header image

Coax Med CRF

Καλέστε στο 210 9011095
ή Κλείστε ραντεβού

Αποκτείστε καλλίγραμμο και σφριγηλό σώμα με COAXMED CRF

Χαλάρωση του δέρματος - Πως προκαλείται;

Με το πέρασμα του χρόνου, την μακροχρόνια έκθεση στον ήλιο, τις ορμονικές μεταβολές, τις εγκυμοσύνες και τις συχνές μεταβολές του βάρους, το δέρμα αποδιοργανώνεται χάνει την ελαστικότητα, τον τόνο του και τη σύσφιξή του.
Αυτό συμβαίνει γιατί οι δομές που υποστηρίζουν την επιδερμίδα υποχωρούν. Έτσι το δέρμα χάνει την ομαλή υφή του και αποκτά μια πλαδαρή και χαλαρή όψη.Η μείωση της σύνθεσης των ινών σταθεροποίησης, οι οποίες υπάρχουν στο επίπεδο της χοριοεπιδερμικής ένωσης, αποδυναμώνει τη συνοχή ανάμεσα στο κυρίως δέρμα και την επιδερμίδα κυρίως όταν υπάρχουν απότομες αυξομειώσεις στον όγκο του υποδορίου.
Στο υπόδερμα, οι ίνες (κολλαγόνο και ελαστίνη) και οι γλυκοζαμινογλυκάνες (μόρια έντονα υγροσκοπικά, τα οποία αποδίδουν στο δέρμα την συνοχή και την ελαστικότητά του) μειώνονται σε αριθμό και σε όγκο. Έτσι παρατηρείται απώλεια της πυκνότητας της επιδερμίδας & ασύμμετρη κατανομή της λιποδομής, αποτέλεσμα που προκαλεί χαλάρωση.

Άμεση Σύσφιξη του δέρματος με COAXMED CRF

Στο bionome  health club αξιοποιώντας την υπερσύγχρονη τεχνολογία του COAXMED CRF προσφέρουμε λύσεις υψηλού επιπέδου ιατρικής αισθητικής, για την αντιμετώπιση προβλημάτων χαλάρωσης του δέρματος.
Το COAXMED CRF είναι το πλέον σύγχρονο μηχάνημα ιατρικής τεχνολογίας στo οποίo συνδυάζονται δύο καινοτόμες τεχνολογίες. Αφενός η πανίσχυρη μονοπολική αλλά και διπολική ραδιοσυχνότητα (RF) και αφετέρου ο λιπολυτικός υπέρηχος χαμηλών συχνοτήτων (CAVITATION). Η εξελιγμένη τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων επιτρέπει τη δράση της παραγόμενης ενέργειας σε βάθος, στο χόριο και τον υποδόριο ιστό με αποτέλεσμα την άμεση σύσφιξη του δέρματος. 
Επίσης η πλατφόρμα COAXMED CRF διαθέτει VACUUM που συνδυάζεται με τη ραδιοσυχνότητα, για λιπογλυπτική και προσφέρει έντονη αποιδηματική δράση.

Πώς το CΟΑΧMED CRF αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τη χαλάρωση του δέρματος

Το σύστημα COAXMED χρησιμοποιεί εξελιγμένη μορφή τεχνολογίας μονοπολικής και διπολικής ραδιοσυχνότητας (RF). Η πανίσχυρη μονοπολική και διπολική ραδιοσυχνότητα διεγείροντας θερμικά τον ιστό βελτιώνει τοπικά την αιματική κυκλοφορία ενώ η απόλυτα ελεγχόμενη αύξηση της θερμότητας δραστηριοποιεί τους ιστούς του χορίου και τα κύτταρα κολλαγόνου που βρίσκονται κάτω από το δέρμα, μέχρις ότου αυτά συσταλούν και το δέρμα γίνει πιο σφικτό. Επιπλέον, ως αντίδραση στην εισερχόμενη θερμότητα ο οργανισμός ενεργοποιεί τους ινοβλάστες για την παραγωγή νέου κολλαγόνου, παρέχοντας έτσι μακροχρόνια σύσφιξη του δέρματος με αποτέλεσμα ένα υγιέστερο, πιο λείο δέρμα και μια πιο νεανική εμφάνιση. 

Η μέθοδος είναι μη επεμβατική, ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής καθώς το εξελιγμένο σύστημα ψύξης του COAXMED προστατεύει απόλυτα την επιδερμίδα.

Οφέλη της Θεραπείας

 • Σβήνει ραγάδες & ουλές
 • Βελτιώνει τον τόνο του δέρματος
 • Σύσφιξη σε: Λαιμό, Μπούστο, Κοιλιά, Μπράτσα
 • Δημιουργία νέου κολλαγόνου

Περιοχές Εφαρμογής

Η μέθοδος COAXMED CRF εφαρμόζεται με θεαματικά αποτελέσματα για θεραπείες χαλάρωσης του δέρματος στις εξής περιοχές:

 • Γλουτοί
 • Μηροί
 • Κοιλιά
 • Χέρια
 • Πρόσωπο
 • Λαιμός

Πόση βελτίωση αναμένεται; 

Δεδομένου ότι πρόκειται για μια πρωτοποριακή & εντατική θεραπεία, που απέχει από τις αναποτελεσματικές θεραπείες τύπου spa, η μέθοδος COAXMED CRF έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα και στην χαλάρωση του δέρματος.

Πόσες θεραπείες απαιτούνται;

Ο αριθμός των θεραπειών ποικίλει ανάλογα με το περιστατικό, ωστόσο μια συνήθης σειρά 6-12 θεραπειών που εκτελούνται εβδομαδιαίως ή κάθε δυο εβδομάδες, προσφέρει μετρήσιμα και ορατά αποτελέσματα. Κάθε θεραπεία διαρκεί 60'. Σε διάστημα 2 μηνών κάνοντας μια συνεδρία την εβδομάδα θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα σύσφιξης του δέρματος στην θεραπευόμενη περιοχή.
Τα αποτελέσματα είναι οριστικά και ορατά, από την δεύτερη συνεδρία. 

Οφέλη και Πλεονεκτήματα της Θεραπείας

 • Άμεση καταπολέμηση της δερματικής χαλάρωσης του σώματος
 • Άμεσα ορατά αποτελέσματα 
 • Διάρκεια, λόγω συνεχούς σύνθεσης νέου κολλαγόνου
 • Η θεραπεία είναι γρήγορη, ασφαλής και αποτελεσματική
 • Μη επεμβατική και ανώδυνη μέθοδος 
 • Δεν χρειάζεται χρόνος αποθεραπείας - άμεση επιστροφή στις καθημερινές σου δραστηριότητες

Links and Contacts
210 90 11 095 - 210 90 20 854
Λ. Κύπρου 67 - Αργυρούπολη
Ώρες λειτουργίας Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00