header image

Mydren

Καλέστε στο 210 9011095
ή Κλείστε ραντεβού

Αποτελεσματική σύσφιξη με ελεγχόμενη ηλεκτρομυοδιέγερση

To MYDREN είναι μια μέθοδος ελεγχόμενης ηλεκτρομυοδιέγερσης που επενεργεί στον έλεγχο και μείωση της κυτταρίτιδας και του ολικού πάχους, ενώ παράλληλα επιφέρει έντονη μυϊκή ενδυνάμωση.

Σε ποιές περιπτώσεις ενδείκνυται η μέθοδος MYDREN

Σε λιποδυστροφικές καταστάσεις (με κυτταρίτιδα και παχυσαρκία ) τMYDREN βοηθά στη βελτίωση του προβλήματος, τόσο από αισθητικής όσο και από κυκλοφορικής πλευράς, δίνοντας παράλληλα τόνωση και θρεπτικότητα στους μυς.

Εκτελώντας ένα συνεχές, ελεγχόμενο λεμφικό μασάζ και σε συνάρτηση με τις ρυθμικές συστολές που παράγονται από τους παλμούς της καρδιάς, μεταφέρεται οξυγονούχο αίμα – πλούσιο σε θρεπτικές ουσίες – στις μικρότερες τριχοειδείς διακλαδώσεις - περιοχές που λαμβάνεται πολύ μικρή ποσότητα οξυγόνου.
Η διαδικασία αυτή έχει ως αποτέλεσμα τη ενεργοποίηση του μεταβολισμού και επιφέρει βελτιώσεις σε ποικίλες κιρσώδεις καταστάσεις, φλεβιτικές επιπλοκές που προκαλούνται από αργή κυκλοφορία ή στασιμότητα του αίματος. Επίσης επιτρέπει περισσότερη διούρηση σε καταστάσεις που υποφέρουν από κατακράτηση υγρών.

Σε περιστατικά χαλάρωσης του δέρματος η μέθοδος MYDREN αποτελεί μια εξαιρετική λύση για σύσφιξη των χαλαρωμένων μυών και ιστών.
Με ειδικά ηλεκτρόδια, που τοποθετούνται στους μύες και τα οποία μεταδίδουν ηλεκτρικά ερεθίσματα, προκαλείται μυϊκή σύσπαση, γυμνάζοντας ταυτόχρονα όλες τις μυϊκές ίνες (τέλεια μυϊκή σύσπαση). Έτσι, μπορούμε να γυμνάσουμε ταυτόχρονα πολλά μυϊκά γκρουπ στα σημεία που μας ενδιαφέρουν περισσότερο, επιλέγοντας την ένταση εκγύμνασης.
Το πλεονέκτημα της μεθόδου σε σχέση με την ανεξέλεγκτη ενεργητική άσκηση, είναι ο απόλυτος έλεγχος της έντασης στην οποία εργάζεται ο κάθε μυς, χωρίς κούραση και επιβάρυνση του οργανισμού.
Η ελεγχόμενη ηλεκτρομυοδιέγερση είναι επίσης ιδανική για άτομα υπέρβαρα, αγύμναστα ή με προβλήματα υγείας  όπου απαγορεύεται η καταπόνηση της καρδιάς, της σπονδυλικής στήλης ή η έντονη λειτουργία του αναπνευστικού.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται

Προτείνεται συνήθως ένα πλήρες πρόγραμμα 8-12 συνεδριών. Αυτό εξαρτάται από το βαθμό χαλάρωσης του δέρματος που έχουμε στην συγκεκριμένη περιοχή, καθώς και την ηλικία του ατόμου.
Το επιστημονικό προσωπικό μας αφού αξιολογήσει το περιστατικό, θα σας συμβουλεύσει για τον αριθμό των συνεδριών που θα χρειαστούν για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Πλεονεκτήματα - Αποτελέσματα MYDREN

Η μέθοδος MYDREN είναι μια εξαιρετική θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας, μείωσης του τοπικού πάχους και χαλάρωσης του δέρματος:

  • μειώνει τις αλλοιώσεις στις νοσηλευόμενες περιοχές
  • βελτιώνει τη ροή της λέμφου στα λεμφικά αγγεία αποτοξινώνοντας τους ιστούς
  • εξασφαλίζει μυϊκή σύσφιξη «ξεκούραστα» στους χαλαρωμένους μύες, στην ένταση που χρειάζεται κάθε μυϊκή ομάδα
  • δίνει ορατά αποτελέσματα από τις πρώτες συνεδρίες

Η μέθοδος MYDREN είναι ένας σίγουρος και ευχάριστος τρόπος για να αποκτήσετε ένα υγιές, σφριγηλό και καλλίγραμμο σώμα.

Links and Contacts
210 90 11 095 - 210 90 20 854
Λ. Κύπρου 67 - Αργυρούπολη
Ώρες λειτουργίας Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00