γλουτών όπου εμπλουτίζεται με λιπαρά οξέα. Η υπερπίεση μεταφέρει το εμπλουτισμένο με λιπαρά οξέα αίμα από την προβληματική περιοχή προς το κυκλοφορικό. Κατά συνέπεια, τα λιπαρά οξέα που βρίσκονται στους μηρούς και στους γλουτούς μεταβολίζονται ευκολότερα σε σχέση με αυτά που βρίσκονται σε άλλα σημεία του σώματος.

Συγχρόνως, η άσκηση (εκγύμναση) που είναι βασικό στοιχείο της θεραπείας και η οποία πραγματοποιείται στο ενσωματωμένο εργομετρικό ποδήλατο, επιταχύνει τη μεταφορά των λιπαρών οξέων στους μυς για να καταναλωθούν.

Το αποτέλεσμα - ορατό από τις πρώτες συνεδρίες και με διάρκεια – είναι: καλλίγραμμοι γλουτοί και λεπτά πόδια.

Καινοτομία HYPOXI

Η τεχνολογία HYPOXI κατόρθωσε να συνδυάσει τις τρείς αποτελεσματικές μεθόδους σε ένα μηχάνημα, για την επίτευξη των ιδανικών αποτελεσμάτων.
Θεραπεία αναρρόφησης, συμπίεσης και ήπιας αερόβιας άσκησης, για στοχευμένη απώλεια λίπους από τους μηρούς και τους γλουτούς.
Τόσο ο εργονομικός σχεδιασμός όσο και τα σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα του HYPOXI L250, προσαρμόζουν ιδανικά τον κύκλο θεραπειών στις ανάγκες κάθε μεμονωμένου ατόμου.
Η χρήση του HYPOXI L250 είναι απλή και η όλη διαδικασία πλήρως ευχάριστη.

Αποτελέσματα

Η επαναστατική μέθοδος HYPOXI, επιτυγχάνει:

  • μείωση του τοπικού πάχους από μηρούς, γλουτούς
  • άμεση και δραστική εξαφάνιση της κυτταρίτιδας
  • λεία και σφριγηλή επιδερμίδα

Επίσης

  • Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος
  • Επιταχύνει το μεταβολισμό του λίπους
  • Αποβάλλει τις τοξίνες από τον συνδετικό ιστό
  • Συνδυάζεται εύκολα με εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής
Links and Contacts
210 90 11 095 - 210 90 20 854
Λ. Κύπρου 67 - Αργυρούπολη
Ώρες λειτουργίας Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00