header image

Laser Αποτρίχωση

Καλέστε στο 210 9011095
ή Κλείστε ραντεβού

Αποτρίχωση με GentleLase Pro της Candela για Γυναίκες & Άνδρες

Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα είναι ένα θέμα που απασχολεί άνδρες και γυναίκες, και είναι αποτέλεσμα είτε γενετικής προδιάθεσης, είτε ενδοκρινολογικών διαταραχών και φαρμάκων. Σήμερα, η αποτρίχωση με laser είναι παγκοσμίως, η πιο δημοφιλής μέθοδος μόνιμης μείωσης της τριχοφυΐας. Όχι μόνον οι γυναίκες, αλλά όλο και περισσότεροι άνδρες με πρόβλημα υπερβολικής τριχοφυΐας, εμπιστεύονται την νεότερη τεχνολογία και απολαμβάνουν τα οφέλη της.  

 

Εμπιστευτείτε την κορυφαία τεχνολογία CANDELA
για ανώδυνη, ασφαλή, ταχύτατη & αποτελεσματική
αποτρίχωση σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος.

GentleLase Pro = Ταχύτητα + Αποτελεσματικότητα + Ασφάλεια

Το σύστημα GentleLase Pro του οίκου Candela Laser Corporation αποτελεί την εξέλιξη στην laser αποτρίχωση. Η ανανεωμένη έκδοση του ασφαλέστερου και αποτελεσματικότερου συστήματος laser Alexandrite επιφέρει στον τομέα της αποτρίχωσης ένα νέο επίπεδο αποτελεσματικότητας, ασφάλειας και εμπιστοσύνης. Τώρα η αποτρίχωση είναι ευκολότερη με μακροχρόνια και οριστικά αποτελέσματα.

Το GentleLase Pro είναι νέας γενιάς ιατρικό Laser τύπου Alexandrite που παράγει παλμούς υψηλής ενέργειας. Εκπέμπει δέσμη φωτός που απορροφάται από τη μελανίνη του τριχικού θύλακα, αφήνοντας τη γύρω περιοχή της επιδερμίδας ανεπηρέαστη. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, η επιδερμίδα προστατεύεται από μηχανισμό δυναμικής ψύξης (Dynamic Cooling Device), όπου ψυκτικό υγρό (cryogen, εγκεκριμένο από το FDA Αμερικής /CE mark) ψεκάζει την επιδερμίδα, ψύχοντας τα ανώτατα στρώματά της.

Περιοχές εφαρμογής

H αποτρίχωση με το σύστημα GentleLase Pro μπορεί να εφαρμοσθεί σε κάθε ηλικία, σε κάθε φύλο καθώς και σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα όπως:

 • Πρόσωπο (άνω χείλος, πηγούνι, παρειές, φρύδια κ.α.) 
 • Χέρια (ολικό ή αντιβράχια)
 • Μασχάλες 
 • Πόδια (ολικό, γάμπες ή μηροί μόνο, γλουτοί )
 • Μπικίνι (ολικό, πλαϊνά)
 • Οσφύς, Πλάτη (ανδρών – γυναικών) 
 • Στήθος (ανδρών – γυναικών) 
 • Γραμμή κοιλιάς 
 • Γραμμή γλουτών

Ποιά η αίσθηση κατά την εφαρμογή;

Η θεραπεία είναι ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής.
Η ενέργεια που απελευθερώνεται, πηγαίνει κατευθείαν στη ρίζα της τρίχας και την καταστρέφει αφήνοντας ανέπαφους τους παρακείμενους ιστούς. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, η επιδερμίδα προστατεύεται από μηχανισμό δυναμικής ψύξης (Dynamic Cooling Device), όπου ψυκτικό υγρό (cryogen, εγκεκριμένο από το FDA Αμερικής) ψεκάζει την επιδερμίδα, ψύχοντας τα ανώτατα στρώματά της.
Ο πελάτης θα αισθανθεί ένα δροσερό παλμό του αέρα και μετέπειτα την ενέργεια του laser.
Ο μηχανισμός αυτός προστατεύει και παρέχει τοπική αναισθησία κάνοντας τη θεραπεία ΑΝΩΔΥΝΗ, ΑΣΦΑΛΗ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ.

To GentleLase Pro εφαρμόζεται σε οποιαδήποτε ανατομική περιοχή του σώματος, γρήγορα και ανώδυνα, και με μηδενικό ποσοστό ανεπιθύμητων αντιδράσεων. Μετά την ολοκλήρωση της εφαρμογής, η επιδερμίδα είναι λεία και βελούδινη. 
Το αποτέλεσμα είναι μία καθαρή επιδερμίδα χωρίς τρίχες, και χωρίς το φόβο δημιουργίας θυλακίτιδας (φλεγμονή που εμφανίζεται ως σπυράκια, κύστες, από τις τρίχες που εγκλωβίζονται στο δέρμα συνήθως με τις παραδοσιακές τεχνικές αποτρίχωσης όπως κοινό ξύρισμα, κρέμα αποτρίχωσης, χαλάουα κα).

Διάρκεια εφαρμογής 

Ο χρόνος της εφαρμογής είναι θεαματικά σύντομος, λόγω του ότι η κεφαλή του συγκεκριμένου Laser λειτουργεί με σάρωση στην προς θεραπεία περιοχή. 
Ωστόσο, εξαρτάται από την έκταση της επιφάνειας που αποτριχώνεται. Για παράδειγμα η αποτρίχωση στις γάμπες μπορεί να διαρκέσει περίπου 15’, ενώ στις μασχάλες που είναι μικρή περιοχή, περίπου 5’.

Πόσες συνεδρίες είναι απαραίτητες για το τελικό αποτέλεσμα;

Η ανάπτυξη των τριχών αποτελείται από 3 στάδια: το αναγενές, το καταγενές και το τελογενές στάδιο.
Ο κάθε τριχικός θύλακας βρίσκεται σε διαφορετικό στάδιο ανάπτυξης κατά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή της θεραπείας. Για να καταστραφεί οριστικά ο τριχικός θύλακας (που δέχεται τη δέσμη του laser) θα πρέπει να βρίσκεται στην αναγενή φάση, ώστε να προκληθεί ατροφία στη ρίζα του και να ανακοπεί ο κύκλος που οδηγεί στην επανέκφυσή του. Συνεπώς θα χρειαστούν επαναλαμβανόμενες συνεδρίες για να σταματήσει η επανέκφυση των τριχών.
Ο αριθμός των συνεδριών ποικίλει από άτομο σε άτομο και εξαρτάται από το χρώμα της επιδερμίδας, την ποιότητα της τριχοφυΐας, και την ύπαρξη τυχόν ορμονικών διαταραχών σε ορμονοεξαρτώμενες περιοχές.
Σε γενικές γραμμές, για περιοχές όπως: πόδια, μπικίνι μασχάλες, κορμό και στήθος συνήθως χρειάζονται 6 - 8 συνεδρίες. Για το πρόσωπο και τον λαιμό, οι οποίες είναι ορμονοεξαρτώμενες περιοχές ίσως χρειαστούν κάποιες επιπλέον συνεδρίες. 
Μεταξύ των συνεδριών, το δέρμα μένει καθαρό χωρίς καθόλου τριχοφυΐα.

Πόσος χρόνος μεσολαβεί μεταξύ των συνεδριών; 

Για να πετύχουμε όλα τα τριχοθυλάκια σε αναγενή φάση (όπου αναγεννιέται η τρίχα), οι πρώτες συνεδρίες laser θα πρέπει να γίνονται με χρονικό διάστημα μεταξύ τους από 30 έως 45 ημέρες. Τα μεσοδιαστήματα γίνονται ακόμη μεγαλύτερα όσο η τρίχα αδυνατίζει.

Η χρήση του Laser έχει παρενέργειες; 

Δεν υπάρχουν επιπτώσεις στον οργανισμό μας από την χρήση των Laser. Τα Laser δεν είναι ακτινοθεραπεία. Δεν διεισδύουν στο σώμα ούτε επηρεάζουν άλλα όργανα. Έχουν συγκεκριμένο στόχο, για παράδειγμα το laser αποτρίχωσης στοχεύει τη μελανίνη στο θύλακο της τρίχας και καταστρέφει μόνο αυτόν.
Αυτό είναι εξακριβωμένο διότι τα Laser χρησιμοποιούνται εδώ και πολλές δεκαετίες στην ιατρική.

Γιατί να επιλέξω τη μέθοδο Laser; 

 • Είναι αποτελεσματική γιατί είναι η μόνη μέθοδος αποτρίχωσης που εγγυάται μόνιμα αποτελέσματα ακόμη και στη δύσκολη αντρική τριχοφυΐα. 
 • Είναι ανώδυνη. Η αίσθηση κατά τη διάρκεια εφαρμογής του Laser είναι ένα απαλό άγγιγμα, γι’ αυτό μπορεί να εφαρμοστεί ακίνδυνα και στις πλέον ευαίσθητες περιοχές. 
 • Είναι ταχύτατη. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο μπορεί αφαιρεθούν οι τρίχες από μία ολόκληρη περιοχή. (π.χ. άνω χείλος σε 5’, ολόκληρο το πρόσωπο σε 10’, μπικίνι σε 10’). 
 • Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία.
Links and Contacts
210 90 11 095 - 210 90 20 854
Λ. Κύπρου 67 - Αργυρούπολη
Ώρες λειτουργίας Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00