header image

Hypoxi Vacunaut Lady

Καλέστε στο 210 9011095
ή Κλείστε ραντεβού

Στοχευμένη καύση λίπους από την κοιλιά και γύρω από τη μέση

Η συσσώρευση του λίπους στην περιοχή της κοιλιάς μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως π.χ. καρδιακές παθήσεις. Η περιφέρεια κοιλιάς άνω των 88 εκατοστών στις γυναίκες και άνω των 100 εκατοστών στους άνδρες αποτελεί σημαντικό κίνδυνο για την υγεία. Προστατεύοντας τα εσωτερικά όργανα και στηρίζοντας τη σπονδυλική στήλη, η κοιλιά παίζει σημαντικό ρόλο στην ευεξία, την υγεία αλλά και στην ελκυστική εμφάνιση.
Η μέθοδος HYPOXI  είναι αναμφισβήτητα, η πιο αποτελεσματική θεραπεία για τη μείωση του τοπικού πάχους από την κοιλιά και γύρω από τη μέση.
Εγγυημένα πιο επίπεδη κοιλιά και λεπτότερη μέση με τη μέθοδο HYPOXI!

Η Αιτία

της ανομοιόμορφης κατανομής λίπους βρίσκεται στα γονίδια. Ανάλογα με τη γενετική προδιάθεση, ο επιδερμικός και λιπώδης ιστός αιματώνεται περισσότερο ή λιγότερο καλά σε διάφορες περιοχές του σώματος. Το αίμα είναι το μόνο μέσο μεταφοράς της ενέργειας και των λιπαρών οξέων. Εάν μια περιοχή του σώματος δεν αιματώνεται σωστά, τότε τα λιπαρά οξέα δε μπορούν να μεταφερθούν μακριά από αυτήν την περιοχή. Μπορούμε εύκολα να διαπιστώσουμε ποιες περιοχές του σώματός μας έχουν φτωχή αιματική κυκλοφορία - μετά από άσκηση αυτές οι περιοχές θα έχουν χαμηλή θερμοκρασία στην επιφάνεια τους σε σχέση με άλλες περιοχές του σώματος.

Αποτέλεσμα

είναι το επίμονο τοπικό πάχος στις περιοχές που δεν αιματώνονται καλά, το οποίο αντιστέκεται σε όλες τις δίαιτες και τη σκληρή άσκηση. Αυτό συμβαίνει γιατί το σώμα καίει πάντα πρώτα το λίπος που είναι πιο εύκολα και πιο γρήγορα προσβάσιμο, δηλαδή το λίπος από τις περιοχές που αιματώνονται καλύτερα. Η κακή αιμάτωση εμποδίζει αφενός τη μεταφορά των λιπαρών οξέων, που έχει σαν αποτέλεσμα την αποθήκευση επίμονου λίπους στην κοιλιά και γύρω από τη μέση και αφετέρου επιβαρύνει τα εσωτερικά όργανα.

Η Λύση

είναι η ενεργοποίηση της καύσης των λιπαρών οξέων μέσω της ενίσχυσης της αιμάτωσης στην προβληματική περιοχή.

HYPOXI Vacunaut

Transporting fat
Activating fat

Αυτό ακριβώς επιτυγχάνει το σύγχρονης τεχνολογίας μηχάνημα Hypoxi Vacunaut.
Η στοχευμένη λιποδιάλυση στην περιοχή της κοιλιάς και τη μέση, πραγματοποιείται με την ειδική φόρμα του Vacunaut (Pressure Suit). Οι μικροκυψελίδες ενεργοποίησης που βρίσκονται μέσα στην ειδική φόρμα, δημιουργούν εναλλασσόμενη πίεση με σκοπό να ενεργοποιηθεί η κυκλοφορία του αίματος στις συγκεκριμένες περιοχές.

Η υποπίεση μεταφέρει το αίμα στο λιπώδη ιστό όπου εμπλουτίζεται με λιπαρά οξέα. Η υπερπίεση μεταφέρει το εμπλουτισμένο με λιπαρά οξέα αίμα από την προβληματική περιοχή προς το κυκλοφορικό και από εκεί στα όργανα που είναι υπεύθυνα για την αποτοξίνωση. Κατά συνέπεια, τα λιπαρά οξέα που βρίσκονται στην κοιλιά και γύρω από τη μέση, μεταβολίζονται ευκολότερα σε σχέση με αυτά που βρίσκονται σε άλλα σημεία του σώματος.

Συγχρόνως, η άσκηση (εκγύμναση) που είναι βασικό στοιχείο της θεραπείας και η οποία πραγματοποιείται σε διάδρομο ή σε στατικό ποδήλατο, επιταχύνει τη μεταφορά των λιπαρών οξέων στους μυς για να καταναλωθούν.

Το αποτέλεσμα - ορατό από τις πρώτες συνεδρίες και με διάρκεια – είναι: επίπεδη κοιλιά και σφριγηλή επιδερμίδα.


Καινοτομία HYPOXI


Η τεχνολογία HYPOXI κατόρθωσε να συνδυάσει τις τρείς αποτελεσματικές μεθόδους σε ένα μηχάνημα, για την επίτευξη των ιδανικών αποτελεσμάτων.
Θεραπεία αναρρόφησης, συμπίεσης και ήπιας αερόβιας άσκησης για στοχευμένη απώλεια λίπους από την κοιλιά και γύρω από τη μέση.

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τα εξελιγμένα ηλεκτρονικά συστήματα του Hypoxi Vacunaut προσαρμόζουν ιδανικά τον κύκλο θεραπειών στις ανάγκες κάθε μεμονωμένου ατόμου.

Η χρήση του Hypoxi Vacunaut είναι απλή και η όλη διαδικασία πλήρως ευχάριστη.

Αποτέλεσμα

Η επαναστατική μέθοδος HYPOXI, επιτυγχάνει:

  • μείωση του τοπικού πάχους στην περιοχή της κοιλιάς και μέσης
  • άμεση και δραστική εξαφάνιση της κυτταρίτιδας
  • λεία και σφριγηλή επιδερμίδα

Επίσης

  • Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος
  • Επιταχύνει το μεταβολισμό του λίπους
  • Αποβάλλει τις τοξίνες από τον συνδετικό ιστό
  • Συνδυάζεται εύκολα με εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής
Links and Contacts
210 90 11 095 - 210 90 20 854
Λ. Κύπρου 67 - Αργυρούπολη
Ώρες λειτουργίας Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00